Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 23:57:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muzički ukus otkriva ličnost  (Pročitano 30631 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ja uvek mogu da slušam narodnu muziku, da pijem uz Šabana Šaulića, Tomu Zdravkovića i ostale, ali nešto nisam siguran da bi to mogao i čovek koji sluša pomenute izvođače uz Metaliku, ili AC/DC ili Blin Guardian ili Tool ili Arch Enemy..

Pa uz muziku koji su spomenuo u zadnjem redu i ne moze da se pije i zajebava  Smile Barem ne toliko i na taj nacin koliko uz nardonjake  Smile

Salu na stranu, ovo sto si spomenuo nema nikakve veze - masa ljudi koji ne slusaju narodnjake nego slusaju negu drugu, ajd da kazem ''normalniju'' muziku, ne moze da slusa Metaliku ili Blind Guardian ili ne daj boze Tool  Smile To je prosto muzika koja nije za svakoga, ali ja isto tako znam masu ljudi koji slusaju SAMO tu muziku i ne mogu da slusaju nista drugo...Meni je to kretenski.
« Poslednja izmena: 28. Sep 2010, 12:32:10 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
Marko, izvuko si neke stvari iz konteksta i sad je ispalo da sam rekao nešto što nisam rekao.

Prvo, ja ne određujem osobine ličnosti na osnovu muzike, govorio sam samo o inteligenciji, koja, opet ponavljam, meni nije bitna kada je reč o klasifikovanju ljudi. Ja ne osuđujem manje pametne ljude. Osuđujem licemere, podlace, lopove i ostalu bagru.
Nazvao sam je najboljom vodeći se demokratijom... jel... ako većina to sluša, onda mora da ima nešto u njoj. Koristio sam taj kriterijum.

Drugo, rekoh da JA nisam sreo, a da li si ti sreo stvarno nemam pojma.

Treće... čekaj, ja sam mislio da si ti jedan od onih koji slušaju sve redno. Takve nisam uzimao u usta. Ajde nađi mi čoveka koji sluša pretežno Šabana Šaulića i ostalu narodnu i dovedi ga na pank koncert, pa da vidimo šta će da kaže. Ti se ne računaš, ti si svaštoslušaoc.

Sa tvojim zaključkom mogu da se složim. Tačno je da su ljudi uglavnom isključivi i to je tužno. Ja lično nisam takav i već sam pisao o tome ne mogu 100 puta da se ponavljam. Samo sam pokušao da pokažem da manje pametni ljudi slušaju onakvu muziku, ali ne da ih osudim zbog toga. Svi smo mi ljudi.
A ako pokušavaš da pobiješ tu tezu da manje inteligentni ne slušaju pretežno narodnu i novokomponovanu, onda batice mogu da ti kažem da se divim tvom optimizmu i filantropiji, ali odbijaš da se suočiš sa stvarnošću.

A ti osma, ma nema tog rokera koji ne voli dobru narodnu. Nego mu ponos ne dozvoljava da to prizna, jer bi se onda poistovetio sa onim istim ljudima koje smatra imbecilima.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
Citat
A ti osma, ma nema tog rokera koji ne voli dobru narodnu. Nego mu ponos ne dozvoljava da to prizna, jer bi se onda poistovetio sa onim istim ljudima koje smatra imbecilima.

e to su za mene mediokriteti . Smile

zamisli nesto volis ali ne smes da priznas ni sebi ni drugima . zamisli sedis na svadbi , slusas cirilicu , noge ti same cupkaju ispod stola a na faci ti izraz "glupe seljacine" . koji si ti covek koji ne moze da zauzme za svoj stav ? mali covek . e takvi su ljudi najgori radnici , najgori ljudi na svetu .
ja u kuci imam jednog koji ne voli rokere , metalce bla, bla , bla . i ma koliko postujem njegovo misljenje i trazim njegov savet sile nema da se odreknem neceg sto ja volim .

a sta je sa ljudima koji non stop trce ulicom , uvredjeni vrte nosem kad  god cuju narodnjake ?
verujem iskreno da postoji neko ko ih ne podnosi . ja volim jer je deo naseg melosa. cini Srbiju -Srbijom Smile
necu reci da volim bas sve sto je poteklo sa ovih nasih prostora ali volim vecinu . kojem god zanru pripadalo  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
Ne, to su samo previše ponosni ljudi. E sad, kažu osveta i ponos su dve sestre bliznakinje, pa možda zbog toga što nailaze na osudu od narodnjaka udaraju kontru.
A iz muzičke perspektive, ne mogu ni ja, niti bilo ko osporiti kvalitet pojednih pesama narodne muzike ili nekog drugog žanra. Stvarno bih se ogrešio.
Verovatno postoje ljudi koji to ne vole, ali mislim da većina rokera ne može ostati imuna na neke kultne stvari poput, šta znam... Dva galeba bela od Šabana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
Ne, to su samo previše ponosni ljudi. E sad, kažu osveta i ponos su dve sestre bliznakinje, pa možda zbog toga što nailaze na osudu od narodnjaka udaraju kontru.
A iz muzičke perspektive, ne mogu ni ja, niti bilo ko osporiti kvalitet pojednih pesama narodne muzike ili nekog drugog žanra. Stvarno bih se ogrešio.
Verovatno postoje ljudi koji to ne vole, ali mislim da većina rokera ne može ostati imuna na neke kultne stvari poput, šta znam... Dva galeba bela od Šabana.

izvini bookee ali to nikako nije ponos . ovo se pre zove kukavicluk , nedostatak sapouzdanja , manjak inteligencije svakako . mozes da budes ponosam sto si Srbin a ne kad krisom slusas narodnjake , dakle vezano je za nesto transparentno , pohvalo , nesto zbog cega se ti osecas korisno , zadovoljno ... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
dobro, očito je da drugačije shvatamo reč ponos, ali tu smo negde, kapiramo se. Smile
može se to nazvati kukavčlukom ili inatom... svejedno, rezultat je da neće da prizna!
e jebem li ga sad... da li je tvrdoglavost posledica manjka inteligencije stvarno ne znam... da kažem diplomatski: Može bit... a i ne mora. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Много олако потежете озбиљне ствари као што су мањак интелигенције, нетолеранција, искључивост, итд.

Музика као начин живота је нешто сасвим друго за нас који музику слушамо ''рекреативно''. Ако слушам панк, не мора да значи да носим само старке и имам кресту на глави.  Smile Мислим да се ту налазе кључне разлике.

« Poslednja izmena: 28. Sep 2010, 13:33:01 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
Citat
Много олако потежете озбиљне ствари као што су мањак интелигенције, нетолеранција, искључивост, итд.

dokazano je da muzika utice na psihicko stanje coveka , u svakom smislu . dokazano je takodje da bebe koje u stomaku slusaju klasicnu muziku imaju veci IQ od ostale dece .
jbg, psihologija je davno uvukla te termine u sa svim "obicne" oblasti  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Психичко стање није исто што и особина личности. Нити интелигенција. Нити оно есенцијално што одређује једну личност.

Музика је само експресија неких ствари које се у нама одвијају.

jbg, psihologija je davno uvukla te termine u sa svim "obicne" oblasti  Smile
Није се психологија увукла у ''обичне'' области, него су се ''обичне'' области увукле у психологију и од једне божанске науке направиле свињац.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Sep 2010, 13:39:15 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 

Da, muzicki ukus dosta toga govori o nama i nasoj licnosti. Moje misljenje je da su ljudi koji slusaju rok,metal, pank i ostao skakanje po nervima psihicki nestabilni, ogorceni, depresivni, puni nekog bunta i trauma iz detinjstva, spavaju citav zivot, a nece da se probude i suoce sa zivotom i realnoscu. Izmedju ostalog su puni mrznje i laznog ponosa.
A najvise zalim one sto im je muzika zivot, a da nisu pevaci, muzicari itd.
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 23:57:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.