Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 05:43:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muzički ukus otkriva ličnost  (Pročitano 30635 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
otkrij ovo !

IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Wildfire S
Off obris... poslat u magareću klupu da mu se svi smeju...   Smile

pošto debilu sve moraš da crtaš... moj burazer isto sluša sve. nema određen žanr koji ceni.
neodlučan čovek, evo primera razgovora mene i burazera: brate, ajde danas ti kaži šta ćemo da jedemo. burazer : ne znam brate, aj ti kaži.
Brate, gde ćemo da izađemo večeras?
Ne znam brate, de oćeš...
kažu čovek ne može da se odluči. ja mislim da nisu u pravu, nego jednostavno ne ume da smisli. manjak kreativnosti, što po meni priliči samo glpim ljudima... sad ako si se pronašla u ovome... jebi ga, ja ti ne mogu pomoći.

Da ja tebe nesto pitam evo pa da ocenim tvoju kreativnost i inteligenciju ; Koliko zaradjues na mesecnom nivou ? Smile

Pretpostavljam da tek sledi poenta pitanja, nakon što čovek odgovori... ali ima li ovo veze s temom?  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Slušam metal i klasiku. Smile
Odlicno sreco, slusaj, slusaj  Smile
Off obris... poslat u magareću klupu da mu se svi smeju...   Smile

pošto debilu sve moraš da crtaš... moj burazer isto sluša sve. nema određen žanr koji ceni.
neodlučan čovek, evo primera razgovora mene i burazera: brate, ajde danas ti kaži šta ćemo da jedemo. burazer : ne znam brate, aj ti kaži.
Brate, gde ćemo da izađemo večeras?
Ne znam brate, de oćeš...
kažu čovek ne može da se odluči. ja mislim da nisu u pravu, nego jednostavno ne ume da smisli. manjak kreativnosti, što po meni priliči samo glpim ljudima... sad ako si se pronašla u ovome... jebi ga, ja ti ne mogu pomoći.

Da ja tebe nesto pitam evo pa da ocenim tvoju kreativnost i inteligenciju ; Koliko zaradjues na mesecnom nivou ? Smile

Pretpostavljam da tek sledi poenta pitanja, nakon što čovek odgovori... ali ima li ovo veze s temom?  Smile
Ja jos cekam neku orientaciu ovde bree. Niko nista ne zna svi diskutuju
« Poslednja izmena: 27. Sep 2010, 18:16:49 od RavenDark »
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Zanimljiva tema, posle dugo vremena jedna zanimljiva. Samo da se ne pretvori u "šta ja slušam".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
kao sto vec rekoh slusam razlicite zanrove muzike . slusam sve sto prija mome uhu u tom momentu . ne mogu da se odreknem ni nekih nasis dobrih narodnjaka , sta re dobre cirilice , ni nekih klasicnih nota u periodima kad se osecam blue. iskljucivost mi je uvek isla na zivce . znam neke ljude koji kategoricki odbijaju da slusaju narodnjake a opet posle ponoci u Baju Malog Knindzu skacu po stolovima kafana . kao da je odredjeni zanr u muzici postao neki statusni simbol . jer , ako slusas rok , metal, bluz, dzez onda si faca , sanjar , romanticar , IN a ,ako, slusas narodnjake onda si seljacina i treba te izopstiti od sveta .
Kako rece jedan muzicki kriticar : muzicki ukus je refleksija opsteg ukusa,a on je refleksija vaspitanja i drustva u kojem se kreces"
razlicita muzika mi prija u razlicito godisnje doba , doba dana ili noci , zavisno od raspolozenja , osecanja ...
mogu da slusam sve od srbo-cetnickih nota do frenka sinatre.
da li sebe smatram neodlucnom , manje kreativnom , neinteligentnom zato sto nemam odredjeni zanr koji slusam ili pratim ?
ne. zato sto se muzika za mene ne odnosi na jedan deo te umetnosti . nego na sve njene nijanse . moj zivot nije crno beo . ima svih nijansi u sirokoj lepezi boja .
muzika opusta . ona je moj ventil , opusta me ,stimulise i cesto menja moje raspolozenje ako osetim da mi je to potrebno .
Enigmu sam slusala izmedju ucenja . nekada satima .intelektualno me stimulisala. spoj muzike , vokala i zivotinjskih glasova  Smile...
Sta da radim kad jednostavno osecam isti senzibilitet prema pesmi :"covek sa mesecom u ocima " , "november rain" , "I drowe all night" , "Let the sunshine in" , "She's like wind" ... ima toga jos , nisam obuhvatila neke divne rap balade ... da! Carmina Burana ... Smile...umalo zaboravih kompoziciju u koju se zaljubih na prvo slusanje  Smile

mislim da taj moj stav , gde moj muzicki ukus obuhvata sve zanrove prozizilazi iz toga sto sam radoznala , nikad dosta istrazivanja mojih mogucnosti pa samim tim i muzike  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
O NE ! Neeeeeeee Sandra , neeeeeeeeeeeeeeeee !

Ja se bum usral od ove patetike gore......  Smile

Sandra ništa lično naravno , ljubim te pametnice.......  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
a jbg rekla sam to su samo neke ... ne moram da dodajem valjda svaku pojedinacno . slusam i muziku iz crtaca  Smile

btw , ne gledam ko peva , ko komponuje , ko radi lyrics , koja grupa , solista ili sta vec ... saznam nesto slicno jedino zbog linka na you tube-u  Smile

sovo  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.63
Како сте дошли од музике до месечних примања мојој тераси од мозга никад неће бити јасно.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Gadim se ljudi koji slušaju narodnjake i ne družim se sa njima...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
Како сте дошли од музике до месечних примања мојој тераси од мозга никад неће бити јасно.  Smile

to samo lolana zna, a ja ne želim da saznam.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 05:43:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.