Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 01:07:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Na zapadu nista novo  (Pročitano 11952 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ma,jasno,samo su Americki vladari zli,a narod...uf...svi duse i intelektualci i pacifisti!  Smile

znao sam ja da je to u pitanju-Vlada je u stvari zla,a narod je dobar,i protivi se ovome sto radi svetu.eno,eno,protesti pocinju po Vasingtonu sad kad se otkrilo da u Iraku nema oruzja za masovno unistenje i zli dusi,i sta ti ja znam...i da je sve bila obicna kradja.

eno,ljudi se bune i placu za mrtvim Iracanima... Predsednici se izvinjavaju...dizu se spomenici...priznaju greske...otplacuje imovina unistena radi viseg cilja-hvatanja Sadama i Zli Dusi...renovira zemlja...
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 02:44:57 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
ma,jasno,samo su Americki vladari zli,a narod...uf...svi duse i intelektualci i pacifisti!  Smile

znao sam ja da je to u pitanju-Vlada je u stvari zla,a narod je dobar,i protivi se ovome sto radi svetu.eno,eno,protesti pocinju po Vasingtonu sad kad se otkrilo da u Iraku nema oruzja za masovno unistenje i zli dusi,i sta ti ja znam...i da je sve bila obicna kradja.

eno,ljudi se bune i placu za mrtvim Iracanima...
A ti kao pustas suzu svako vece za Americke zrtve?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
A ti kao pustas suzu svako vece za Americke zrtve?
ne,ja nisam kao ti,nemam Stokholmski sindrom.  Smile

a pre nego sto pocnes da lupas ovakve gluposti,informisi se malo o tome sta su Ameri uradili Srbiji,pa da je mrzi,a sta su Iracani uradili,tj-NISU uradili Amerima,pa da ih ovi uniste.

informisi se malo o tome kako je i zasto napravljen rat u Zalivu. ko je i gde lagao da je video koga i koga kako rade to i to. Smile

btw,lepo je sto si optimistican i mislis da amere boli dupe samo za Irak,Afganistan,nas,Rusiju,i sve druge zemlje koje je ne podnose.
ali,vidis,cinjenica je da vecinu njih boli dupe za ceo svet.  Smile a sve je vise onih koji su postali toliko paranoicni da u svemu i svakome vide pretnju i strani okupatori,i zli dusi,i sta ti ja znam...  Smile
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 02:50:13 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Narod? Pa ko i svaki drugi  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Narod? Pa ko i svaki drugi  Smile
ne,ne... drugi narodi nikada ne priznaju svoje greske i nikada nemaju saosecanja za bilo koga.  Smile

a Amerikanci su svi topli,pravedni samaricani koji vole(i znaju!  Smile ) ceo svet,i kad su saznali da su Irak i Afganistan,i stotine hiljada mrtvih,u stvari bili samo obicne pljacke,napravili su velike proteste.  Smile
a predsednik se bio izvinuo,i isplatio ratnu odstetu,i obnovio zemlje i ispravio greske.  Smile

nego,jbg,mi lihvarsko™-komunisticko™-titoisticko™-kurato™-rusko™-partizansko™-memla™rski pecinari™ jos to ne znamo,jer Tile ne da nista drugo na televizor,samo njegovi partizanski filmovi.
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 03:07:27 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
@hkj
Da li mozes odgovoriti na ovo pitanje: ko se kome mesa u unutrasnje poslove, mi njima ili oni nama?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
nemaju trenutno u sta da se mesaju,posto su sve vece stvari oni unistili prethodnih godina.
a kad su se hijene najele,onda su dosli lesinari na red,domaci lopovi i krpleji,da dokrajce lesinu.

tako da nemaju oni vise u sta da se mesaju,jer niceg vise ni nema.

jos samo da Djomla napokon uvede porez na vazduh,a Misko,Miodrag & co. donesu GMO smece,i mozemo da izaberemo kovceg.
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 03:14:50 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Imas nesto aktivista protiv rata, imas ljudi koji promovisu da je 9/11 bio inside job i takvih je dosta po Americi. A imao si i nesto aktivista po BG-u I ZG-u protiv rata i to je to.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Imas nesto aktivista protiv rata, imas ljudi koji promovisu da je 9/11 bio inside job i takvih je dosta po Americi. A imao si i nesto aktivista po BG-u I ZG-u protiv rata i to je to.
i to je to.to je sve.nema odstete,nema javnog obracanja,cak ni jednog bednog izvinjenja.

a sto se tice nasih ratova,tu su sve strane bile zaracene,i sve su cinile zlocine i sve su krive.

a kod Iraka i Afganistana se radi o tome da su za prvi izmislili pricu da su Iracani radili to i to,a onda i da imaju oruzje za masovno unistenje,i zli dusi,i sta ti ja znam,a za drugi su uzeli i napravili sebi cirkus po Njujorku.

znaci aj sto su napali zemlju koja je cak na drugom kraju planete,aj sto su izmislili lazi o njoj,aj sto su je unistili,nego cak nece ni da se izvine.
od ideje o odsteti i renoviranju,svi znaju da nema nista.ali jedno izvinjenje bi bilo onako...lepo.  Smile prikladno.

oni Britiseri,ma kolika govna znali da budu kad se potrude,su makar uzeli i lepo rekli-Ljudi,mi se zajebasmo-malo smo bili pohlepni,malo nas ameri nagovorise-zajebali smo sa Irakom.
a ovi nista.i dalje teraju price o oruzje za masovno unistenIje i Zli Dusi,i Sadami,i zle vile,i sta ti ja znam...

ko i ovaj ovde sto stalno fura isto-Ujka Sem ce da spase svet od Sadami,Bini Lademi,oruzji za masovno unistenje,Zli Dusi i mracne sile...
oce,oce.

a za Kosovo vec svi dobro znamo sta je tu bilo.
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 03:26:53 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

i to je to.to je sve.nema odstete,nema javnog obracanja,cak ni jednog bednog izvinjenja.

Pice uvek casti ko izgubi, tako je oduvek bilo. Nemci su platili odstetu jer su izgubili rat, i jedan i drugi, inace im ne bi ispo iz novcanika ni cent al kad su usli Ameri i Rusi bilo je kec kume.

a kod Iraka i Afganistana se radi o tome da su za prvi izmislili pricu da su Iracani radili to i to,a onda i da imaju oruzje za masovno unistenje,

Da su radili ovo i ono, jesu, da su imali "oruzje za masovno unistenje", jesu. Posle su unistili svoj sarin. U ovom ratu, od ljudi u Iraku su profitirali jedino Kurdi, al ne zato sto ih Ameri vole nego sto se tako slozio mozaik.A kod Avganistaca nema neke razlike, rokali su se ranije celo vreme, rokaju se i danas.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 01:07:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.041 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.