Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: naci normalnog decka strasan problem u danasnje vreme  (Pročitano 19855 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
"normalno" je realtivan pojam i zavisi iskljucivo od osobe do osobe.... generalno postoje neke moralne situacije koje mogu da definisu "normalnost" osobe, ali ostatak radnji, ponasanja i desavanje koje su nekome normalne su individua.
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Samsung XYZ1004
hvala ....ja sam rodjeni psihijatar imam nesto sto definitivno privlaci ljude sa problemima....i ja im pomazem samo iz svega toga uvek izlazim povredjena i bez zahvalnosti a pa vala dosta je.......

hvala vam normalni sto ste zaozbiljno shvatili moj oglas.........

cekam jos normalnih naovom forumu......

Ja sam kao stvoren za tebe...imam problem sa otplatom drugog kredita, imam problem sa ludom komsikom koja mi je poplavila kuptailo, imam problem sa grafickom karticom, imam problem da predjem poslednji nivo na jednoj jakoglupoj igrici, imam problem sto su mi ulicu napravili da bude jednosmerna, imam problem sa neopisivom bukom koju prave majstori koji grade zgradu preko puta moje, imam problem sa sestrom od tetke koja ce i na sledecim izborima da glasa za LDP, imam problem da obrisem prasinu (zato kad ce opnovo da padne), imam problem sa daljinskim upravljacem koji nece da mota kanale unazad, imam problem sa jednim kucetom koje non-stop sere u ulazu moje zgrade.......ako te privlace problematicni momci ja sam idealan za tebe + cu ti biti dio groba zahvalan i umecu da cenim i postujem tvoj trud i zalganje, ako resis samo trecinu od ovih nagomilanih problema  Smile

E da....nije problem u momcima, problem je u tebi! Kad odustanes od ideje da ti odnos sa deckom bude pacijent - doktor, imaces i vise uspeha sa muskarcima...do tada - nauci da budes bolji psihijatar  Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2008, 23:32:35 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20080829
mob
Nokia 
kapoera je najbolji ples

a inache sto se tiche plesanja, jbg nije vazno sta plese, vec na shta lichis kad pleshes Smile

Aaaaah, steperi...droll....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Na prvom mestu zavisi sta je za tebe normalan decko.
Osoba koja poseduje neki problem, stecen iz nekog razloga, ne mora biti nenormalna.
Po meni neko ko kaze da nema nikakav problem nije normalan.
Kad budes umela da definises sta zelis , pronacices svoju "srodnu dusu"...
Svi mi umemo da kazemo... "Za mene se lepe budale" ... Budala ima na svakom koraku, samo moras odluciti da li ces "budale" drzati na distanci ili ces im dozvoliti da zadju u tvoju privatnost ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
hvala ....ja sam rodjeni psihijatar imam nesto sto definitivno privlaci ljude sa problemima....i ja im pomazem samo iz svega toga uvek izlazim povredjena i bez zahvalnosti a pa vala dosta je.......

hvala vam normalni sto ste zaozbiljno shvatili moj oglas.........

cekam jos normalnih naovom forumu......

Bila sam u pravu...  Smile

Neces ti naci "normalnog" jer ti ne zelis nekoga ko nije razapet na krstu svojih problema Smiley

S druge strane, postoji jedan aforizam: "Savrseni muskarac ne pije, ne pusi, ne gleda za drugim zenam ... i ne postoji." Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
ustanovila sam da samo privlacim osobe sa problemima od moja tri najozbiljnija decka prvi je tezak depresivac i ima socijalnu fobiju, drugi je paranoja a treci je alkogolicar......bojim se da izadjem iz kuce jer se samo ljudi sa problemima na mene lepe a normalne osobe odbijam........a niko mi ne kaze hvala posto zelim sve njih da popravim i izvedem na pravi put posle raskida svi su ljuti  a ja se osecam kao budala sto sam ulagala silnu energiju u osobe sa problemima........Pitam se da li je danasnje vreme takvo ili sta se drugo desava........

Ти заправо савршено играш улогу Спаситеља. Прочитај, али обавезно, књигу "Игре које играју наркомани" од Ерика Берна. Тамо ћеш наћи објашњење за себе и све те људе са којима се дружиш и које покушаваш да спасиш.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
"Savrseni muskarac ne pije, ne pusi, ne gleda za drugim zenam

ja bih to formulisala  'vako ;
savrseni muskarac pije , ne pusi , gleda za drugim zenama - a obozava  samo  jednu  Smile Smile
« Poslednja izmena: 06. Okt 2008, 12:50:55 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Gdje upoznati frajera?

Još uvijek ste u potrazi za princom na bijelom konju, a zlo vam je od zadimljenih birtija i disko- klubova u kojima se trljate o znojna tijela dok pokušavate s podija prići šanku? Možda imamo rješenje!

Nije loše biti sam, ali danas se često može čuti žensko, a i muško gunđanje kada je u pitanju upoznavanje novih ljudi, a sve radi potrage za boljom polovicom. No ovaj put posvetit ćemo se ženama.

"Bila sam sinoć na partyju i prišlo mi je dvoje pijanih klinaca" ili "Ne sjećam se kada sam vani srela nekoga 'normalnog' i slobodnog" ili "Gdje se uopće može upoznati netko, a da to nije neki dating servis, birtija ili noćni klub?" Prepoznali ste se u ovim izjavama? Čitajte dalje.

Da, sve su to pitanja koja zasigurno muče neke žene. Ponudit ćemo neka rješenja i pokušati im barem malo olakšati potragu.

Za početak, ako ste jedna od onih kojoj se nigdje ne ide i vrijeme najviše provodite na poslu te kod kuće čitajući ili gledajući filmove, osjećajući se usamljeno – vrijeme je da se pokrenete. Nitko vam neće doći pod prozor pjevati serenadu, ta vremena su prošla i ako se sami ne trgnete i dalje ćete biti usamljeni i ništa se neće promijeniti. S druge strane ako je takav život vaš izbor i u njemu uživate, zašto ste počeli čitati ovaj tekst?

Gdje se uopće može upoznati nekoga, a da to nije neki dating servis, birtija ili noćni klub?

Nadalje, nemojte izgledati očajno kao da je vaša misija – upoznati frajera. Dobro bi bilo i da sasvim nezanemarite svoj izgled, nije poželjno hodati među ljudima masne kose, u majici tri broja većoj. Ne morate se transformirati u "lutku s naslovne strane", ali osjećat ćete se bolje kada izgledate bolje, a tada su i šanse veće. Muškarci su ipak vizualna bića, a bolje je da vas primijete zato jer imate njegovanu dugu kosu nego zato jer će komentirati rezance na vašoj glavi.

Ako se krećete stalno na istim mjestima, posao, kava u omiljenom kafiću nakon posla, odlazak na rođendan gdje sve već poznajete, videoteka u kvartu..., jasno vam je na što mislimo. U tom slučaju malo je vjerojatno da će se pojaviti netko nov, vama zanimljiv. Dakle krećite se na što različitijim mjestima koja bi vam mogla odgovarati, negdje gdje niste bili. A gdje, pitate se?

S obzirom da sebe već dobro poznajete i da biste sada htjeli upoznati nekog novog, s kim biste dijelili zajedničke trenutke, onda već vjerojatno i znate kakav tip muškarca tražite. A uz to idu i određena mjesta gdje biste takvog vjerojatno mogli sresti. Ako za večeru želite govedinu, sigurno ga nećete tražiti u ribarnici, zar ne?!

Morate početi i razmišljati na muški način te biti upućeni u to što muškarce zanima, gdje vole ići, gdje vole provoditi vrijeme... sportska događanja, sve što ima veze s automobilima, motorima, kompjutorima, tehnikom... Možda vam se to neće činiti privlačnim, ali možda ćete i za promjenu uživati jer je to nešto drugačije i novo.

U današnje vrijeme sve češće možemo doći do informacija o raznim radionicama; fotografija, pisanje, aikido, glazbene radionice... tečajevima; ples, joga... razni seminari... mogućnosti ima puno, sigurno možete pronaći nešto baš za sebe, nešto što bi vam moglo koristiti i što bi obogatilo vaše iskustvo, a postoji i mogućnost da tamo sretnete nekog slobodnog i zanimljivog frajera. Pa zašto ne!?

Uživate u fizičkim aktivnostima? Počnite voziti bicikl, rolati, trčati ili se upišite u neku teretanu, fitnes-centar, na plivanje ili klizanje, krenite na badminton, kuglanje... Ili se učlanite u šahovski klub.

Znate li koliko postoji humanitarnih udruga koje su stalno u potrazi za volonterima? I razni festivali ponekad trebaju volontere. Ako želite nekome pomoći i pokloniti mu svoje slobodno vrijeme, zašto ne!? Ima još ljudi poput vas.

A tu su i planinarska društva. Osim što ćete uživati u istraživanju i upoznavanju Lijepe naše, biti na svježem zraku i u kondiciji, družit ćete se s novim ljudima i možda sresti srodnu dušu.

Kao što vidite – imate izbora! Naveli smo samo neke od mogućnosti.

A za kraj, kada vas netko pozove na vjenčanje nemojte očajavati jer ne znate što ćete obući, pokloniti i nemate partnera. Možda se baš na tom vjenčanju pojavi mladoženjin neodoljivi i slobodni rođak iz Australije kojem netko treba pokazati grad Wink.

Net.hr
03.10.2008.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
"Savrseni muskarac ne pije, ne pusi, ne gleda za drugim zenam

ja bih to formulisala  'vako ;
savrseni muskarac pije , ne pusi , gleda za drugim zenama - a obozava  samo  jednu  Smile Smile
Smile znao sam sam da sam savrsen Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
koliko pije?opijanje tri put anedeljno u nezamislivim kolicinama?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.