Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SAD: Četvrtina mladih ne zna ko je Hitler  (Pročitano 8592 puta)
Ucesnik diskusija

dobrovececece

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 7360
Ma oni imaju takav nacin razmisljanja da je sve van granica Amerine treci svet, na Evorpu gledaju podrugljivo oduvek a to sto neznaju staje i gdeje Srbija nije nista novo jer oni -ameri su toliko zaglupljena nacija da polovina neznaju ko im je predsednik drzave a kamoli gde je Srbija i ko je bio Hitler. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Da citiram jednu amerikanku "Goverment doesnt lie to people." Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ma sta ih boli uvo.Ja bih u nasim skolama zabranio da se uci bilo sta osim nase Istorije,a ne da ucim Americke revolucije,Kineske ratove i ustanke Dzinkis Kana i ostale kompanije.Nisu oni glupi,nego ih jednostavno ne interesuje.Uostalom,sta mi imamo od toga sto znamo sve sto se moze znati o II svetskom ratu i ostalim glupostima?Nemacki gradjani ne znaju da nabroje dva grada iz Srbije,a ko zna da li znaju gde se uopste nalazi,a u nasim skolama se uci njihova Istorija... Smile Smile
Otprilike, samo, ajde neke osnovce pa dva najveca grada Finske il Portugala? Ili glavni grad savezne drzave Louisiane. Imaju Ameri svoj maltene kontinent pa im takav i nastavni program. I jasno, sin cistaca ce tesko na faks, ako prezivi geto, dilere itd. Ako prezivi, grebanje za stipendije, jel tesko je tamo raditi i skolovati se. Al kad je neko strucan, e, onda je idiotski strucan u svome podrucju a smerova ko u prici. Samo tamo doktor ne gaji pecurke i atomski fizicar ne popravlja televizore da bi preziveo a ko upadne u sistem, firma ga dalje skoluje
Ma oni imaju takav nacin razmisljanja da je sve van granica Amerine treci svet, na Evorpu gledaju podrugljivo oduvek a to sto neznaju staje i gdeje Srbija nije nista novo jer oni -ameri su toliko zaglupljena nacija da polovina neznaju ko im je predsednik drzave a kamoli gde je Srbija i ko je bio Hitler. Smile
Zabole njih za Balkan i hajduke ko mene za Montanu, Ilinois i tornado u Louisiani ili Minutemana
pa sta ih boli uvo, mozes misliti ja znam istoriju od paleolita pa do danasnjeg dana bas sam siroko informisan...
a za mikroskop na fakultetu mislim da je cudo tehnike jer ga do tada nisam ni video i ovaj mi je previse i ako je stariji od mene bar 3 puta... zato lepo usko usmeravanje, pa ako vec cukam po tome mikroskopu(naprimer) da ga imam i u kuci i svaki dan u skoli i ne znam ti sta...
a ovako znamo sve a ne znamo nista....
koliko puta mi je objasnjavan eksperiment gde sam trebao da ukljucim mozak "jer deco nismo dobili nista za kabinet"...
Uf, sve je puklo, mi smo imali mikroskope na biologiji u 6 razredu, mislim da je bio najvise 200 puta uvecanje, imo i baterije da ne namestas ogledalce, neki Japanski.
« Poslednja izmena: 30. Apr 2008, 03:06:01 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Dupli post  Smile
« Poslednja izmena: 30. Apr 2008, 03:02:38 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.