Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 11:50:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nacionalizam u Srbiji  (Pročitano 27267 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Najstarija nacija na svetu, Jevreji, zasnovana je na principu da se nacija stavlja ispred svega. I dobro im ide, čik probaj da oženiš Jevrejina šiksom. Druga najmoćnija nacija na svetu Kinezi, osvajaju svet iz veka u vek, i dobro im ide. Ameri se ubijaju od truda da od svoje papazjanije formiraju naciju, i ne da im ide dobro nego otkida. Znači recept je jasan, nacija kao prvi kriterium, reprodukcija kao drugi kriterium, ne ratovi na svojoj zemlji kao treći kriterium.

Masis poentu u svakom postu. Ja cak ni ne znam sta si ti htela reci ovim postom.

Najstarija nacija na svetu, Jevreji, zasnovana je na principu da se nacija stavlja ispred svega. I dobro im ide, čik probaj da oženiš Jevrejina šiksom.

Ma da li ti to poredis nas i Jevreje? Oni imaju cim da se dice, to je jedino sto je ocigledno.

Druga najmoćnija nacija na svetu Kinezi, osvajaju svet iz veka u vek, i dobro im ide.

Hoces da kazes da su Kinezi uzorna nacija, da treba da se ugledamo na njih. To je jedna od zemalja u kojoj ljudi imaju najmanja prava. Tu se brutalno i svakdnevno krse svi vidovi ljudskih sloboda. Tu ne postoji sloboda govora. Mislim da nam se to ne bi svidelo, s obzirom da kod nas svaka baba preko tarabe voli da vodi svoju politiku.

Ameri se ubijaju od truda da od svoje papazjanije formiraju naciju, i ne da im ide dobro nego otkida.

"Amerikanci pokusavaju da naprave naciju i dobro im ide."
Njihovom zemljom upravljaju korporacije koje bas briga za nacionalni identitet. Jedino sto ih pokrece je novac. Prosecan Amerikanac nema nikakvu nacionalnu svest. Misli da je USA jedina priznata drzava na svetu.
Za vreme svetskog kosarkaskog prvenstva, arena u sred Indijanapolisa je bila krcata Srbima. Nije bilo 500 Amerikanaca. Obelezje nacije je takmicarski duh sto oni nemaju. Oni su skup autisticnih individua.

Znači recept je jasan, nacija kao prvi kriterium, reprodukcija kao drugi kriterium, ne ratovi na svojoj zemlji kao treći kriterium.

Za sta je ovo recept? Za marmeladu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
ne podrzavam ni nacionaliste,ni ove,da tako kazem-anti-nacionaliste,ali,izgleda da ovid drugi rado kevcu po svemu srpskom i svakome ko previse voli svoju zemlju,a ne vidim da su nesto aktivni kada druge nacije prosipaju svoj nacionalizam(ovo "prosipaju" moze da se shvati na vise nacina,verujem da ce se mnogi setiti na sta mislim),a mi trpimo zbog toga posledice,niti da se secaju da je i nacizam jedna vrsta nacionalizma... Smile

takodje je zanimljivo kako ovde i najmanje sitnice,koje su zakonski obavezne,poput zastave na nekoj skoli,mogu da izazovu cuda i nalet kevtanja,a kada se u drugim zemljama rasprostre zastava preko citavog oblakodera,emituju vesti i emisije sa propagandom i netacnim informacijama,uzrokuju etnicki sukobi,ili se konstantno pljuje po drugim nacijama,ili se vrsi jedna vrsta sovinizma,ili cak i vrsta nanosenja stete prema drugome putem prevara,podrivanja,i slicno...radi svoje koristi,to se onda ne smatra nacionalizmom...  Smile

bas kao sto sam i ocekivao-izvodimo zakljucak da nacionalizam postoji samo u Srbiji,da je u njoj i nastao,i da je samo u njoj jak,i da je samo u njoj los...

zanimljivo... Smile

Тај горе закључак је више него очигледан и само та агресивност према свему што је српско
подстиче изразе које ја немам обичај да користим у нормалној комуникацији.
Појединци у 100 задњих постова 100 пишу против срба и Србије,а желе да их неко глади по
моодима.Може али волејем. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
ne podrzavam ni nacionaliste,ni ove,da tako kazem-anti-nacionaliste,ali,izgleda da ovid drugi rado kevcu po svemu srpskom i svakome ko previse voli svoju zemlju,a ne vidim da su nesto aktivni kada druge nacije prosipaju svoj nacionalizam(ovo "prosipaju" moze da se shvati na vise nacina,verujem da ce se mnogi setiti na sta mislim),a mi trpimo zbog toga posledice,niti da se secaju da je i nacizam jedna vrsta nacionalizma... Smile

takodje je zanimljivo kako ovde i najmanje sitnice,koje su zakonski obavezne,poput zastave na nekoj skoli,mogu da izazovu cuda i nalet kevtanja,a kada se u drugim zemljama rasprostre zastava preko citavog oblakodera,emituju vesti i emisije sa propagandom i netacnim informacijama,uzrokuju etnicki sukobi,ili se konstantno pljuje po drugim nacijama,ili se vrsi jedna vrsta sovinizma,ili cak i vrsta nanosenja stete prema drugome putem prevara,podrivanja,i slicno...radi svoje koristi,to se onda ne smatra nacionalizmom...  Smile

bas kao sto sam i ocekivao-izvodimo zakljucak da nacionalizam postoji samo u Srbiji,da je u njoj i nastao,i da je samo u njoj jak,i da je samo u njoj los...

zanimljivo... Smile

Тај горе закључак је више него очигледан и само та агресивност према свему што је српско
Појединци у 100 задњих постова 100 пишу против срба и Србије,а желе да их неко глади по

Jel si ti mnogo mlad ili mnogo glup? Ja se nadam da je ovo prvo, jer u suprotnom ti ne mogu pomoci. Ja jos na ovoj temi nisam procitao nesto protiv Srbije... ako postoji molim te ukazi mi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Ma da li ti to poredis nas i Jevreje? Oni imaju cim da se dice, to je jedino sto je ocigledno.

ti ako nemas cime da se dicis onda je to tvoj problem ne nas ostalih.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG Frizider
Zar je ljubav prema svojoj naciji i drzavi uslovljena zivotnim standardom i visinom bankovnog racuna? Zar nije nacionalno jedinstvo svih naroda najjace kada je taj narod u egzistencijalnom problemu? Zar nije svaka ta nacija i drzava na koje masturbiras tipa Francuska ili Engleska nastala na krilima nacionalne politike? Ovde ja ne govorim o samoj funkciji drzave, o korumpiranom olosu i politicarima, o administraciji, o prevariometrgovacmatermujebem svakodnevnim problemima, ovde govorim o osecanju koje neko ima prema svome narodu od koga mu poticu preci, i za ciju slobodu su se borili i ginuli. Fraza da, ali ne i besmislena i ne bez realnih osnova.

Citat
Oni imaju cim da se dice, to je jedino sto je ocigledno.

Sta je ocigledno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Bosch pumpa
Citat

ti ako nemas cime da se dicis onda je to tvoj problem ne nas ostalih.
Potpisujem! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Definicja patriotizma:
Citat
Patriotism is love and devotion to one's country. The word comes from the Greek patris, meaning fatherland.

Definicja nacionalizma:
Citat
Nationalism generally involves the identification of an ethnic identity with a state. The subject can include the belief that one's nation is of primary importance.

Ovo znaci da covek moze da bude patriota ali u isto vreme da ne bude nacionalista. Sto je i zdravorazumski pristup.

I najbolji citat Patriots vs Nationalists:
Citat
"The patriot says, `I love my country,’ works for its good, and defends it if necessary — against enemies within and without,"

"A nationalist is a leech whose sense of self worth is derived from mass delusions of pride instead of his own excellence."

Ovo razjasnjava neke stvari...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Гдје престаје логика, ту почиње Босна!

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson Т250i
I sad postoje individue koje velicaju jedan takav narod i stavljaju sebe iznad ostalih

Било би добро да се информишеш о значењу одређеног појма прије него што га употријебиш!
Националиста није онај ко ставља себе изнад осталих, како си ти навео, него онај ко је свјестан своје припадности одређеном народу и ко је у стању да тај народ и његове тековине сагледа у правом свјетлу, извуче најбоље из тога, ода почаст племенитим прецима на начин који је достојан похвале и слично.  А, ако теби ништа не значе сви они знани и незнани великани српског рода, онда, брате, урадиш нешто сјајно и невјероватно паметно, одеш у Грчку, Шпанију и сл. , узмеш њихово држављанство и тако избјегнеш да те неко од Србаља својата и да, не дај Боже, неко каже да припадаш ЈЕДНОМ ТАКВОМ НАРОДУ!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

zanimljivo... Smile

Jel si ti mnogo mlad ili mnogo glup? Ja se nadam da je ovo prvo, jer u suprotnom ti ne mogu pomoci. Ja jos na ovoj temi nisam procitao nesto protiv Srbije... ako postoji molim te ukazi mi.

Ти који ниси још одрастао за војску не можеш никоме говорити да је млад,а поготово да је глуп
с обзиром да ниси имао времена да спознаш људску глупост.Не ради тебе самог већ једноставно
ради својих година јер си тек почео да живиш.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Citat
Nationalism generally involves the identification of an ethnic identity with a state. The subject can include the belief that one's nation is of primary importance.

Дакле националиста ставља своју нацију испред других. Шта је ту проблем? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 11:50:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.