Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
pa zbog sarme a sarma zbog bureka... i tako ti to ide.... :wink:
pa postovala sam vec negde, al ajde ponovicu se: pukim slucajem sam naletela na burek, a kako zivim u italiji, kad mi covek kaze hrana, prvo se setim sarme, pa onda i bureka, i onda je logicna asocijacija na burek bila sarma, a kako ja sarme mnogo volim, pa im tepam sarmice, upisah nick srmica.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
e ako si ti ....ee e....kako si me natripovao saad....a ako nisi...ima josh jedan cira u listi....jbt sad sam provalio da ima dvoje...u bree....samo zajebancije pravishe......))
MONTOYA (2:29 PM) : )) MONTOYA (2:29 PM) : e si ti postovao na bureku ?,...forumu ? Cira (2:30 PM) : ne?! Zasto? ili sta? MONTOYA (2:30 PM) : ,a ima neki ciraq..postovao je na bureku....pa nem pojma...ko je...mislio sam da nisi ti..ili onaj drugi sa icq-a sto ga imam u list..onaj iz cirkoma