Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 07:20:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muzički ukus otkriva ličnost  (Pročitano 30547 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
zivot je lep. muzika koja ti se dopada je lepa. da, ona muzika koja se tebi dopada je najbolja muzika na svetu iz tvoje perspektive i nista drugo nije bitno. smejati se nekom zato sto slusa odredjenu vrstu muzike je sigurno gore od muzike koju ta osoba slusa. ma koliko losa ta muzika bila (ako je to moguce odrediti) bar duplo gore od te muzike je ismevanje onog ko je slusa i takve ljude ne mogu da postujem jer otkriva o kakvoj je osobi rec. o onoj koja ce traziti "iglu u senu" da bi se predstavila uzvisenojom od tebe. i to je poenta cele price oko toga koja je muzika dobra a koja losa. namera da se upiranjem prsta na nekoga taj koji je prst uperio prikaze kao neko ko je bolji jer navodno slusa bolju muziku. to su obicno nesigurni ljudi kojima je takva vrsta smoohrabrenja potrebna da bi se osecali vrednijim.
« Poslednja izmena: 28. Sep 2010, 15:27:20 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Nesigurni ljudi? Samohrabrenje? Ne slažem se, ni malo. To bi, možda, moglo da se odnosi na teenage period, međutim, kod nas starijih, nema 'prolaz'. Znači ako ne podržavamo tzv. šabaniju, onda smo, šta? Prepotentni?
A zašto ne, samosvesni?

Moj primer - nisam klinka, odlično znam svoje kvalitete i mane, dakle svesna sam svoje ličnosti, u potpunosti. Nije mi potrebna muzika u smislu, da bih sebe više vrednovala iako je odigrala vrlo važnu ulogu u mom odrastanju i shvatanju sveta, još više sredine u kojem živim.
Ne vređam ljude, koji slušaju novokomponovano smeće ali nikako ne mogu da ih cenim.
Da li je problem, ako si svestan sebe, svojih sposobnosti? Očito, jeste u ovoj zemlji, koja ne toleriše različitost i nas, koji slušamo tvrđi zvuk, i klasiku naravno, posmatra poput čudaka, što me beskrajno zasmejava. Navikla sam.
I da, neko pomenu ovde ljude koji vole muziku, a nisu u muz. vodama... eto, ja jesam (sviram jedan muzički instrument, pevala sam u horu godinama i bila vokal u dva metal benda). I zato, imam ovako čvrst stav. Opet, nemam nameru da se prepirem a ako nekome smeta moje mišljenje, OK. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.53
mob
Samsung Galaxy SII
Koliko imas godina? Nego, jesi li bila growl vokal kao Andzela iz Arch Enemy-ja ili nesto kao Simone Simons?
a za framlinga predlazem Christian Metal  Smile

Sad cu odmah da joj pokazem crte licnosti.  Smile

Ovan u horoskopu  Smile , dominantna plavusa (iako je crnka u Real life-u  Smile ) celicnih zivaca i "ko vas jebe stavu"  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Nesigurni ljudi? Samohrabrenje? Ne slažem se, ni malo. To bi, možda, moglo da se odnosi na teenage period, međutim, kod nas starijih, nema 'prolaz'. Znači ako ne podržavamo tzv. šabaniju, onda smo, šta? Prepotentni?
A zašto ne, samosvesni?

Nisam rekao da treba da podržavate "šabaniju" niti je bitno koji muzički pravac je u pitanju. Ovi koji slušaju "narodnjake" imaju isti odnos i isto ako ne i gore mišljenje o onima koji ne slušaju tu vrstu muzike. I jedni i drugi se osećaju superijosrnije u odnosu na one koji slušaju drugačiju muziku. Moja poenta je bila da uopšte ne možeš ti da kažeš šta je dobra a šta loša muzika niti može nekome da prijaju iste stvari kao i tebi. Dobro je ono što ti pričinjava zadovoljstvo. Kraj priče.
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Mislim da nesvesno potvrdjujemo individualno koliko muzika ima uticaja na nas. Evo Blackie metalka kao i ja, samo ne znam koji tacno zanr metala prati (moguce black) je kao i njena muzika, odsecna, ozbiljna i samosvesna, sto je opet jedan deo metal muzike.  Ne kazem da nema pozera i komercijale u metalnim vodama, daleko od toga, ali kada se sve sabere i oduzme uzimamo samo najbolje od onoga sto radimo ili slusamo.

Drugi pravi primer je na primer Goa, on nije shaban (bar ja mislim da nije sem ako ne krije Shabana, Sinana i Kitica u ormanu, doduse znam da ima ikonu Chole iznad kreveta kojoj uvek prinosi "tabakeru" kao dar) i opet ja i on komuniciramo odlicno bez obzira na to sto su nasi muzicki pravci razliciti.  Sve sve svodi na individuu.  Imamo kretene medju metalcima imamo shabane medju shabanima, sta da se radi, takav je zivot.

I treci primer sam ja, sto znaci no comment, nekome se dopadam, neko me mrzi, neko me voli i mrzi zavisno od situacije, teme, ciste carape ili kojom rukom se chesem. 
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
RavenDark, slušam black, death ali najviše volim (i pevam) thrash metal stvari.

ThePhilosopher: Poštujem rad pomenutih pevačica, Angele pogotovo ali nisam u tom fazonu... moj stil pevanja je drugačiji (ostalo, plavuša, to si provalio jer imam sliku u profilu, dupli Škorpion).

Framling: Naravno, ne prijaju svima iste stvari, to je nemoguće i jako sam srećna zbog toga, jer mi je još lakše da klasifikujem ljude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
@RavenDark I Madonna je "odsecna, ozbiljna i samosvesna" i natprosečno inteligentna pa niti sluša klasiku i metal niti je njena muzika vredna pomena (bar kada je moj ukus u pitanju). Takodje sam poznavao devojku koja svira violu, obožava klasiku i sada živi u švedskoj jer su joj sve omogućili samo da svira simfonijskom orkestru malema ali devojka je neverovatno glupa. Ima još puno sličnih primera.

Tako da se ne slažem sa tobom.

Framling: Naravno, ne prijaju svima iste stvari, to je nemoguće i jako sam srećna zbog toga, jer mi je još lakše da klasifikujem ljude.

i time si upravo potvrdila moje tvrdnje. srećna si jer ti to omogućava da se razlikuješ i osećaš superiornije od većine drugih i kada bi svi slušali metal tebi bi bio dosadan i morala bi da smisliš nešto drugo. u suprotnom ne bi rekla da si srećna zbog toga što ne prijaju svima iste stvari već da bi bila srećna kada bi svi slušali metal jer bi svet bio mnogo bolje mesto (ako polazimo od pretpostavke da muzika otkriva određene karaktersistike ljudi).
« Poslednja izmena: 28. Sep 2010, 18:59:00 od framling »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Free your mind... ljudi nikad nisu bili isti, niti će biti, tako da se može reći da se, donekle,slažemo.

Moram da editujem post, pošto vidim da si i ti to uradio:
biću kratka - jesam superiornija.
« Poslednja izmena: 28. Sep 2010, 19:01:13 od Blackie11 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
kontradiktornim postovima kojima si demantovala samu sebe pokazala si da si prosečna devojka. ja nikako ne vidim razliku između tebe i neke ribe koja sluša seku aleksić. nije dovoljno da kažeš da si drugačija od većine treba to i da budeš. a za tako nešto stil oblačenja i playlista u tvom mp3 plejeru nisu dovoljni.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@Framling
Jesi li ti ikada upoznao Madonnu?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 07:20:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.