Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Aktuelne teme: Obavestenja i novosti

Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: My Corner... Eniacovo ćoše...  (Pročitano 13236 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat: LALALA
a imaju i one gace sa *kahm*kahm* motivima Smile  Smile  Smile

Kad se setim mladosti....
Bejase prilika sa jedno 13 godina da se izadje sa jednom devojkom koja je imala zadivljujuce performanse prednjeg a bogami i zadnjeg trapa... i ja normalno neiskusan, lud, budala... nabavio svilene , crne boxerice sa motivima pepe le tvora i one njegove macke u cinu seksualnog opstenja u raznim pozama .. e sad sta je dalje bilo to za pricu nije kljucno.. al te gacke cu da pamtim dok sam ziv Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2180
    ajooohhhoooohhooooj     svilene,brate,svilene :o  :o
IP sačuvana
social share

Nisam vegeterijanac zato sto volim zivotinje vec zato sto mrzim biljke
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
Garant ce i ona da ih pamti Wink  
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2180

IP sačuvana
social share

Nisam vegeterijanac zato sto volim zivotinje vec zato sto mrzim biljke
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Ccc... Pretvoriste moju temu u Crne sex bisere... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Kad me nocu sasvim slome
I kad me nema u srcu tvome
U meni sve si ugasila
Eh,da si ostala......

Sedeo sam sam za stolom
Sa crnim vinom i svojim bolom
pijan od zelje za tvojim usnama
Eh,da si ostala......

Hladna je ova nedelja
bez tvojih dlanova
Bila si dusa stihova
u mojim pesmama

Suze krijem same teku
Stare rane jos me peku
U tvojim plavim ocima
Cekacu te nocima

-------------------------------

Ne vjeruj
Kad kazu da sam lud
Da me znaju
Od 'ko zna gdje
I 'ko zna kud
Reci ce da gone mene
A boje se svoje sjene
Sjene ruzne kao ljudska cud

Pobjegni
Kad kazu da me znaju
Kad ti casnu rijec
Bez malo casti daju
Misevi su to u boci
Nisu moji to svjedoci
Njihove ih oci odaju

Trebas mi ti, snagu mi daj
Ti budi moj pocetak i kraj
Umoran sam i malo me strah
Zagrli me, trebam tvoj dah
Budi moj put kroz trnje u raj
Kad utihnu svjetla i dim
Kad ostarim

Ne vjeruj
Kad kazu da sam tih
Da ne jeci pjesma moja
I moj stih
Ne leze im moje rime
Vjeruj nemam nista s time
Kriv sam
Jer sam bolji ja od njih

Ti budi moj pocetak i kraj
Umoran sam i malo me strah
Zagrli me, trebam tvoj dah
Budi moj put kroz trnje u raj
Kad utihnu svjetla i dim
Kad ostarim

Ne mari
Za sapat sto me vrijedja
Hrabrih ratnika
Sto napadaju s ledja
Ne ljuti se vec ih zali
Jer su sami, jer su mali
Ljubav nisu niti upoznali

Zagrli me dok nas ima
Zagrli me ide zima
Vrijeme ipak dolazi po svih

----------------------

Sve me nocas podsjeca na tebe
U svim mojim mislima si ti
Ipak njoj cu reci da je volim
Necu vise s tobom ostati.

Ne places ti to je samo kisa
Od nje su ti mokri obrazi
Nasa ljubav topi se polako
Nista od nje nece ostati.

Hej, odlazim
Ne nadaj se nema pomoci
I da nisam volio te tako
Bilo bi mi tesko otici.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Empty spaces - what are we living for
Abandoned places - I guess we know the score
On and on, does anybody know what we are looking for...
Another hero, another mindless crime
Behind the curtain, in the pantomime
Hold the line, does anybody want to take it anymore
The show must go on,
The show must go on
Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on.
Whatever happens, I'll leave it all to chance
Another heartache, another failed romance
On and on, does anybody know what we are living for?
I guess I'm learning, I must be warmer now
I'll soon be turning, round the corner now
Outside the dawn is breaking
But inside in the dark I'm aching to be free
The show must go on
The show must go on
Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on
My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly - my friends
The show must go on
The show must go on
I'll face it with a grin
I'm never giving in
On - with the show -
I'll top the bill, I'll overkill
I have to find the will to carry on
On with the -
On with the show -
The show must go on...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Prijatelji drugari kumovi pasenozi penzioneri studenti i svi ostali kako se vec grupisete jebem li ga nije bitno... Dosao je i taj cas, na zalost ili na srecu, tj na oboje, jer verovatno svi trenuci u kojima nesto menjamo nisu ni gore ni dole vec negde u sredini... Sta reci, bilo je divno, ne bih da sad polazim od toga kako je pocelo, a moj pocetak nije bio najsrecniji, i sl i sl... Jednostavno tako je, kada neke stvari pokusate da sumirate, uvek cete one ruzne pokusati da zaboravite a one lepe istaci u prvi plan, a verujte ja  zaista imam sta da istaknem u prvi plan ( za one koji su se nasmejali zbog perverzne konotacije mala pauza )... Ipak 2 godine koliko sam regovan i nekih godinu i po koliko sam svakodnevno maltene na forumu nije malo, i nosi puno toga sa sobom... Medju vama nasao sam divne prijatelje, divne ljude, divne savete, i  nekoliko puta pokvario stomak od kojekakvih ludorija ali dobro de... Kad vas vidim uzivo odracu vas... E sad sto se tice vas ljudi na forumu, i tu sam svasta video i naucio... Cesto i kakav ne treba biti, cesto sam primetio koliko kod nekih ljudi preovladava mrznja, koliko neki ljudi na pogresan nacin pokusavaju da privuku paznju i sl. ali sve to mi je pomoglo u utiranju puta ka boljem Eniacu... I da kad spomenuh Eniac, to ime iza koga se krilo sve ovo do sada je bilo samo nase, niko vise, ni mama ni tata ni iko nisu mogli znati ko je Eniac sem nas... Eniac je postojao samo tu, na Bureku, i on je ziv dok je i Burek ziv... Jel Burek je ustvari zivot... I da ne serem vise, da se vratim u normalu, hteo bih da se izvinim onima koji misle da bi trebao da se izvinim a zahvalim svima jer ste to zaista zasluzili ( sem gringu jer mi je slao slike zmija na ICQ Smiley )... Malo mi je glupo da pojedinacno nabrajam ali to su svi radili, a neki ljudi su zaista to zasluzili, a i kad na radiju pozdravljaju sve od reda, sto ja ne bih mogao ovde...
Ajmo dakle hijerajhijski...
#SF
Tebi moram da se izvinim ili izvinem ili kako vec, jer nisam te ispostovao jedno 100 puta za vreme mog aktivnog zivota na bureku... Tj ispalio sam te, ali navicices se ti na to... I zelim ti da skupis te pare i upises tu skolicu, a ja sam sada tu, blizu, pa cu ti i pomoci malo da ispunis te svoje snove... I, matori, guraj samo bice od tebe nesto vise o Science Fictiona Smiley Ali sta je to jebem li ga ne znam...
#Nenad
ne znam sta da ti kazem, uzivaj i kad dodjes javi se... spava mi se bre, a inace voleo bih da ostanem s tobom u kontaktu i kad budes dolazio u Bg javi se, pa cu naci negde mesta da te uglavim... u termin khm khm...
#Zoki
E tebi vec imam mnogo toga da kazem... Posto sam ti kum, i ako jos zvanicno ti nisam upoznao mladu ali bice prilike, zelim da ti kazem da ako bude trebalo da se da ponuda koju ne moze neko odbiti da za to zoves Marlon Branda a ne mene, jer ja sam vise za razgovore sa mladom cuvanje dece i sl... Sad tu da ti nesto kenjam da si dobar lik i sl ne zelim, znas sam kakav si, ali bilo bi nehumano ne zahvaliti ti se na onako lepom provodu i prijemu u NS, i na svim onim zajedno provedenim nocima na ICQu sa uglavnom istim razgovorima....
Zoran: Gde si!
Ja: Tu sam!
Zoran: Sta ima?
Ja: Nista! Kod tebe!
Zoran: Nista!
Ja: Smor jebote!
Zoki: Bas vala...
itd...
Hvala ti na tom disku sto mi sada rezes, i tebi isto ponavljam da kad dodjes u Bgd da se OBAVEZNO javis a ja kad dodjem u NS znam vec kome da se javim i hvala hvala hvala... ako se setim necega dodacu dole negde... ne mogu svega da se setim, jer zurim bre... izvini ako sam te recju delom ili fajlom uvredio Smiley
#sanjice_021
Zoki me iscrpio, pa eto sad ne znam sta tebi da napisem... S tobom sam od kako smo zajedno na bureku, i zajedno smo negde, u istom periodu i poceli da kuckamo, i eto i upoznali smo se i sve zivo... Imas divan glas preko telefona to sam ti rekao kad smo se culi i to jos uvek mislim... A mozda je i to zato sto se preko telefona ne smejes... Uglavnom, mene niko ne poznaje u NS, u stvari malo ko, i to sto se ti smejes na Tvrdjavi, u kaficu i sl... mi je bilo simpaticno... Burek je bio divan, a ujna me nije tukla sto sam dosao kasno kuci... Nina, zaista postoji, bas sam s nekim Zoranom o tome pricao kako ona nije mogla da postoji i otkud sad ona, i ponovo sam se izgubio sam ovim kucanjem ali dobro cim se nadjem javicu se da mi kupis telefon sa GPSom... I za tebe ne zelim trositi reci, jer si ti jedna od onih cije su sveske uciteljice nosile od odeljenjeTa do odeljenjeTa kao primer kako neko tako mali moze da bude pametan i vredan Smiley I, samo da znas za one skrinove sa brzinom konekcije, cu ti prosuti spricer za ledja kad pocnem da pijem... i ne mogu vise da se setim nicega, toliko je toga sto bih rekao, a meni se ide u WC... Aaaaahhh Probavita... Pozdravi i svoju sestru puno ako me se seca...
#Laslo
Uh, druze, ti si mi strasno drag postao onaj dan... Nekako ljudi ti budu zanimljivi ili ne ovako kad kuckaju, a tvoji postovi su bili izrazito kvalitetni, i o tebi se kao forumadziji ili kako se kaze moglo sve najbolje reci, a to i svedoci titula Najburekdzije, do trenutka kad sam te upoznao bio si mi samo jako dobar lik sa foruma... A sada kada te znam, mogu reci da cu te braniti ako te bude napao onaj sledeci put kad budes cupkao nogom, jer je dosta nizi od mene, a nabildovao sam se dovoljno da mogu dignut stolicu i mlatit ga po glavi Smiley Bilo mi je jako drago provesti sa tobom ono popodne, podne ili koje je doba dana bilo ne znam... Ne mogu napolju nigde nac taskbar gde pise koliko je sati... Kad dodjes, a dolazices, javi mi se, mogu ti kese sa knjigama nositi ako nista drugo... I tebi, jedno veliko HVALA...
#Care
Kupi nam cigare... Mi smo chatovali druzili se malo, ne previse na zalost, i upoznali smo se na okupljanju i sve to, ali ipak nisam s tobom bio u kontaktu kao s ostalima sa foruma, ali svejedno, ti posedujes velike zasluge sto je Burek ovakav i za to ti hvala...
#El Radisa
Vrati se na forum vec jednom...
#Sasha1
Znam za sve sam kriv, ali nisam ja sasvim cist... I izvini i ti na koje cemu, a ima na cemu, i sto nisam shvatio bas sve kako valja... Jebiga nije uvek bistra voda...
#Estella, Ainhoa, Shaolin, ghost, Ciro, Bad Habbit.,Puky, BEDAK, Pahuljica, dreadnot..
Hvala sto ste mi pravili drustvo na forumu
#LALALA, Filip Apatin
Znas da sam te jako cenio zbog tvojih godina, i zaista sam se radovao susretu s tobom na okupljanju ali eto isprecilo se nesto... Nastavi istim tokom kao i do sad i bice od tebe nesto veliko... Fico, prokleta je Amerika, udri Brus li...
#sarmice
Jebote kako sam se iznervirao kad su mi rekli da si ti sarmica, a da ja sa tobom 3 reci nisam prozborio na okupljanju... Ali videcemo se mi jos...
#Dj Borise
Tebi je lako kad znas kako je ubijen Mihajilo Obrenovic... Tebe cu odavde najvise eksploatisati jer si dobar i naivan i sve sto mi treba cu te zvati i nista ti necu platiti... Ali ne sekiraj se Bog sve placa Smiley I sa tobom se cujem ovih dana pa cemo se videti jel... Hvala za slike toplog brata from Bugarska sto si mi poslao, i za neke savete oko spoljnotrgovinskog bilansa, mnogo su mi znacili... nase druzenje je tek pocelo...
#vas psiholog
Nisam siguran gde si se "denula" ali ako nekad vidis ovo znaj da sam mislio i na tebe...
#pilot
fala na vicovi i price o avijoncima...
#Odin
Tebe nema i ovo cisto sumnjam da ces procitati ali eto spomenuo sam te... Smor bate...
#@Burek
Da i ja to kazem samo me niko ne slusa...
#IvanR, Pero, Leggy, Killer
Zaista mi je drago da sam vas upoznao... Vidjacemo se mi jos...
#Arriana, Olja
Vas nisam upoznao ali bice valjda prilike... U svakom slucaju hvala na druzenju... I vratite se vec jednom
#Ludi
Ista prica sa tobom, s tim sto tebe ima s nadom, dodjes odes, nestanes, pojavis se, uzmes pare za reklame za deterdzent, i pevas Somewhere I Belong, ali tako i treba... Kad dodjem u Cehe javicu ti se...
#Eniac
Eniace majcin sine... Oh boze, kad vidim nekog prelepog, uzdignuta cela, sirokih bedara, duge kose koja se vijori na blagom povetarcu, belih zuba znam da to nikako ne mozes biti ti al ko ga jebe... Ti si makar glup... Hvala ti sto si mi pravio drustvo na chatu kad sam bio sasvim sam...

I tako ljudi... Nekog sam zaboravio, to znam, a i morao sam nekog zaboraviti, nadam se da je cak i mnogo bitan, ali da se nece naljutiti, nek se javi pa cu dodati ja ako budem navracao ponekad, a obecavam ako budem u prilici da cu doci... I ljudi CUVAJTE MI BUREK!!!

SUTRA S TOBOM NECU BITI
ODNOSI ME ZIVOT DALJE
JA TE VOLIM AL STA MOGU
SUDBINA ME NA PUT SALJE....

Zna i Sinan da ubode...

I da ne zaboravite zivot je reka.... a zivot je predamnom...
http://blog.goranrakic.com/foto/gallery/kladovo/fotke/IMG_0809.JPG
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
HVALA NARODE!!!
PS. Nisam otvarao novu temu jer oni kojima nisam zanimljiv i koje ne interesujem, verovarno u ovu nece zalaziti, a i kad vec postoji tema zasto otvarati drugu...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Eniac, brate, kume... fala bogu nije kraj sveta, nego samo ostajes bez neta (rimuje se Smiley)  nego... htedoh reci, da ovo nije kraj vec pocetak, tako da cemo se jos cuti i videti, zezati i piti (sokove naravno), smejati i jesti burek sas jugurAt Wink

"'Ajd kume, pa se cujemo Wink"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.