Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 18:56:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muzički ukus otkriva ličnost  (Pročitano 30270 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
ma da zaključimo da su rokeri i metalci satanistička, depresivna, mizantropska, glupa buntovnička govna, a ovi ostali društvena elita i da zaključamo temu.  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I have a dream

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 509
Zastava Na dvoru Pape
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
I-mate /de si be
LOCK!  Smile
IP sačuvana
social share
   "I am the happiest man alive.  I have that in me that can convert poverty to riches, adversity to prosperity, and I am more invulnerable than Archilles;  Fortune hath not one place to hit me." - Sir Thomas Browne
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
U sto marke da svako od ovih ljubitelja karleuštve i drugara sluša klasiku kao filmsku muziku i nisu ni svesni toga kad zvižde teme iz uličnih pasa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
ajd da cujem sta je to sto ti znas  Smile
oseti se slobodnim da nam ovde napises koja si i da li si procitao ijedno istrazivanje vezano za psihologiju , uticaj muzike ili bilo sta po tvom nahodjenju a da ima veze sa temom o kojoj pricamo  Smile
Ja nisam ni tvrdio da nesto znam. Ti si prva iznela tvrdnju o povezanosti dece u trudnoci i povecanje njihove inteligencije usled slusanja klasicne muzike. Kad sam te upitao da potrdis svoje tvrdjenje ti si iznela neke studije u kojima se ne iznosi direktna povezanost ta dva pojma vec samo neka rekla-kazala naklapanja. I sad ti od mene trazis da ti kazem sta ja znam, ne znam, sta sam procitao, kakve carape nosim itd. Po stoti put ti kazem: kad pijes alkohol nemoj da pises poruke na telefonu i da pises po forumu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
ajd da cujem sta je to sto ti znas  Smile
oseti se slobodnim da nam ovde napises koja si i da li si procitao ijedno istrazivanje vezano za psihologiju , uticaj muzike ili bilo sta po tvom nahodjenju a da ima veze sa temom o kojoj pricamo  Smile
Ja nisam ni tvrdio da nesto znam. Ti si prva iznela tvrdnju o povezanosti dece u trudnoci i povecanje njihove inteligencije usled slusanja klasicne muzike. Kad sam te upitao da potrdis svoje tvrdjenje ti si iznela neke studije u kojima se ne iznosi direktna povezanost ta dva pojma vec samo neka rekla-kazala naklapanja. I sad ti od mene trazis da ti kazem sta ja znam, ne znam, sta sam procitao, kakve carape nosim itd. Po stoti put ti kazem: kad pijes alkohol nemoj da pises poruke na telefonu i da pises po forumu  Smile

ahahaha ala si me uvredio . mislis mene da skartiras tako jeftinim forama kad nemas nijedan moguci argument da oboris ono sto sam ja postavila  Smile Smile

rekla sam ti . daj nesto sto si ti citao da bi mogao da opovrgnes one studije koje sam ja kacila  Smile

IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Po mom skromnom iskustvu  Smile ljudi koji slusaju samo i iskljucivo odredjeni muzicki zanr su uglavnom idealisti sa kojima ne mozes ili vrlo tesko, da napravis bilo kakav dil i dogovor, saradnju vrlo tesko ostvarujes jer idu sa predubedjenjem da su svi shabani to sto jesu zato sto slusaju turbo-folk(namerno ne kazem narodnjake, jer pravim razliku izmedju narodne muzike i turbofolka) ili imaju frizuru koja se njima ne svidja ili Bog zna koji razlog nadju . Sa druges strane, verovali ili ne, 90% ljudi koji slusaju sve i svasta, pa i turbo jebanje su sasvim normalni ljudi, koji umeju mnogo toga, a narocito su jaki u medjuljudskim odnosima. To su moja iskustva.

Naravno, generalizaciju ne gotivim, pa se i ovde ogradjujem na univerzalni zakon zita i kukolja  Smile

Da, slusam ponekad Tomu Zdravkovica iako ne gotivim kafane i celu tu pricu, slusam i Valentino iako nisam emo  Smile slusam i metal i rep i pank i tehno i ... ma bre slusam sve, samo zavisi u kakvom sam raspolozenju i sa kim sam u datom momentu. Evo i  Smile
« Poslednja izmena: 28. Sep 2010, 23:36:53 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mislim da sada disjutujemo i kvalitetnoj komercijali i ne kvalitetnoj komercijali.  Mozart je kvalitetna komercijala jer covek je ulozio trud i vreme za nesto sto se slusa vec koliko godina.  A ne kvalitetna komercijala je tipa napravicu muziku koja nema smisla, ima dobre ritmove, nije komponovana samostalno vec je neko drugi mixovao sto je slucaj muzike time NSync ili Backdoor Boys.  E sada ne kazem da nema talentovanih mixera koji su mainstream DJ Tiesto, Fat Boy Slim  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 111111
Ne zaboravi Umeka
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Просто осећам потребу да окончам агонију...  Smile

Елем, ако се кредибилитет мери читањем истраживачких радова из психологије, овде сада треба да завлада апсолутна тишина.   Smile Smile

Озбиљно, рад који је Сандра поставила проблематичан је из једног (не и јединог) разлога који нам је свима видљив, не морамо бити истраживачи:
Procedure:
Sixteen babies and their parents participated in this study. Some of the babies (the article does not indicate how many) were serenaded before birth by "stimulative" or "sedative" types of music.
16 беба је премало за било какав озбиљан узорак. Чак и 160. Да је 1600, можда бисмо могли озбиљно да разговарамо. Ниједан озбиљан научни рад, публикован у јавност, не може да просто не наводи број испитаника у контролној и експерименталној групи. Сваки полуозбиљан рецензор би се над тиме замислио.

Поред методолошких, постоје и разне теоријске и тестовне тешкоће: концепција интелигенције узета у обзир, тестови којима су мерене набројане интелектуалне и друге способности, као и метријске карактеристике тих тестова. О томе нема ни речи у чланку. Да не помињем то да се у таквој форми апсолутно не пишу чланци нити радови. Све то мора бити далеко озбиљније. А сам аутор чланка је врло проблематичан: од некога ко пише чланке о томе да су нам личност и крвна група повезани, врло је наивно очекивати озбиљан научни рад.

А сад, молим вас, оставите се тог истраживања и идемо даље са темом. Ако не будете добри пустићу неке дрекавце на вас.  Smile
« Poslednja izmena: 29. Sep 2010, 00:46:12 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Mislim da sada disjutujemo i kvalitetnoj komercijali i ne kvalitetnoj komercijali.  Mozart je kvalitetna komercijala jer covek je ulozio trud i vreme za nesto sto se slusa vec koliko godina...

Mocart je pisao u jednom mahu i nije se previse trudio. Betoven je pisao godinama.... nije bitno koliko si se trudio i radio vec sta si uradio. kakve veze kvalitet ima sa vremenskim intervalom u kome je umetnicko delo nastalo?

kvalitet muzike je relativna stvar. kvaliteta je onoliko koliko uzivas u njoj pa je zato emoguce odrediti univerzalni kavlitet umetnickog dela, mada se neki bas trude.
« Poslednja izmena: 29. Sep 2010, 00:47:37 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 18:56:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.