Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 20:46:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Na pomolu rat Izrael - Iran  (Pročitano 12022 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ma ti pričaš o mladuncima,"boemima" bez love,a ja o ekipi  koja ima 50-60 i podebeo "tapacirung".
Mladji su slicno nesto ko na Balkanu, uvek "nadju" neku kintu a i ne zale istu. Potpuno suprotno od prica da su skrti (znam da sam ih zezo na tu foru kao i za "Sabat")
И? ... 'оће ли бити више тог рата? ... Они као Георгина са порођајем ... ту је, ту је ... али ништа ...

Све те приче око рата служе да се испипа пулс оном другом ... ништа више ... Много може да се изгуби, врло мало да се добије ... ништа од тога  Smile
I ja mislim, nije to "osakacen" Irak koji je dugo bio pod sankcijama, ovo je ipak malo jaca zemlja, nije pod nekim sankcijama i imaju vlastitu vojnu industriju a i zaheban teren. Bice da je ispipavanje pulsa cisto da Ameri malko proguraju veci budzet za vojsku
« Poslednja izmena: 04. Jun 2009, 00:26:02 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Motorola 
Ma ti pričaš o mladuncima,"boemima" bez love,a ja o ekipi  koja ima 50-60 i podebeo "tapacirung".
Mladji su slicno nesto ko na Balkanu, uvek "nadju" neku kintu a i ne zale istu. Potpuno suprotno od prica da su skrti (znam da sam ih zezo na tu foru kao i za "Sabat")

Jes´,al´onda ih taja ubaci u mašinu i samo delju,sa sve onim koferčićima na vr´glave...I ovi koje sam ja znao su bežali "od fašizma u Srbiji" ,ali im nije smetalo da decu odmah ubace u vojsku i oprobaju se u napucavanju Palestinaca...
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Dobro, "bezalo" se iz Srbije tih gadnih devedesetih al da odem iz rata u drugi rat, jos dugotrajniji  Smile
Mada je njima normalno da kad nesto zvrcne da obuku uniformu, skoro normalnije neg u Srbiji da pomazes prilikom elementarne nepogode, al sa druge strane, koje sam znao, nisu imali nista licno protiv Arapa, dok mi je cak jedan Palestinac iz Libana reko da nema sukoba oko Palestine, oseca se njima blizim nego Evropljanima. Tesko je to svatiti pogotovo nama sa Balkana koji oma trazimo neke primere iz nase proslosti i sa nasih podrucja.
Sa druge strane, sedis okruzen ribama od 21-22 godine, zajebavas se dobro i onda pomislis kako je svaka od njih "odradila" dobar vojni rok na 50 stepeni  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Motorola 
Ovo sam pominjao zato što mi se i danas zgadi kada se setim kako je pomenuta ekipa histerisala na onim prvim šetnjama (zvono u ruci) Građanskog Saveza Srbije,da bi potom na Sinaju ,ladno,podešavala optički nišan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Cudan je ovaj svet... Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Motorola 
   Valjda ima neke poetske pravde u tome što je koju godinu kasnije "sin-uzdanica"(budući žešće glup)završio kao mlađi pomoćnik Palestinjerosa popravljača oštećenih gajbica za narandže na nekoj "Jafa"-plantaži,a "građanska"histeruša doletala jedared godišnje na "snošku",kako je tepala dvonedeljnom krljanju po krevetu,(za tamošnje lokalce je bila previše matora) u fašističku Srbiju...

Lečenje "histerije" nema nikakve veze sa mojom malenkošću-ovo nije priča ostavljenog ljubavnika...Ovo je priča nekoga ko mrzi dvostruke aršine...
« Poslednja izmena: 04. Jun 2009, 01:28:41 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ovo je neka poznata prica, o tome nemam pojma  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Motorola 
Svet nije samo čudan ,već i mali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
To jeste, al o kome se radi, mos se nesto izguglati  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Motorola 
 Ja sam sa pomenutom ekipom završio još pre odlaska u Zemlju Davidovu i to otvoreno rekao tada i govorim do danas.Svako neka nosi svoj obraz-sam ga je čistim držao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 20:46:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.