Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 06:20:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muzički ukus otkriva ličnost  (Pročitano 30275 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Време Моцарта и Бетовена никако не може да се пореди са данашњим временом.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
ni vreme mocarta ne može da se poredi sa betovenovim. betovenovo vreme je bilo u vreme francuske revolucije i sam betoven je ismevao aristokratiju i to javno. u mocartovo vreme su za te stvari letele glave.

betovenova oda radosti nije slucajno himna evropske unije. betoven je bio pobornik slobodne i jedinstvene evrope bez klasnih podela. u svoje vreme smatran je ekscentrikom ali i obožavan poput današnjih pop zvezda. bio je veoma poštova i najpoznatiji čovek u evropi pored napoleona. betovenova sahrana i danas važi za najposećeniju sahranu koju je beč ikada video.
« Poslednja izmena: 29. Sep 2010, 00:53:44 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Опет... та времена (множина од именице ''време'') се не могу поредити са данашњим. Тадашња поп звезда и данашња поп звезда су два света.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Просто осећам потребу да окончам агонију...  Smile

Елем, ако се кредибилитет мери читањем истраживачких радова из психологије, овде сада треба да завлада апсолутна тишина.   Smile Smile

Озбиљно, рад који је Сандра поставила проблематичан је из једног (не и јединог) разлога који нам је свима видљив, не морамо бити истраживачи:
Procedure:
Sixteen babies and their parents participated in this study. Some of the babies (the article does not indicate how many) were serenaded before birth by "stimulative" or "sedative" types of music.
16 беба је премало за било какав озбиљан узорак. Чак и 160. Да је 1600, можда бисмо могли озбиљно да разговарамо. Ниједан озбиљан научни рад, публикован у јавност, не може да просто не наводи број испитаника у контролној и експерименталној групи. Сваки полуозбиљан рецензор би се над тиме замислио.

Поред методолошких, постоје и разне теоријске и тестовне тешкоће: концепција интелигенције узета у обзир, тестови којима су мерене набројане интелектуалне и друге способности, као и метријске карактеристике тих тестова. О томе нема ни речи у чланку. Да не помињем то да се у таквој форми апсолутно не пишу чланци нити радови. Све то мора бити далеко озбиљније. А сам аутор чланка је врло проблематичан: од некога ко пише чланке о томе да су нам личност и крвна група повезани, врло је наивно очекивати озбиљан научни рад.

А сад, молим вас, оставите се тог истраживања и идемо даље са темом. Ако не будете добри пустићу неке дрекавце на вас.  Smile

Znaci poenta price je sledeca:
Noob Saibot vs sandra80
Fight!
(&^%&^*^%*&(^*&()*)
Finish Her!
Noob Saibot Wins
Fatality
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mislim da ce skart muzika propasti kroz hodnike vremena.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
ahahaha ala si me uvredio . mislis mene da skartiras tako jeftinim forama kad nemas nijedan moguci argument da oboris ono sto sam ja postavila  Smile Smile

rekla sam ti . daj nesto sto si ti citao da bi mogao da opovrgnes one studije koje sam ja kacila  Smile
Nije mi bila namera uopste da te vredjam. Nema potrebe da opovrgnem nesto sto nije ni dokazano. Jel treba da citiram clanak koji si okacila u kojem se i ne spominje trajno povecanje inteligencije niti je studija uradjena kako treba ( postoji dobro definisan naucni metod kojeg se svi striktno pridrzavaju ako zele da istraze ili otkriju nesto u nauci ).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Опет... та времена (множина од именице ''време'') се не могу поредити са данашњим. Тадашња поп звезда и данашња поп звезда су два света.

ne slažem se. tada nisu imali elektronske medije i to je jedina razlika. sve drugo je bilo isto.govorim pre svega o betovenovom vremenu jer mocart nije bio te srece. umro je u bedi a njegovo telo baceno je u neku rupu zajedno sa jos desetine drugih.

betoven je bio zvezda u pravom smislu te reci. punio je stampu svojim ekscentricnim ponasanjem, nikad se nije zenio niti imao decu ali je usvojio sina svog pokojnog brata, tacnije na silu ga oduzeo koristeci svoj status superzvezde, od njegove majke. bio je opcinjen tim decakom toliko da je momak kasnije pokusao samoubistvo samo da bi pobegao od betovena... cak je i demolirao hotelske sobe (opet bez posedica) i sve je to bilo u stampi.
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ексцентрици, лудаци, они којима слава удари у главу, калигуле и карлеуше су одувек постојале. То стоји.
Међутим, у Бетовеново време (кад си се већ тога ухватио) није постојала хиперпродукција медиоктета, као данас. Бетовен је био музички геније који је, парадоксално, био глув; колико данас имаш генија на да су главни у правцима које заступају? Да ли су таблоиди сликали Бетовеново голо дупе на плажи а онда то качили на Фејсбук?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 111111

Ovom su svirali dok je bio mali  Smile
« Poslednja izmena: 29. Sep 2010, 01:19:48 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Betoven je imao svoju genijalnost da mu udari u glavu, i to je ono sto ga razlikuje od ekscentrika tipa Ledji Gaga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 06:20:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.