Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Aktuelne teme: Obavestenja i novosti

Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: My Corner... Eniacovo ćoše...  (Pročitano 13157 puta)
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
Ima i ona:

Vrati se (N)ENO vrati ,
nemo da srce pati  

All the best Eniache  :wave-nerd:  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2208
Zastava Beograd
mob
Samsung Note 4
Citat

#Dj Borise
Tebi je lako kad znas kako je ubijen Mihajilo Obrenovic... Tebe cu odavde najvise eksploatisati jer si dobar i naivan i sve sto mi treba cu te zvati i nista ti necu platiti... Ali ne sekiraj se Bog sve placa  I sa tobom se cujem ovih dana pa cemo se videti jel... Hvala za slike toplog brata from Bugarska sto si mi poslao, i za neke savete oko spoljnotrgovinskog bilansa, mnogo su mi znacili... nase druzenje je tek pocelo...

He he he... Nista ti ne brini, ja imam vec godinu dana rada u Switch-u... PRvo te namamim da ostavis telefon da ti ga sredim, a onda kad kazem cifru, oci ti ispadnu, VAKO... Smile  Pitaj neke ovde prisutne kako 2 popravke na 7650 kostaju 100 EUR... :twisted:  :twisted:  :twisted:
Ali, ah, Boze moj, kako ti kazes, druzenje je tek pocelo... Pa cemo videti, ko ce koga... Znas kako kazu, ko ce koga, ako ne svoj svoga... Smiley  :o  Smile  
IP sačuvana
social share
PRODAJ BRZO, KUPI LAKO!

Amazonka.rs
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
meni nisu ispale oci zbog cifre, i ti treba da naplatis jer radis za novac a ne za klikere tako da se ne sekiraj... bilo mi je malo neprijatno sto nisam imao 350 din kod sebe, ali studentski zivot je to.... ajde druzimo se, hvala svima.. caos....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
@Eniac sin majCHin Smiley

bRe al si navalio da se oprastas, kao da nikad neces da se vratis, a oces 100%, i to brze nego sto mi svi mislimo, ajde... lepo priznaj sada da vrebas iza nekog coseta Smiley

eh... ljudi non-stop negde odlaze i dolaze, i pozdravljaju se, i oprastaju, i.......

Cuvaj se sine majCHin, pa cemo se valjda nekad videti i progovoriti one "tri recenice" Wink

i budi zao Smile
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Citat
#sanjice_021
Zoki me iscrpio, pa eto sad ne znam sta tebi da napisem... S tobom sam od kako smo zajedno na bureku, i zajedno smo negde, u istom periodu i poceli da kuckamo, i eto i upoznali smo se i sve zivo... Imas divan glas preko telefona to sam ti rekao kad smo se culi i to jos uvek mislim... A mozda je i to zato sto se preko telefona ne smejes... Uglavnom, mene niko ne poznaje u NS, u stvari malo ko, i to sto se ti smejes na Tvrdjavi, u kaficu i sl... mi je bilo simpaticno... Burek je bio divan, a ujna me nije tukla sto sam dosao kasno kuci... Nina, zaista postoji, bas sam s nekim Zoranom o tome pricao kako ona nije mogla da postoji i otkud sad ona, i ponovo sam se izgubio sam ovim kucanjem ali dobro cim se nadjem javicu se da mi kupis telefon sa GPSom... I za tebe ne zelim trositi reci, jer si ti jedna od onih cije su sveske uciteljice nosile od odeljenjeTa do odeljenjeTa kao primer kako neko tako mali moze da bude pametan i vredan  I, samo da znas za one skrinove sa brzinom konekcije, cu ti prosuti spricer za ledja kad pocnem da pijem... i ne mogu vise da se setim nicega, toliko je toga sto bih rekao, a meni se ide u WC... Aaaaahhh Probavita... Pozdravi i svoju sestru puno ako me se seca...

E mali,kako ja mrzim rastanke,ovih dana mi ovo bas nije trebalo,ali sta ces takav je zivot,svako ide na svoju stranu,srescemo se mi opet nekad negde i jescemo opet onaj burek sas jogurat i smejacemo se opet na tvrdjavi i Zoki ce te opet voditi u Mek i dokazacu ja svima kad tad da Nina ipak postoji,i Zoki ce nam opet glumiti drzac za jogurat i vodicu vas u neki bolji kafic (ako ga nadjemo) i bre hvala za kompliment  Smile i hvala ti na svemu,hvala ti sto smo te cekali onaj dan onoliko da se pojavis,sledeci put pitaj koji bus da hvatas do centra Smile I hvala ti...hvala ti...hvala ti... da ne nabrajam sad sve,nego gledaj ti da zavrsis taj fax sto pre i da se selis za NS,priznaj da je lepsi od BGD-a  Smile I ako ikada umrem od smeha znaj da cete Zoki i ti biti krivi i da cete me na dusi nositi   i tako,ja sad ne znam vise sta sam htela jos da ti napisem,kako god,javi se nekad nekako (nemoj samo da ti padne na pamet da me zoves telefonom,ode tvoja skolarina Smiley) i tako...opet ne znam sta sam htela jos da napisem,ali to nije poJenta svega ovoga,poJenta je da ti shvatis da ne znam ni ja sta,nego ....elem,sta htedoh reci....a,da....ovaj pa nista cuvaj se tamo,misli na nas kao sto cemo i mi na tebe,budi dobar kao sto si uvek i bio i cuvaj se Beogradjanki,te nisu pitome kao mi iz NS-a  Smile i nemoj sledece godine da mi javis da napustas fax i da se zenis jer si nekoj napravio dete,vec knjige u ruke i napred Smile Hmm,to je valda to,pa eto bas sam se lepo raspisala,e da,tel cu ti kupim.....jednog dana   i da,taj spricer,hm,hm,hm pa da si rekao jogurat pa da ti i poverujem,ovako ti nista ne verujem Smile Aj sad bezi,ljubi te ja  :hug:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
@Eniace,hvala i tebi sto si nam pravio drustvo na bureku,i zaista ti zelim srecu..a ona dolazi ,tvoja reka tece Wink
 Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Evo da vam se javim svima, uci se, radi se  a valjda ce biti i rezultata... Nisam puno na netu pa eto nema me na forumu... Ali mislim jos na vas!!!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
EniaCHe sine majchin, bash mi juce pade na pamet tvoj stari avatar, nesto bzvz, ali eto, setila sam te se Smiley
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
Uchi uchi...doce i raspust
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Nema raspusta na fakultetu Smile Smile Smile
Sarmo o sarmo hvala ti sto si me se setila!!!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.