Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beograd: Bebisiterka našla mrtvog muškarca i ženu bez svesti  (Pročitano 4721 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia 
Citat
psihoza na samu pomisao da ces biti ostavljen sam u stranoj zemlji...
Можеш мислити.
У земљи сељака на брдовитом Балкану, са неколико милиона геноцидно настројених Срба.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Luvmya 520
E,da znaš da hoću.Čim mi ti daš neki konkretan argument,što sam te i pitao u pretprošlom postu.\

Odgovorio sam ti. Samodeklarativan si rasista koji prirodno nije u stanju da shvati argumente vezane za jednaka prava svih rasa koja su data u svim normalnim pravnim drzavama. Tebi nije bitno sto je ubica zena kao i svaka druga, nego je bitno da je ona "camuga iz savane" i da "njena deca treba da se vrate proizvodjacu" posto insinuiras da devojcice nisu deca tog pokojnog playboy-a koji je sa Sabin pre dolaska u Srbiju ziveo u Nemackoj..
Citat
Ja mislim da ju je uništilo to,ALI i shvatanje da joj sad planovi za državljanstvo i život u Srbiji neće uspeti.
Tako je ti si genije koji je dosao do zakljucka da je njoj zivotni cilj srpsko drzavljanstvo.
Verovatno si utripovao da fe ona bila na rubu samoubistva zato sto zivi u Obali Slonovace i da je brak sa Srbinom
jedini spas.
Citat
Inače,pitam se da li su deca njegova ili ih je dovela iz Obale Slonovače.
Kako se "pitas" kada si vec rekao da decu " treba vratiti proizvodjacu " ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Odgovorio sam ti. Samodeklarativan si rasista koji prirodno nije u stanju da shvati argumente vezane za jednaka prava svih rasa koja su data u svim normalnim pravnim drzavama. Tebi nije bitno sto je ubica zena kao i svaka druga, nego je bitno da je ona "camuga iz savane" i da "njena deca treba da se vrate proizvodjacu" posto insinuiras da devojcice nisu deca tog pokojnog playboy-a koji je sa Sabin pre dolaska u Srbiju ziveo u Nemackoj..

Mislim da ti mene opet nisi razumeo...  Smile  Smile Dakle... daj argumente.Te pamflete i hippie baljezgarije ostavi za kod kuće.  Smile

Citat
Tako je ti si genije koji je dosao do zakljucka da je njoj zivotni cilj srpsko drzavljanstvo.
Verovatno si utripovao da fe ona bila na rubu samoubistva zato sto zivi u Obali Slonovace i da je brak sa Srbinom
jedini spas.

Ma,jok,bila je intelektualka koja je došla da proba rakiju...

Kako se "pitas" kada si vec rekao da decu " treba vratiti proizvodjacu " ?

Pa,tako,lepo.Kažem da ih treba vratiti proizvođaču,ali se istovremeno pitam i čija su.Ako nisu njegova,postupak će biti još lakši.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Luvmya 520
Mislim da ti mene opet nisi razumeo...  Smile  Smile Dakle... daj argumente.Te pamflete i hippie baljezgarije ostavi za kod kuće.  Smile
Svi koji su citali tvoje postove na ovoj temi su mogli kristalno jasno da te razumeju. Pored rasistickih izjava ( koje nemaju nikakve veze sa "demokratskom i politicki korektnom Evropom" ) izneo si mrznjom zaslepljene pretpostavke koje nikakve veze sa stvarnoscu nemaju. U Africi ima vise desetina hiljada Srba ( 20000 samo u Juznoj Africi ) tako da nema nikakve logike da iz te i takve Afrike afrikanci bacaju sve iz ruku da dodju da zive u Srbiji. Deca ( sinovi a ne cerke, kako je stampa navodila ) su Mariceva, a ne kako ti cinicno kazes " od africkog proizvodjaca ".
Ekstremno si " laka meta " kritike  svih zdravorazumnih ljudi kojima je pored mukotrpnog zivljenja dosta slusanja
ovakvih verbalnih povracanja.
Dao sam ti apsolutno sve argumente na sve tvoje izjave na ovom postu, za razliku od tebe koji nisi prismrdeo nijednom objasnjenju tvojih laznih tvrdnji o onome sto sam ja navodno "lupao", a ustvari nisam.

« Poslednja izmena: 01. Feb 2013, 18:02:33 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.13
volim ove sto sa svake misije dovedu drugu zenu, a deci I prethodnim zenama sut karta..

rekla bih da je skoncao srazmerno svojoj zivotnoj mudrosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
volim ove sto sa svake misije dovedu drugu zenu,

pa to su trofeji šta oćeš.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Svi koji su citali tvoje postove na ovoj temi su mogli kristalno jasno da te razumeju. Pored rasistickih izjava ( koje nemaju nikakve veze sa "demokratskom i politicki korektnom Evropom" ) izneo si mrznjom zaslepljene pretpostavke koje nikakve veze sa stvarnoscu nemaju. U Africi ima vise desetina hiljada Srba ( 20000 samo u Juznoj Africi ) tako da nema nikakve logike da iz te i takve Afrike afrikanci bacaju sve iz ruku da dodju da zive u Srbiji. Deca ( sinovi a ne cerke, kako je stampa navodila ) su Mariceva, a ne kako ti cinicno kazes " od africkog proizvodjaca ".
Ekstremno si " laka meta " kritike  svih zdravorazumnih ljudi kojima je pored mukotrpnog zivljenja dosta slusanja
ovakvih verbalnih povracanja.
Dao sam ti apsolutno sve argumente na sve tvoje izjave na ovom postu, za razliku od tebe koji nisi prismrdeo nijednom objasnjenju tvojih laznih tvrdnji o onome sto sam ja navodno "lupao", a ustvari nisam.

Kako ti kazes,sefe.  Smile

Nego,aj sad lepo odmori malo i popij lekice.Eno,vidim da tamo na religijskom podforumu ima vec nekoliko tema i postova na koje nisi odgovorio.Idi sredi ih!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Luvmya 520
Kako ti kazes,sefe.  Smile

Nego,aj sad lepo odmori malo i popij lekice.Eno,vidim da tamo na religijskom podforumu ima vec nekoliko tema i postova na koje nisi odgovorio.Idi sredi ih!  Smile
Covek nema izbor nego je jednostavno onakav kakav je morao da bude, tako da nema nikakvog "sredjivanja"
medju ljudima. Tebe covek nemoze da sredi, i to vazi i za mene i sve druge.
Isto tako ti pokusavas da iznosis odbranu za ono sto si rekao, a ja ne optuzujem ni tebe ni bilo koga za ono sto je receno, samo ukazujem na cinjenice o onome sto je receno.
Sto je vidljivo na svim temama na kojima sam rekao to sto sam morao da kazem ali je malo ko to uspeo da razume/shvati.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
jupitere

ko je tebe pustio iz sobe religija-filozofija?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.12 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.