Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Na Balkanu samo Albanija gora sa internetom od Srbije  (Pročitano 9726 puta)
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Sve je to lepo - ali kakve koristi vecina stanovnistva i preduzeca ima od toga sto je Telekom Srbija bacio pare na 3G?

Novac je trebalo prvo da se ulozi u sredjivanje infrastrukture fixne telefonije jer je ona u ocajnom stanju.  Bez napredne fixne telefonije nema ni razvijene mreze kvalitetnog interneta. Bez kvalitetnog interneta Srbija i dalje ostaje u pre-informacionoj eri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Fiksna telefonija (ako sam dobro razumeo info iz naseg Telekoma) ce biti odvojena od Mobisa. Znaci mobilni provajder 065 ce se odvojiti kao samostalno preduzece. Koliko je meni poznato u mreznom podrucju 051 - Banja luka ja ne znam nikoga ko ima staru telefonsku centralu. Cak mislim da RS ima bolju infrastrukturu od nas (mislim na postojece centrale).
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Sta znam, nama je fixna telefonija OK. Jedino je mobilnoj nedostajalo malo brzeg napretka i ponude novih servisa. Mobis' je po kvalitetu bio ispred druga dva provajdera u BiH, a imao je manje korisnika za razliku od telekoma BiH. O uvodjenju 3G mreze ovdje niko jos i ne pomislja. Mozda ce kupovina doprinjeti uvodjenju, mozda ne, vidjecemo.
Telekom Srbija je najavio uvodjenje 3G na Mobis mrezi do pocetka jeseni. Nasi mobilni provajderi bili su podrska i za uvodjenje GPRS-a, tako da ne bi trebalo da bude problema i oko uvodjenja 3G. BH telekom i Eronet su smesni provajderi. Od funkcija sem golog razgovora i sms poruka, od prosle godine imaju MMS (wow cuda) i GPRS od pre 7-8 meseci.  Smile
  Smile Smile Smile Mislim da ce time pridobiti i korisnike iz Federacije BiH.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5

Smile Smile Smile Mislim da ce time pridobiti i korisnike iz Federacije BiH.
Citat
To i jeste cilj. Mobis ima dozvolu kao provajder mobilne telefonije za celu BIH i mahom je pokrio veci deo teritorije. BIH trziste je izuzetno primamljivo jer je penetracija mobilne telefonije niska. Ko zauzme lidersku poziciju, bez problema ce je drzati u buducnosti. Tu je sansa za Mobis.
I kao sto kaze njihov slogan: " Ne budi bez veze"  Smile
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
dobar slogan!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Citat
ja sam cuo da je ptt monopolista i jedini provajder za srbiju!

ma to stoji, oni jedini nas povezuju sa ostatkom sveta, ali ti distributeri kako ih nazivas, i to je isto mafija, kako sam nacuo (ne znam sigurno, i dalje pitanje stoji za upucenije).

Citat
jos kada imas podatak da je net neprofitabilan jos uvek, a ovi rade solidno, eto razoga za sumnju!
upravo tako

em imamo najsporiji i najskuplji net u Evropi, jos je i neisplativ za drzavu (?!). tu neko gadno krade (ili kraducka, sto bi rekao veliki ministar kapitalni)
Smile Smile
Ovde na forumu sam procitao da je Drasko Petrovic u stvari vanbracni sin Kostunice...kad pogledas, lici pomalo sta znam.

Ne, ne.... Smile Smile

Nema shanse da je Koshtunica napravio blizance. Jednog - nekako, aj' pomozi Bozhe, ali blizance? To se granichi sa SF.

Nije valjda da ne znash da Drashko ima brata blizanca?? Smile
Smile Smile Smile
 =D>e, ljudi stvarno ste carevi! Smile Smile Smile Smile Smile Smile

koliko je izvodljivo da se ukine monopol na fixnu telefoniju?
mislim, kako to ide?
sada, dodje neka druga firma i zeli da uvodi fixnu telefoniju i mor da izore ceo grad kako bi sprovla kablove?
da li mora cela nova infrastruktura da se obezbedi za tu novu firmu?
aj kamaro ili neko ko vc zna, neka da malo informacija kako bi izgledalo to ukidanje monopola..plz bas me zanima.

pricali su tigar i nikola pre par meseci kolik oni placaju neku sejuriju za telfoniranje mob-fix...
da li i okolne drzave imaju svoje telekome sa monopolom?
najgore je sto moras da ih koristis.
kada bi postojala mogucnost, prvi bih se odrekao svega sto podseca na telekom...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Ne razvlace se svi kablovi iz pocetka. Razvodne stanice i infrastruktura u obejktima postaju drzavno vlasnistvo za cije koriscenje Telekom Srbija i ostali fiksni provajderi placaju naknadu. Zatim ti kao fizicko (ili pravno) lice odaberes kod koga ces da budes i tako koristis telefon i sve usluge koje idu preko njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
SBB: Nismo zloupotrebili položaj
18:46 | Izvor: Beta
Beograd -- SBB će uložiti žalbu na rešenje Komisije za zaštitu konkurencije da je zloupotrebio dominantni položaj na tržištu.

Komisija je najavila da će protiv SBB-a podneti zahtev za pokretanje prekršajnog postupka

Kablovski operator SBB najavio je da će se žaliti Vrhovnom sudu Srbije zbog rešenja Komisije za zaštitu konkurencije koja je utvrdila da je SBB zloupotrebio dominantni položaj na tržištu i narušio konkurenciju.

"Spuštanje cena i davanje povoljnih uslova korisnicima je legitimno sredstvo borbe na tržištu. Konkurencija može da se ljuti što se toga prva nije setila", kažu u tom kablovskom operatoru.

U SBB-u navode da, po zakonu, žalbu mogu da podnesu Vrhovnom sudu na rešenje Komisije za zaštitu konkurencije dobijeno 24. marta u kom je Komisija naložila SBB-u da svim korisnicima sa kojima je sklopio ugovor tokom promotivne akcije marta prošle godine dostavi aneks ugovora u kojem će ih obaveštiti da nisu u obavezi da ostanu korisnici te kablovske mreže naredne tri godine, odnosno da im ponudi mogućnost izbora operatora.

Ta komisija je utvrdila da je SBB u promotivnoj akciji u opštinama Palilula i Stari grad pozvao korisnike koji su imali zaključene ugovore sa drugim operatorima kablovske TV da se opredele za priključenje na SBB mrežu.

Zauzvrat je ponudio pogodnosti, kao što su besplatna kablovska TV na godinu dana i tri meseca besplatnog interneta, a ugovorima koje je zaključio u toku trajanja promotivne akcije korisnike je obavezao da SBB kablovsku mrežu koriste naredne tri godine.

Utvrđeno je da je SBB završetak promotivne akcije planirao neposredno pred povećenje cene usluge mesečne pretplate u Beogradu za sto dinara, kako bi se pokrio gubitak nastao sklapanjem ugovora sa korisnicima tokom akcije marta prošle godine.

Svrha te promotivne akcije, kako je utvrdila Komisija, bila je namera SBB-a da utiče na slabljenje tržišne utakmice i spreči konkurente da i sami sprovode određene aktivnosti pogodne za potrošače. Komisija je najavila da će protiv SBB-a podneti zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog sprečavanja, ograničavanja i narušavanja konkurencije.
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ne znam po kojim kriterijumima rangirate razvijenost nase zemlje po pitanju informatickih tehnologija,ali ako je samo pitanje broja korisnika interneta,e onda to i nije bas merodavno.
Pa da li racunate na to da mnogi ljudi i ne zele da uvedu internet?Pa koliko samo ljudi poznajem koje to uopste ne interesuje u zivotu i ne zele da imaju bilo kakav kontakt s tim.Jednostavno,mnogima to i nije potrebno i ne zele da se vezu za racunar ako im potrebe bas ne nalazu.
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
a da pokusas sa kvalitetom i cenom internet veze? Smile
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.