Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beograd: Bebisiterka našla mrtvog muškarca i ženu bez svesti  (Pročitano 4748 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Daj mi link ka postu gde sam rekao da je treba streljati ili ubiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple 15
Sumiram postove..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Moje možeš da sumiraš kolko oćeš.Ja ta dva nisam pominjao.

Iako vrlo dobro znam da bi u nekim zemljama dobila takvu kaznu.

Na Tajlandu se,na primer,pogubljuje skoro svako ko švercuje drogu.Čak i Evropljani,i među njima čak i Britišeri(oni su čak najčešći). Baš me interesuje šta bi dobila tamo za bušenje glave mužu samo zato što neće nazad u Afriku.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Luvmya 520
Hej,ja samo kopiram demokratsku i politički korektnu Evropu.  Smile
Tako je, u toj i takvoj Evropi se komentari poput tvojeg i zemljaka mrgeca dobro placaju, odete u Nemacku ili Englesku izadjete na glavni trg i pocnete da vristite " Ajmo sve camuge i njihove kobile mars u Afriku, a njihovu
decu u Severnu Koreju da ih tamo pojedu gladni kosooki chinkovi ! " placali bi vas suvim zlatom.
Citat
Kod njih bi se ili dala maksimalna kazna,ili bi se kobila deportovala.Nema zajebancije uopšte.  Smile
A kod nas,pošto smo upravo banana država,će kobila da odleži 5 godina,i onda posle bude puštena na uslovno,i dobije državljansto verovatno lakše nego BusPlus.  Smile
Impresioniran sam tvojim poznavanjem materije i ekspertizom koja nebi trebalo da bude neiskoristena.
Citat
A što se crne noge na našim vratovima tiče - nismo je trpeli,ali ne vidim ni zašto moramo da je pretrpimo da bismo skapirali neke stvari. Srbija nije crveni krst.
Srbija bi daleko dogurala kada bi svi imali tvoje kapiranje, ali je to ipak puno za ocekivati.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Ti se baš nalupeta i nafilozofira,ali ja ne videh ni jedan konkretan argument...  Smile

Aj da čujem tvoju ekspertizu i poznavanje materije.Prosvetli me,molim te.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Luvmya 520
Ti se baš nalupeta i nafilozofira,ali ja ne videh ni jedan konkretan argument...  Smile
A sta sam ja to lupio a da nije bilo ponavljanje onoga sto si ti rekao, i kako rasista moze da vidi argument zdravog razuma koji je u skladu sa zakonom koja stiti jednakost rasa ?
Citat
Aj da čujem tvoju ekspertizu i poznavanje materije.Prosvetli me,molim te.  Smile
Cuo bi da si u stanju da procitas ono sto govorim. Prosvetljenje niko nema, imamo samo istinu koju neko shvata a neko kao ti ne shvata.
A cinjenice o tom slucaju su ocigledne, Srbin je osvojio srce crnog slatkisa iz Obale Slonovace, ozenio je napravio dve slatke devojcice, doveo u Srbiju i rekao da bi sada da trpa neki drugi crni slatkis iz Sudana, ova je
pukla i overila ga sa busilicom i pokusala sebe da overi, neuspesno i sada je sve u rukama pravosudnih organa Srbije da presude toj nesretnoj mucenici.....
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
A sta sam ja to lupio

Sve.

A cinjenice o tom slucaju su ocigledne, Srbin je osvojio srce crnog slatkisa iz Obale Slonovace, ozenio je napravio dve slatke devojcice, doveo u Srbiju i rekao da bi sada da trpa neki drugi crni slatkis iz Sudana, ova je
pukla i overila ga sa busilicom i pokusala sebe da overi, neuspesno i sada je sve u rukama pravosudnih organa Srbije da presude toj nesretnoj mucenici.....

Uf,uf,uf...  Smile Crni slatkiš iz Sudana,nesrećnica,dve slatke devojčice,ne zna šta će...  Smile
Sviđa mi se kako bez ikakvog premišljanja polaziš od premise da je ona,kao stranac,automatski nevina.  Smile DA nisi ti možda advokat?  Smile

Ja mogu da se kladim da je ovo bio samo još jedan od onih starih poznatih slučajeva - ona se njemu dopala,dopao se i on njoj,ali se setila da,pored toga što joj je lep,takođe može da ode s njim u Evropu, naštancuje decu i onda traži državljanstvo.Bolja je i Srbija nego žbunje.Ovaj je hteo da je ostavi pre nego što je dobila državljanstvo,ona je popizdela, izbušila mu glavu,a onda policiji prosula neku pričicu o varanjima i šta ti ja znam.

Ali neeee....  Smile Ona je mučenica...koja je izbušila glavu čoveku.  Smile Štaviše,ona je žrtva!  Smile

A inače,hvala na informaciji,znam da je slučaj u nadležnosti pravoudnih organa Srbije,ali baš zato se i pitam šta će biti.Jer je u njihovim rukama bio i slučaj sa Beer festa,pa je stvor koji je izbo devet ljudi dobio 7 godina zatvora.Pa verujem da će i ova,ako bude ostala kod nas,kao svojevrsna gospođa strana državljanka,jelte... dobiti neku smešnu kaznu,a onda par godina kasnije verovatno i državljanstvo.A ako i ne dobije,nema šta da brine,tu je državna sisa i dom za imigrante gde se lepo živi,a ništa ne radi.Obično to tako biva u zemlji Srbiji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12

Znaš kako,opet mi je draže da je šutnu natrag u domovinu,pa makar je njeni tamo pustili,nego da ovde odrobija 10,pa da je puste na uslovno,pa da posle dobije i državljanstvo.

Pravo da ti kazem mene bas briga sta je. Neka je lepo osude i neka odgovara za svoj zlocin pa makar to znacilo da ce da dobije to drzavljanstvo posle...

Mada si verovatno u pravu. Ubice i silovatelji ovde kod nas dobiju par godina i izadju ocas posla.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Luvmya 520
Sve.
Da li mozes da objasnis i dokazes da sam ja bilo sta lupio, ili si potpuno nesposoban da stojis iza bilo cega sto kazes ?
Citat
Uf,uf,uf...  Smile Crni slatkiš iz Sudana,nesrećnica,dve slatke devojčice,ne zna šta će...  Smile
Sviđa mi se kako bez ikakvog premišljanja polaziš od premise da je ona,kao stranac,automatski nevina.  Smile DA nisi ti možda advokat?  Smile
Nesrecnica, mucenica... znaci da joj je sudbina grozna, a ne da nije kriva za zlocin koji je priznala ili da je nju muz mucio. Nisam advokat posto ne zastupam, branim, okrivljujem ili optuzujem nikoga, samo govorim o cinjenicama.
Citat
Ja mogu da se kladim da je ovo bio samo još jedan od onih starih poznatih slučajeva - ona se njemu dopala,dopao se i on njoj,ali se setila da,pored toga što joj je lep,takođe može da ode s njim u Evropu, naštancuje decu i onda traži državljanstvo.Bolja je i Srbija nego žbunje.Ovaj je hteo da je ostavi pre nego što je dobila državljanstvo,ona je popizdela, izbušila mu glavu,a onda policiji prosula neku pričicu o varanjima i šta ti ja znam.

Ali neeee....  Smile Ona je mučenica...koja je izbušila glavu čoveku.  Smile Štaviše,ona je žrtva!  Smile
PA mogla je da ostane u Srbiji sa decom i nadje drugog muza ili sta god, ali nju je unistila cinjenica da gubi coveka kojeg voli i tu je pukla kao i gomila slicnih situacija koje su dovele do istog tragicnog ishoda. Definitivno je zrtva pritiska i labilnosti svoje licnosti, ali to se nece naci na optuzenickoj klupi, ona hoce.
Citat
A inače,hvala na informaciji,znam da je slučaj u nadležnosti pravoudnih organa Srbije,ali baš zato se i pitam šta će biti.Jer je u njihovim rukama bio i slučaj sa Beer festa,pa je stvor koji je izbo devet ljudi dobio 7 godina zatvora.Pa verujem da će i ova,ako bude ostala kod nas,kao svojevrsna gospođa strana državljanka,jelte... dobiti neku smešnu kaznu,a onda par godina kasnije verovatno i državljanstvo.A ako i ne dobije,nema šta da brine,tu je državna sisa i dom za imigrante gde se lepo živi,a ništa ne radi.Obično to tako biva u zemlji Srbiji.
Desilo se sta je moralo da se desi, tako ce biti i sa njenom sudbinom i sudbinom dece.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Da li mozes da objasnis i dokazes da sam ja bilo sta lupio, ili si potpuno nesposoban da stojis iza bilo cega sto kazes ?

E,da znaš da hoću.Čim mi ti daš neki konkretan argument,što sam te i pitao u pretprošlom postu.  Smile

Citat
PA mogla je da ostane u Srbiji sa decom i nadje drugog muza ili sta god, ali nju je unistila cinjenica da gubi coveka kojeg voli i tu je pukla kao i gomila slicnih situacija koje su dovele do istog tragicnog ishoda. Definitivno je zrtva pritiska i labilnosti svoje licnosti, ali to se nece naci na optuzenickoj klupi, ona hoce.

Ja mislim da ju je uništilo to,ALI i shvatanje da joj sad planovi za državljanstvo i život u Srbiji neće uspeti.

Inače,pitam se da li su deca njegova ili ih je dovela iz Obale Slonovače.

Pravo da ti kazem mene bas briga sta je. Neka je lepo osude i neka odgovara za svoj zlocin pa makar to znacilo da ce da dobije to drzavljanstvo posle...

Mada si verovatno u pravu. Ubice i silovatelji ovde kod nas dobiju par godina i izadju ocas posla.  Smile Smile

Pa,to ti kažem.Da smo normalna zemlja,ne bih se brinuo.Ali ovde gde za pokolj dobiješ par godina(a svi izađu negde na polovini kazne na uslovno),i gde svi redom imaju prava osim samih građana Srbije,zakon i država su slaba vajda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.