Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
ma ne znaju posto mi je to irc nick...a slabo zrenjaninci furaju irc..vetjinom icq..tamo sam montoya..a tamo se tripuju nesto za mene tj montoyu....tako da bolje da ne zna sa icq-a )))ali upoznatjemo se..i hope ..:)e SF stigo mi CD ..e breeeeeeeeeeeeeeEEEEEEE.....THX.....caru kralju knezu despotu nemam pojma...svaka cast..mada stigao mi je doneo mi ga tjale kad sam dosao sa posla together sa racunom od fona ..tako da ..ono ..prvo sam se bacio na racuni ubedacio se..ali posle mi nekako bilolepse kad sam vido cd...thx josh jednom...poslatju ti na mail...listu mp3 pa izaberi nesto ako ti se svidi da spicim neki mp3 ..ili sta ja znam..smislitjemo nesto )))pozzzzzzzz