Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muslimani žele da budu spoznati kao deo Evrope  (Pročitano 13297 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Alcatel 
Što bi terali iz Evrope, neka se samo ponašaju po pravilima koje važe i za ostale ljude.
Evropa plaća danak standarda i blagostanja. Nisu hteli da čiste ulice, bolnice, da rade u željezarama i sl. jer su mogli naći bolji posao. Prepustili su to Muslimanima, a sada im smetaju. Jbg sve ima svoju cenu. Najgora je vulgarizacija ljudskih prava , koja na Zapadu često ide u korist sopstvene štete.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Pricam ovih dana cesto sa nekom turkinjom i mogu vam reci da sam zapanjen njenim stavovima  Smile
pa,navedi (jos) neki...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Pa muslimani su tu u Evropi, znači njen su deo. Svakog dana sve ih je više i po tom pitanju Evropa ne može ništa. Pred njom su dva puta, suživot i veliki napori ka resocijalizaciji muslimana ili borba do istrebljenja.
Čisto sumnjam da će se prva solucija ostvariti. Prvo nekima nije u interesu stabilna Evropa, radikalni islam je jedno od sredstava za njenu destabilizaciju i slabljenje. Ubačeni su imami koji zastupaju radikalne ideje i polako regrutuju snage. Bosna devedesetih je poslužila kao jedno od značajnijih mesta za ubacivanje i jačanje tih elemenata. Ni Srbija nije lišena toga, Sandžak ih je pun i dosta su jaki. Polako su počeli da se šire i po drugim gradovima, videti vehabiju u Nišu više nije retkost.
Drugo situacija je takva da se odnosi sve više zaoštravaju, što doprinosi jačanju ekstremizma. Neke vlade u želji da stanu na put nekim stvarima proizvode veliko nezadovoljstvo i osećaj neprijateljstva. Eskalacija nasilja u budućnosti u nekim evropskim zemljama deluje dosta realno.
Naivno je misliti da i ovde ne postoji takva mogućnost. Neki ekstremisti  u Pazaru i Tutinu već su dolazili u sukob sa državom.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Mnogi su bili ubedjeni (a zavarani nekim stvarima) da će upravo Bošnjaci biti idealan model stvaranja Evro-muslimana i odgovarajućeg prototipa koji bi prihvatali i drugi muslimanski narodi prisutniji u Evropi. medjutim kada se iz tog proevropskog Sarajeva proteraše Srbi i Hrvati, isušilo se jezerce kakve takve kulture i ostade polupismena kasaba sa zabradjenim ženama. Dzaba reprizirati Top listu nadrealista, puštati iznova pesme Dugmića i Čole, takve raje u Sarajevu danas više nema. A i to malo gradskog šmeka i kvaliteta su sarajevski muslimani trpeli ko nedaću koja je eto već prošla. A u pitanju su muslimani iz Bosne "bledoliki" i po rasi Evropljani.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
Zastava Kroejša
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Sagem jeftini
Mnogi su bili ubedjeni (a zavarani nekim stvarima) da će upravo Bošnjaci biti idealan model stvaranja Evro-muslimana i odgovarajućeg prototipa koji bi prihvatali i drugi muslimanski narodi prisutniji u Evropi. medjutim kada se iz tog proevropskog Sarajeva proteraše Srbi i Hrvati, isušilo se jezerce kakve takve kulture i ostade polupismena kasaba sa zabradjenim ženama. Dzaba reprizirati Top listu nadrealista, puštati iznova pesme Dugmića i Čole, takve raje u Sarajevu danas više nema. A i to malo gradskog šmeka i kvaliteta su sarajevski muslimani trpeli ko nedaću koja je eto već prošla. A u pitanju su muslimani iz Bosne "bledoliki" i po rasi Evropljani.

Jedna od nekoliko stotina Bošnjakinja koje se cijele pokrivaju:
"Odbila bih izići iz kuće kad bi zabranili burku"
http://www.vecernji.hr/vijesti/odbila-bih-izici-kuce-kad-bi-zabranili-burku-clanak-141422

Citat
Neću skinuti burku niti po cijenu doživotnog zatočeništva. Ako parlament BiH donese zakon o zabrani nošenja burki na javnom mjestu, zauvijek ću ostati u svom domu, ali nikada neću prestati slijediti Alahove zapovijedi – objasnila je za Večernji list svoje stavove Habiba Awad, supruga Aimana Awada, bivšeg pripadnika brigade Al Mudžahed, i jedna od nekoliko stotina Bošnjakinja oko čijih se burki trenutačno vode žestoke rasprave u parlamentu BiH.

Zbog uvjerenja da bi počinila grijeh kada bi dopustila da ijedan muškarac osim njezina supruga čuje njezin glas, svoja nam je razmišljanja i stavove otkrila preko supruga koji nam je prenosio njezine riječi.

U islamu nema prisile. Svaki musliman dužan je slijediti vjerske doktrine nekog od svećenika. Ja slijedim svećenika koji kaže da je burka obvezna, a moje dvije kćeri koje danas nose hidžab, same će s navršenih 15 godina odlučiti kojem će se od svećenika prikloniti.

Ona ne želi da ju vide, ona ne želi da ju čuju ona djecu ispod 15godina tjera da nose vreću za smeće ...
Šta ona radi u Europi?

Citat

Može li pogled na ženu navesti na blud ili zločin?

Oko burki islam nije jedinstven

Stav o burkama u islamskom svijetu nije jednoobrazan. Habiba objašnjava da svećenici koji zagovaraju burke i svećenici koji zagovaraju hidžab o tome vode brojne rasprave.

– Čak i ovi drugi se slažu da bi, kada bi žensko lice izazvalo muškarca na bludne radnje ili čin silovanja, burka trebala biti obvezna. Osim toga, i citat iz Kurana „ajeti suret al ahzab“ kaže „Bog voli žene koje se pokrivaju od glave do pete“.

Znači umjesto kažnjavanja silovatelja bolje kaznit cijeli ženski rod. Ja sam se danas se mimoišo sa barem 1000 cura. Pola bi ih kresno al silovo ne bi ni jednu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Dobro, nemoj tako, neke mozda imaju razlog da se pokrivaju, stvar ukusa  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Dobro, nemoj tako, neke mozda imaju razlog da se pokrivaju, stvar ukusa  Smile

stvar navike. navikneš se da nije bitno ko je u buretu. odradi se na obostrano zadovoljstvo i podobno po veri.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
Pricam ovih dana cesto sa nekom turkinjom i mogu vam reci da sam zapanjen njenim stavovima  Smile
pa,navedi (jos) neki...?

Pa poprilicno ne voli Srbe iz Bosne odnosno Srbe muslimanske veroispovesti... Tim recima ona to kaze Smile Kaze da su dosli kod njih u tursku i da sada kenjaju kako im je tamo lose a uzeli su turska imena i prave se veci turci od turaka...

Ona ih bukvalno zove 'bosnians' samo zbog prepoznavanja da se zna ko su ali je apsolutno svesna cinjenice da su oni poturceni Srbi i kaze da svi Turci tako razmisljaju... Bugare mrzi i kaze da su oni odvratni i da su pre bili Turci odnosno jedan od turkofonskih naroda e sad tu moj engleski malo jebe posto ne mogu bas da je razumem sta ona podrazumeva pod Turkish Smile

Ako sam dobro skontao za nju su Turkish svi narodi tog turkofonskog porekla a people from turkey su oni turci koji tamo zive Smile Moram malo bolje da naucim engleski jbg Smiley

I da kaze da su svi turski sultani imali srpske zene Smiley I kaze da sam ja pravi primerak Srbina zato sto imam takav oblik lica i usana sta god to znacilo Smile Riba se bavi istorijom Smile
« Poslednja izmena: 18. Maj 2010, 18:25:25 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Pa Bugari, Madjari i Finci su u Evropi narod poteko iz istog plemena kao i Turci
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
Ne znam za fince ali bugari i madjari bas i dan danas lice na turke Smile A i grci su im slicni Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.