Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 04:11:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nacionalizam u Srbiji  (Pročitano 27296 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Националиста си Мрги види се из сваке речи Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

тешко....васпитан сам ван тих зајебанција
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG Frizider
Ma prejebo ga neko za posao u inostranstvu pa sad tu nesto kenja. Takvi su mi uvek bili najjaci, duhovni Francuzi sa Sanzelizea a boraviste atar sela Drndarevo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
наравно да ћу србију стављати увек испред свих јер сам грађанин србије...да овде цркавам од глади и да људождери по улицама гмижу и да ово личи на клање по ираку увек ћу стати уз своју земљу...

Pa vidis to je zato sto si budala. Razuman covek bi napustio takvu zemlju.

I ja cu uvek stati uz svoju zemlju! Ali ako je situacija beznadezna, a ja nisam kapetan broda i ne mogu nista da promenim, necu potonuti zajedno sa njom. Otici cu gde mi je bolje. Pa nije dzabe 300 000 mladih talentovanih ljudi emigriralo.

Biti pripadnik necijoj naciji, veri, organizaciji i sl. treba da cini samo deo covekovog identiteta. A ne njegov kompletan identitet.

Citaj dalje moje postove, mozda nesto naucis, ne ustrucavaj se...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
jetju, gde ti ode sa glupostima. Šta hoćeš tim budalaštinama da  kažeš, stvarno mi nije jasno.

Postavljaš mapu iz 814. godine, kao da je to relevantno u 2010. godini? Nisi nikad čuo za seobe naroda, migracije, asimilacije i slične istorijske procese? E moj jetju, istoriju treba znati, ali u istoriji se ne živi.

I šta uopšte hoćeš da dokažeš, da današnju Srbiju "vratimo" Bugarima (na toj mapi većina Srbije pripada Bulgarima), a nas 7,5 miliona stanovnika Srbije da se selimo kolektivno svi u Gospić????  Smile  

Jel to tvoja poenta???  Šabanizam, neprevaziđen.

IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Bosch pumpa
burazeru, samo ti služi vojsku, pa onda pričaj! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Kako možemo biti agresori kada smo se branili?  Smile
Znaš kako boli ikog k... šta piše plagijat e-novina? Smile

Pročitaj ovo:
http://www.blic.rs/Vesti/Republika-Srpska/179766/I-Hrvati-optuzuju-Ganica

A tek komentari:

Svaka cast da se Hriscani jednom sloze.Da smo bili pametni i slozni nebi nam se ovo dogodilo.

Svi Hrvati srednje Bosne su imali maximalno korektan odnos prema Srbima ,i definitivno su najveci stradalnici ovoga rata . Brojka o stradalim i proteranim daleko je najveca u ovome ratu upravo na tom podrucju kada se uzme procenat stanovnista koliko je ko bio zastupljen .Mate Boban je car ,saznao je za islamisticke ciljeve Alije ,Ganica i Silajdzica i pokusao da sa Srbima napravi dil sto je i uradjeno .Moglo je sve bolje da se odradi ,ali problem je bio sto nije bilo jedinstvenog stava medju Hrvatima i Srbima na svim podrucjima ,mada su na mnogim imali odlicnu saradnju ...

ja sam iz srednje bosne, mi HVO smo cesto sa VRS bili zajedno i ratovali protiv Muslimana ..to mi se svidjelo jer Krscani(Hriscani) treba da budu slozni da bi opstali ...ne samo u Bosni, nego nam svima prijeti opasnost od Islama u cijeloj Evropi..doslo je vrijeme da se malo vise zblizimo i zaboravimo prokletu proslost koja nikome ne ide na ruku sem Muslimanima ...moracemo se jednom spametovati..al' samo boga molim da ne bude kasno..

Pod hitno, skloniti Željku komšića, jer on ne zastupa interese Hrvata u Bosni.Njega su ,glasali muslimani kao predstavnika Hrvata, što mi je ne logično, i on zastupa više interese Silajdžića i muslim. nego Hrvate.Mislim da je , vrlo dobra,opcija za hrvatski narod u BiH, gosp. Dragan Čović, i da se svi Hrvati ujedine u jedan front, za opstanak, na ovim prostorima.Pokušati naći zajednički imenitelj sa Srbima i na tom fonu nastupati,zajedno.
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

ne jarane, vitez je prno u fenjer, tu ti je 50 : 50, moze ti taj jaran svasta komentarisat, ali ja mislim da u vitezu ima srba koliko na dvije ruke prstiju, mozda xrvati misle da se vi malo pocnete doseljavati pa da im popravite demorafsku sliku...iako cisto sumnjam da je to napisao neki xrvat, to je napisao neki srbin koji se predstavlja kao xrvat  Smile  mislite podrzavat jedni drui kako bi trece zajebali i dali mu najmanje iako mu po svim osnavama pripada najvise, evo Vam Naaaaaaaaaaaaaaaa  Smile

Турчине има оних који знају гдје је Витез и да су хрвати већина у Витезу. Smile
Немају срби везу са Витезом већ са сарадњом са хрватима на државном нивоу како би смо вас
политички растурили што вам неминовно слиједи након избора о чему сам ти већ поодавно
причао.
За тебе су сви прднули у фењер али ви имате најмању територију. SmileГлуп си као ноћ. Smile

Ne razumem. Pojasnite svoje stavove? Smile

Kako neko moze da bude nacionalista nacije koja se raspada, koja vekovima bode sebi noz u ledja. Nacionalista nacije koja nicim nije zaduzila svet niti ostavila znacajnijeg traga u istoriji (ako izuzmemo Nikolu Teslu koji je i prebegao iz Srbije zbog zaglupljenosti ovdasnjih umova kao sto ste vi verovatno). Znaci svetu uopste ne bi smo nedostajali da nismo ni postojali. Nicim svet nismo zaduzil, niti smo ga ucinli boljim mestom, cak suprotno. I sad postoje individue koje velicaju jedan takav narod i stavljaju sebe iznad ostalih.

Ja sam realan. Ne mogu da kazem da je moja "kuca" lepse od tvoje ako nije. Takav stav ce samo da me ogranici i spreci da je ikada poboljsam. Donekle razumem da je neko nacionalista recimo Grcke, Francuske, Italije. Ali kapiram da je pomenutim is(p)ranim mozgovima svejedno. I da bi nasli razloga da budu nacionalisti i u Andori ili Malti. Mada za Maltu bih i razumeo.

Dakle kako objasnjavate svoje stavove da stavljate srpski narod iznad ostalih? Da vise vrednujete ovu raspalu zemlju od recimo Francuske, Spanije? Da li ste bili u inostranstvu ili nosa niste provirili iz svoje avlije? Koji je razlog vase zatucanosti? Da li je u pitanju veliki ego? Bice da je to, mama vas je razmazila kad ste bili mali.

Da se ja pitam stavio bih nacionaliste svih okolnih banana drzavica na jedno parce zemlje, recimo neku planincinu u Andori. Pa nek dokazuju koja je nacija veca, koja je nebeskija. Nema sumnje da bi se sve zavrsilo krvavo jer i jednima i drugima fali zdravog razuma.

Evo vam tema pa se prepucavajte do mile volje. (Branite srpstvo Turci... sad ili nikad !!!) Ne trujte druge teme koje ne bi trebalo da imaju veze s vasim nacionalizmom i egom.

P.S. Otvaram temu iz protesta jer mi je druga tema zatvorena koja nije imala veze s ovim. Da se razumemo ja volim svoju zemlju, ali ne i ovakve ljude.

е овако.....овај део текста је најјачи:

Citat
Dakle kako objasnjavate svoje stavove da stavljate srpski narod iznad ostalih? Da vise vrednujete ovu raspalu zemlju od recimo Francuske, Spanije?

знаш како....вероватно имаш много проблема а и комплекса кад ти је један члан више шаљиво него у збиљи на твоју тежњу да не одслужиш војни рок одговорио да се изјасниш као хомосексуалац и мирна бачка...сада отвараш ову тему и постављаш питање које се најбоље илуструје у цитираном исечку па да ти одговорим:
наравно да ћу србију стављати увек испред свих јер сам грађанин србије...да овде цркавам од глади и да људождери по улицама гмижу и да ово личи на клање по ираку увек ћу стати уз своју земљу...шта ме боли курац за шпанију,француску или америку...могу сви да поцркају у секунди и нећу се ни окренути јер је и њихов став такав према свима осталима који нису из њихове државе...мултикултуралност,демократија,толеранција и остала просеравања су приче за малу децу...отприлике за тебе
и да...нисам националиста ...нити сам то икад био нити ћу бити...али сам грађанин србије Smile

Шта је дефиниција ријечи:"националиста"? Smile
Ако сам националиста што ударам контру онима који пљују против срба онда сам хипер националиста,а
уколико под национализмом сматрају мржњу према некоме народу онда је то шовинизам,а ја мрзим
појединце,а не народе међуосталом и у редовима мога народа постоје људи које презирем.
За мене је прво Србија па све остало.Ко то не може схватити нека ме зове и фашистом и расистом и
шовинистом како му год воља ал нек не качи за Србију јер ту као што каже Мргец ту подвлачим линију
и у животу и на форуму.Сиктер стоко безрепа. Smile

jetju, gde ti ode sa glupostima. Šta hoćeš tim budalaštinama da  kažeš, stvarno mi nije jasno.

Postavljaš mapu iz 814. godine, kao da je to relevantno u 2010. godini? Nisi nikad čuo za seobe naroda, migracije, asimilacije i slične istorijske procese? E moj jetju, istoriju treba znati, ali u istoriji se ne živi.

I šta uopšte hoćeš da dokažeš, da današnju Srbiju "vratimo" Bugarima (na toj mapi većina Srbije pripada Bulgarima), a nas 7,5 miliona stanovnika Srbije da se selimo kolektivno svi u Gospić????  Smile  

Jel to tvoja poenta???  Šabanizam, neprevaziđen.

Ако ме сјећање не лаже,а не лаже ви сте почели причу о нечијим зинутим гузицама за територијама
гдје срби нису никада живјели и за туђом територијом.
Па ето да ти покажем које су методе тамо гдје су зинуте гузице за туђим,а на крају да видите вас
два интелектуалца гдје су срби живјели.Имали сада смисла? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80

Великосрпски клерофашиста. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
наравно да ћу србију стављати увек испред свих јер сам грађанин србије...да овде цркавам од глади и да људождери по улицама гмижу и да ово личи на клање по ираку увек ћу стати уз своју земљу...

Pa vidis to je zato sto si budala. Razuman covek bi napustio takvu zemlju.

I ja cu uvek stati uz svoju zemlju! Ali ako je situacija beznadezna, a ja nisam kapetan broda i ne mogu nista da promenim, necu potonuti zajedno sa njom. Otici cu gde mi je bolje. Pa nije dzabe 300 000 mladih talentovanih ljudi emigriralo.

Biti pripadnik necijoj naciji, veri, organizaciji i sl. treba da cini samo deo covekovog identiteta. A ne njegov kompletan identitet.

Citaj dalje moje postove, mozda nesto naucis, ne ustrucavaj se...  Smile

не могу ја од тебе нешто научити кад си ти у дебелом заостатку за мном....и да...свако је будала ко се дружио са твојом мамом...то признајем Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ма лик је класика комуњарски испрдак, анационална гњида која нема за шта да се ухвати. Значи класика.

А о Кишу и томе да он даје дефиниције национализма Smiley 1 Слична фора као и овај Мајор, само + зајебан таленат због којег и јесте цењен.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 04:11:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.