Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 04:51:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Na zapadu nista novo  (Pročitano 11831 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Koje bre nebuloze pricate pa to je nemoguce. Dakle Ameri se izgradili na nepotizam?
Sto ne gledate sebe? Sta si po zanimanju? Ljubitelj Evrope. A sto si ti? Ljubitelj kuratih Rusa na tenku. Sta znas da radis? Da cesem jaja! Cija jaja ceses? Tudja za evre, svoja za dzaba. Koji ti je cilj u zivotu? Da Borisovi, Tomini, Veljini ili ciji vec pobede, da dobijem mestu u drzavnoj sluzbi i da posle par godina uzmem otpremninu.
Sta ces posle? Nastavicu da cesem jaja.
Govorite o drustveno politickom sistemu gde se sve meri u koliko love moze individua da privredjuje.
Jedino merilo. Kod nas je to cist imperijalizam.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Vidim slike i najvise slucajeva je jedna zrtva, toliko o masovnosti  Smile
pa,da,vidis,da ih nisu zaustavili,ili da se lujke nisu same ubile(varira od slucaja do slucaja),bilo bi ih vise.  Smile

vrlo prosto.  Smile

jel znas ti @maradicu,za razliku izmedju slucaja i fraza "Running Amok,Postal,Berserk,i slicno(kod nas za to nema pravog prevoda) i "Oruzani prepad/pljacka"?
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 01:25:43 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Rekao sam vec, kad imas drzavu od 300 miliona i liberalne zakone u vezi oruzja, statistika je unapred jasna. Tamo ne rade psiho test kad kupuju oruzje, takav im je zakon. Sad, ja sam mirniji kad znam da nema svaka dalabu oko mene utoku ali zato ni ne zivim u Americi, ali ne samo tog razloga
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Rekao sam vec, kad imas drzavu od 300 miliona i liberalne zakone u vezi oruzja, statistika je unapred jasna. Tamo ne rade psiho test kad kupuju oruzje, takav im je zakon. Sad, ja sam mirniji kad znam da nema svaka dalabu oko mene utoku ali zato ni ne zivim u Americi, ali ne samo tog razloga
a ja sam tebi rekao vec,da to ne znaci nista.  Smile

i Kina ima 1.5 milijardi termita,cak i sumanutijih nego Ameri,pa opet nemaju ovako cesto ovako spektakularne igre i jurnjave po skolama i gradovima.  Smile

i rekoh ti vec i zasto je to tako-jer ih vlast,ona ista vlast koju @shkorpion i njemu slicni ovde uzdizu,stalno pumpa paranojom i besom.  Smile a rekoh ti i da je Majkl Mur napravio emisiju o tome,sa sve dokazima i uporedjivanjima.  Smile ali tebe to naravno ne zanima.  Smile

pogledaj godine na spisku-95% sranja se desilo 90ih i 00ih.
aj,reci mi,molim te,sta ti mislis,zbog cega je to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Hajde pogledaj malo ovo:

http://vimeo.com/16609315

Pa uporedi sa ovim sto tebe odusevljava. Mislim vidim da te odusevljava tudja nesreca, pa to je vec znak debele sociopatije, ali hajde imaj strpljenja pa pogledaj.
Posto nas neki film ti ne mogu servirati. Da vidis sta smo sami sebi radili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

tebi treba pomoc.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

i Kina ima 1.5 milijardi termita,cak i sumanutijih nego Ameri,pa opet nemaju ovako cesto ovako spektakularne igre i jurnjave po skolama i gradovima.  Smile

Sada, u Kini bas i nemas nesto slobodnog oruzja nit je dozvoljeno ko u Americi. Drugo, tamo ne trci CNN, Fox i ne lete helikopteri sa TV kamerama ako neko rokne nekoga, pa da se za pet minuta stavi na youtube da svi gledamo pa se i ne cuje nesto mnogo ako ima.
Ali nisu bas ni Kinezi nesto poslusni prema muriji:

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Sada, u Kini bas i nemas nesto slobodnog oruzja nit je dozvoljeno ko u Americi. Drugo, tamo ne trci CNN, Fox i ne lete helikopteri sa TV kamerama ako neko rokne nekoga, pa da se za pet minuta stavi na youtube da svi gledamo pa se i ne cuje nesto mnogo ako ima.
Ali nisu bas ni Kinezi nesto poslusni prema muriji:
lupas bezveze,al,ajde,da uzmemo i takav slucaj u obzir.
cak i kad bi se sve emitovalo,i kada bi bilo i dvaput vise takvih sranja godisnje tamo,to opet ne bi bilo jednako broju u Americi.

ja sam ti vec treci put objasnio zasto je to tako,a na netu i TVu tek imas gomilu objasnjenja i dokaza.nemam nameru da trosim vreme da ti objasnjavam i cetvrti put.
veruj u sta oces-ostavio sam ti link,dao sam ti podatke(btw,taj Murov film se zove Farenhajt(Ferrenheit)),ti radi s tim sta oces.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Odavno sam gledao Farenhajt i Mura, u vezi vatrenog oruzja. Jedno, Mur je ipak senzacionalista a drugo, u filmu se navodi da je najvise kriv liberalni zakon o oruzju. Kad imas utoku, nije ko sikira. Sikiru vuces kroz grad i svi te vide, utoka je u dzepu i nju nosis bez rizika, i kad pukne film, to je to, stisnes i nega ga. Jednostavno je najlaksi nacin da ubijes nekoga, bez imalo zamora.
Sada, jesu Ameri frikovi za oruzje ali sta mislis recimo da preko noci legalizuju utoke pa recimo sutra ujutru najave otvaranje nekog shopa i sve je taj dan upola cene, tu bi stajao red pred radnjom.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Odavno sam gledao Farenhajt i Mura, u vezi vatrenog oruzja. Jedno, Mur je ipak senzacionalista a drugo, u filmu se navodi da je najvise kriv liberalni zakon o oruzju. Kad imas utoku, nije ko sikira. Sikiru vuces kroz grad i svi te vide, utoka je u dzepu i nju nosis bez rizika, i kad pukne film, to je to, stisnes i nega ga. Jednostavno je najlaksi nacin da ubijes nekoga, bez imalo zamora.
Sada, jesu Ameri frikovi za oruzje ali sta mislis recimo da preko noci legalizuju utoke pa recimo sutra ujutru najave otvaranje nekog shopa i sve je taj dan upola cene, tu bi stajao red pred radnjom.
Ma kakav zakon bato? Citava se Amerika na tome gradila. Onaj nije isao da ubije komsiju da mu jebe zenu i pojede iz zamrzivaca, ili da mu otme kucu.
Onaj je trazio mesto pod suncem, zabio kocice, rekao ovo je moje i terao da gradi svoje.
Kada je ko dosao da mu otme, imao je samo jedan nacin razgovora: puca.
Oni se tako grade od otkrica Amerike. Zato su i razvili taj zakon privodjenja pravdi, jer bi se svi pokokali lincevima i osvetama.
Ali balvaniji je to shlagvort. Kada se to dogodi, krivi su svih 300 miliona Amerikanaca. Svi do jednog.
Pamet gora od onoga sto je pucao. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 04:51:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.