Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Na Balkanu samo Albanija gora sa internetom od Srbije  (Pročitano 9734 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Sta znam, nama je fixna telefonija OK. Jedino je mobilnoj nedostajalo malo brzeg napretka i ponude novih servisa. Mobis' je po kvalitetu bio ispred druga dva provajdera u BiH, a imao je manje korisnika za razliku od telekoma BiH. O uvodjenju 3G mreze ovdje niko jos i ne pomislja. Mozda ce kupovina doprinjeti uvodjenju, mozda ne, vidjecemo.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Koliko je 3G i ostale mobilne kerefeke bitno za stanovnistvo?

Vecini ljudi je vazan brza i stabilna veza za internet zbog poslovne i privatne upotrebe..i tu na zalost stvari stoje katastrofalno.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Koliko je 3G i ostale mobilne kerefeke bitno za stanovnistvo?
Bitno je ici u korak s vremenom. Nije vise problem mobilne mreze kako poslati slicicu od 5kb.

Vecini ljudi je vazan brza i stabilna veza za internet zbog poslovne i privatne upotrebe..i tu na zalost stvari stoje katastrofalno.
Nemam bas iskustva sa ADSL-om. Kod nas je popularan wirelles. Znam samo par likova i oni su zadovoljni.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ma ok. Ali 3G, video-konferencije putem mobilnog telefona i slicne egzoticne stvarcice su ipak periferne u odnosu na kucnu/poslovnu upotrebu interneta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
Cenim da bi bilo najbolje da se organizuje  prodaja dela telekoma,a tim da država zadrži kontrolni paket akcija i predsednika upravnog odbora!
onda dobijes situaciju sa karicem! a niko ozbiljan ne bi pristao na takvu kupovinu!
prodajes kontrolni paket, zadrzis recimo, 30-49%, imas glasove u upravljackom odboru i to je dovoljno!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ma ok. Ali 3G, video-konferencije putem mobilnog telefona i slicne egzoticne stvarcice su ipak periferne u odnosu na kucnu/poslovnu upotrebu interneta.

Ma kakva 3G, video-konferencije i slično. Osnovna namena telefona je razgovor. Meni treba provajder koji će da mi naplaćuje minut razgovora max. 2 dinara, a ne 17 dinara kao sada. Pljačka, najskuplji impulsi u Evropi su u Srbiji (u odnosu na prosečnu platu). Isto i za internet. Ja plaćam 1350 din (17€) kablovski internet od 256 Kb/s, a u Bugarskoj ili Rumuniji taj isti paket košta max. 4,5 - 5 € mesečno.

Stavimo tačku na pljačku.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Kao i razne druge i taj monopol bi se morao raskantati.

Bas kao sto ce VanjaGator sad da primeti: "Zivot je lepsi bez monopola."
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

Ma kakva 3G, video-konferencije i slično. Osnovna namena telefona je razgovor. Meni treba provajder koji će da mi naplaćuje minut razgovora max. 2 dinara, a ne 17 dinara kao sada. Pljačka, najskuplji impulsi u Evropi su u Srbiji (u odnosu na prosečnu platu). Isto i za internet. Ja plaćam 1350 din (17€) kablovski internet od 256 Kb/s, a u Bugarskoj ili Rumuniji taj isti paket košta max. 4,5 - 5 € mesečno.

Stavimo tačku na pljačku.

Problem je sto tacka na pljacku nije ni u najavi. Ista prica sa Telekom, ista prica sa NIS-om...

NIS planira da stuca stotine miliona evra poreskih obveznika na modernizaciju pumpi - umesto da se lepo privatizuje prodajna mreza pa neka privatnik tj. novi vlasnik ulaze u to a ne da se drpa iz nasih dzepova. Neverovatan bezobrazluk i rasipnistvo.

« Poslednja izmena: 19. Apr 2007, 17:34:15 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
i zivot je lepsi kada neradnici (drecun,...) moraju da rade!

i jos nesto oko monopola!
monopol u visoko razvijenim zemljama koji je posledica trzisne utakmice i nije toliko strasan! dakle, to je jedna pojava koja je manje vise normalna i drugacije se manifestuje!
dakle, u razvijenim ekonomijama gde je monopol posledica, kako fon Hajek kaze-dinamicne procedure otkrivanja tj. delovanja trzisnog mehanizma, monopol ima drugacije osobine!
recimo, kompanija A se bavi proizvodnjom i trovinom pamuka! ona je monopolist na trzistu X! poziciju je osvojila jakom trzisnom utakmicom gde je uspela da izadje kao pobednik!
njeno ponasanje na trzistu:
drzanje cena na najnizem mogucem nivou (profit stvaraju na bazi primena novih tehnoloskih dostignuca kojim se podize produktivnost i smanjuju troskovi), a neretko se primenjuju i predatorske cene (one koje su i nerealno niske, ne bi li se sprecio prodor i pojava konkurencije),dominantno je razmisljanje na se monopol sto duze zadrzi
nova ulaganja u srodne privrene grane i sirenje poslovnih aktivnosti
potreba za visoko obrazovanom radnom snagom

dakle, potrosac nije na udaru u meri u kojoj je on ostecen u drugim monopolima, npr. tajkunskim ili kartelskim (bankarstvo u srba)!
« Poslednja izmena: 19. Apr 2007, 17:49:45 od Kamaro24 »
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Sta znam, nama je fixna telefonija OK. Jedino je mobilnoj nedostajalo malo brzeg napretka i ponude novih servisa. Mobis' je po kvalitetu bio ispred druga dva provajdera u BiH, a imao je manje korisnika za razliku od telekoma BiH. O uvodjenju 3G mreze ovdje niko jos i ne pomislja. Mozda ce kupovina doprinjeti uvodjenju, mozda ne, vidjecemo.
Telekom Srbija je najavio uvodjenje 3G na Mobis mrezi do pocetka jeseni. Nasi mobilni provajderi bili su podrska i za uvodjenje GPRS-a, tako da ne bi trebalo da bude problema i oko uvodjenja 3G. BH telekom i Eronet su smesni provajderi. Od funkcija sem golog razgovora i sms poruka, od prosle godine imaju MMS (wow cuda) i GPRS od pre 7-8 meseci.  Smile
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.