Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 09:16:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muzički ukus otkriva ličnost  (Pročitano 30642 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Wildfire S
tuc muc tuc muc.. do jaja... tačno... i agree, good point... super kul ekstra... ful fulova bravo...
Jbt Fil... ti stvarno umeš da kažeš mnogo... a da ništa ne kažeš.  Smiley
Ili barem ništa konkretno i značajno... Smiley

Čudno, mislio sam da prednjačim u tome...  Smile

Ista priča Sandra...
ok ..ali ako ides tom logikom svako od nas moze da napise 1 post , svoje razmisljanje i da zavrsi sa temom .
... to je opet druga krajnost... ali svakako ne moraš posle svakog da ostaviš komentar.
Uostalom 1 ili 101 nije ni bitno... treba li opet da ponavljam onu priču kvantitet Vs. kvalitet i šta više cenim... ?
Tako sam i mislio...

Tema.  Smile

A vidi ovog raspada i padavičara koji se druži s narkomanima. Pilot džambodžeta, otac troje dece, propalica i baraba i još nije krepao p mu matrerina metalska

Ne brini se... stići će ga božja kazna kad tad...  Smile

Zvučiš kao vernik do koske i obožavam te kad se zainatiš  Smile  Smile

I know what dude I am. I'm the dude playin' the dude, disguised as another dude!  Smile

Pa kad mogu oni da se zajebavaju, mogu i ja vala...   Smile

Jednom i sa ovim Raznosačem da se složim u potpunosti... retka situacija zaista...  Smile
Muzika se pravi da bi se slusala, da bi neko uzivao u istoj. Nismo svi isti i nemamo svi isti muzicki ukus. Pre par godina sam muziku prestao da delim po zanrovima i sada mogu da kazem da slusam sve, nesto vise, a nesto manje. U stvari, zbog drugih ljudi prestanes da gledas na svet crno-belo, pa tako i na muziku, sve ima prednosti i mane, ne kaze se to za dz, naravno i muzika  Smile

Ja zapravo još uvek kategorišem muziku u žanrove ... samo zbog drugih ljudi, odnosno da bih umeo da im kažem kojoj vrsti pripada to što sam danas/juče/ovih-dana slušao... ovako, nije mi preterano ni bitno.
Odrediti šta je muzika a šta ona nije je apsolutno nemoguće, iz jednog prostog razloga što jednu istu stvar svako može interpretirati na različit način. Ali ako nekoga nešto zadovolji na neki od ponuđenih načina... može se nazvati muzikom. Ako postoji 10 ljudi koje će neki povezani zvuk da ispuni, muzika je... ma koliko to nama ne delovalo tako. Na isti način, postoje ljudi koji tvrde da je i tišina zapravo - muzika. Smiley
Uvodni post i ovakve studije su mi oduvek bile urnebesno smešne, sve do trenutka kad dosta ljudi počne da ih uzima kao neku polaznu tačku... a onda mi je već žalosno. Smiley
Cela ova fora sa "ovi su druželjubivi", "ovi su kreativni", "ovi tamo su depresivni", "ovi ovde su 'nako darežljivi"... je u suštini nešto poput horoskopa. Smile Slična pizdarija.  Smile
Izneseš gomilu stvari i generalizacija, i svako će se pronaći u nečemu...
Pritom, ako ste i površni i zatucani i imate potrebu da gurate ljude u kutije i kalupe i neprestano pronalazite druge površne i zatucane ljude s kojima ćete oformiti grupicu ljudi koja će gurati drugu grupicu ljudi u kutije i kalupe... leće vam ko budali šamar.  Smile

Mislim da to malo više govori o nečijoj ličnosti nego sama muzika, koja god da je...

PS. Neverovatno ali nekome je ovo muzika. Heh... Smiley

http://en.wikipedia.org/wiki/Noise_%28music%29

Uživajte...

Edit: Inače, ne toliko vezano za temu odnosno za relaciju ličnost-muzički ukus, ali jedna od stvari koje ljude pomalo natera da shvate i uvide šta je muzika je kad vide koje sve rekvizite pored klasičnih instrumenata upotrebljavaju kompozitori u Holivudu za snimanje ne samo zvučnih efekata već i ono što mi zovemo muzika. Nezamislivi rekviziti koji vam nikad ne bi pali na pamet i koji se nalaze svuda oko nas.
« Poslednja izmena: 27. Sep 2010, 03:26:36 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nista bez Black Metal-a
Koju konstantaciju treba da poredimo, da li licnost utice na izbor muzike ili muzika utice na licnost?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
da budem iskren, nemam pojma. više sam i zaboravio o čemu je polemika.
samo sam bacio drvlje i kamenje na ove koji kao slušaju sve redno. Smile
« Poslednja izmena: 27. Sep 2010, 03:43:35 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.63
Дакле, време је за музички интермецо.  Smile

IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Monkey see, monkey do

Ovo vam se zove Drone muzika, kad smo već krenuli da širimo muzičke vidike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Jebote stvarno sam naglo omatorila, moram hitno da se razozbiljim, shvatila sam Gou ozbiljno  Smile  Smile

Inače sad sam htela da pričam o uticaju muzike na psihičko stanje, o Li Bu Veu koji je savetovao cara kakvu muziku treba izvoditi tokom raznih godišnjih doba ali to je tako dosadno.

Letnji hitić:

Zimski hitić

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
Letnji hitić:

3 minuta torture, ali vredi gledati zbog ove crnke. Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Slušam metal i klasiku. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 
pošto debilu sve moraš da crtaš... moj burazer isto sluša sve. nema određen žanr koji ceni.
neodlučan čovek, evo primera razgovora mene i burazera: brate, ajde danas ti kaži šta ćemo da jedemo. burazer : ne znam brate, aj ti kaži.
Brate, gde ćemo da izađemo večeras?
Ne znam brate, de oćeš...
kažu čovek ne može da se odluči. ja mislim da nisu u pravu, nego jednostavno ne ume da smisli. manjak kreativnosti, što po meni priliči samo glpim ljudima... sad ako si se pronašla u ovome... jebi ga, ja ti ne mogu pomoći.

Da ja tebe nesto pitam evo pa da ocenim tvoju kreativnost i inteligenciju ; Koliko zaradjues na mesecnom nivou ? Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 111111
 Smile Smile

Pa jel se tako odredjuje intelgiencija ?  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 09:16:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.