Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 22:34:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li je islam , ovakav, radikalan, strano tkivo na tlu Evrope??
DA
NE ZNAM
NE
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muslimani u Evropi...da ili ne  (Pročitano 10984 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung S7
Citat
ajd pogledaj svoj citat i svoj komentar pa razmisli sta si napisao

opravdati ih zbog cinjenice da je poceo dzihad
zbog cinjenice da je glupa i matora evropa konacno pocela da prepoznaje deo problema

stvrano ne razume osim ako nisi musliman onda je tvoje misljenje ok
ali mi dozvoli da se ja ne slazem sa njim

Ja ne vidim sta sam pogresno rekao :-kNe nisam musliman ,ali poenta nije u tome vec u ovome sto si napisao
Citat
zbog cinjenice da je glupa i matora evropa konacno pocela da prepoznaje deo problema
....jel razumes sta zelim da kazem?Pa gde je ta Evropa bila kad se formirala Bosnjacka zemlja .....mislim muslimanska zemlja na Balkanu.Ko ga je ispusio tu? ....pa jedino mi.Posle toga Kosovo ...stotine i stotine ..."navodnih" izbeglica ...i sta sad opet smo ga mi ispusili od te Evrope.Hocu da ti kazem da mi kao Srbi sa 7.000 000 stanovnika smo mali i nauceni gorkom prosloscu treba da se naucimo toleranciji ,jer u suprotnom cemo ostati pod stablom sljive....,a Evropa koja ih je silno branila nek se bakce sa njima.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
na nasu zalost svetom vlada inetres razlicitih grupa

da je interes slepac najbolje se vidi iz primera osnivanja Al kaide koju je osnovala americka CIA kao nacin borbe protiv sovjetskog komunizma i uticaja
ta ista Al kaida danas predstavlja globalni problem u cinjenici da je pokrenula muslimane i pokazala da se i americi moze "mame spomenuti"

na osnovu upozorenje koje mnoge umne glave u svetu salju svojim vladama dzihad je vec uveliko u toku

on nije uvek ognjem i macem jer ni muslimani nisu nepismena razularena horda vec obrazovani pametni i pre svega bogati ljudi koji imaju zelju da vladaju svetom...a uz to ih ima mnogo i svugde...mnogi politicari prelaze olako preko cinjenice da je religije nesto sto traje vekovima pre njih i da je organizacija bilo kojih verskih poglavarstava ustrojena upravo tako da bi se vladalo masama...zaboravljaju i da su svestenici bilo koje religije dugo bili mozda i jedini pismeni ljudi koji su zapisivali istoriju sveta i na taj nacin je stvarali...sve to koriste imami, mule i hodze koje u svojim propovedima zagovaraju islam kao jedinu veru pravovernu i tako posredno ili neposredno uticu na masu...tu masu usmerevaju prema onim delovima sveta za koje smatraju da je moguce sirenje islama

ostarela matora evropa koja se kurva sa svima to do sada nije prepoznavala i zbog toga imamo sve ono sto si nabrojao da nam se desavalo...ne volim da se igram nostrodamusa ili tarabica ali mislim da ce u sledecih 50 godina doci do verskog rata pre svega zbog sukoba katolicizma sa islamom (nemojte da zaboravite da su u toku veliki napori da se priblize hriscanske crkve) i zbog borbe oko prirodnih resursa (ne mislim na naftu vec na vodu)   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi zive onoliko dugo koliko ih drugi ljudi spominju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
20ti vek - vek nafte

21vi vek - vek hrane

"samohrane" nacije "na konju" a izvoznici hrane strateske zemlje u kojima treba imati "primat"

Koja je muslimanska drzava "samohrana"???

P.S. Gde smo tu mi sa pitomom Srbijom i tablom Vojvodine??? Ko ce ovladati tim potencijalom za proizvodnju hrane???
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

no text

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 600
HEHE.......... Smile

Na jucerasnjim demonstracijama u Londonu, muslije su izasle sa cool predlogom, da u ddelovima Kraljevstva, gde ih ima mnogo, uvedu Serijatski zakon... Smile Smile Smile

Jedva cekam Smile
IP sačuvana
social share
ma da....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ziggy...ziggy...Smile Smile Smile cemu osmeh na lici trebalo bi da se  Smile Smile Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 19. Feb 2006, 22:37:30 od puskar »
IP sačuvana
social share
Ljudi zive onoliko dugo koliko ih drugi ljudi spominju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
komplikovanje pitanje da bi se dao jednostavan odgovor...narocito nakon haosa koji je nastao u zadnje vreme..hteli mi to ili ne..oni su tu..u svakoj svakcatoj zemlji..dakle kasno je postavljati ovakva pitanja Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

no text

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 600
E
ziggy...ziggy...Smile Smile Smile cemu osmeh na lici trebalo bi da se  Smile Smile Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Eto.....malo.............. Smile

Iako, volim London.....ziveo sam tamo.....

Ali, uvek me izbezumljivalo, jos tada...da nama vize daju na kasicicu, ko da smo majmuni, a njima, muslijama otvorena vrata .....United Kingdom......for your eyes only Smile

E, sad....to mi je satisfakcija za neuzvracenu ljubav ......... Smile
IP sačuvana
social share
ma da....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Neka se pobiju medju sobom, samo da nas ne zakaci, za sta je jako mala sansa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Mommy says I'm special!

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 18
Zastava Slovenija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung Z140
Meni je svejedno... Al ovi slovenci ni đamije ne puštaju, nema šanse da dođe Turska u EU preko slovenije...
IP sačuvana
social share
Now when I say I’m through, I’m through
Basically I’m through wit’ you
Whatcha wanna say?
Had to have it your way, had to play games
Now you’re beggin’ me to stay
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T65
U Nigeriji pale crkve, u Indoneziji kamenuju ambasade, u Pakistanu pale sve zivo kada je oskrnavljen Kuran od strane americkih vojnika, na Srednjem Istoku prete ubistvom Dancima i Norvezanima ko se pojavi na njihovom tlu, po celom svetu demonstracije...Radikalan islam se prosirio i na proste ljude, ljude posvecene svom zivotu i svakodnevnim brigama. Je li radikalan islam osobina neukih ljudi ne bi se moglo reci,jer to bi znacilo priznati da danasnji povecan nivo ljudskog znanja doprinosi boljem razumevanju religije sto nije tacno naravno. Kazu da je Bin Laden skolovan covek. Dzihad, tj ocuvanje vere, u islamskoj veri je duboko ukorenjeno i pocelo je odmah kod onih koji su prvi primili islam. Ali uzrok radikalnom islamu lezi u korenu da islam mozda ne dopusta ovakve poteze kao sto ga cine danas mnogi ekstremisti, ali dopusta upotrebu sile u dzihadu, tj ocuvanju vere, znaci dopusteno je i ubiti, i unistiti ako je to za veru. Uostalom islam se poceo siriti macem, i nastavio preko Turaka. Danasnji globalni sistem komunikacije bas omugacava da se sagleda u sustini taj dzihad, jer nije slucajno da muslimani bas ovako ljuto reaguju kada je u pitanju skrnavljenje njihove svetinje. Sigruno da ima pojedinaca koji su dobri muslimani, jesu li oni tolerantni prema drugim religijama, to nije bitno, usotalom zar bi i trebali? Ako misle da je islam jedino ispravan, onda tu nema mesta za toleranciju po pitanju vere. Drugo je tolerisati nekoga kao coveka, a drugo je tolerisati njegovo vidjenje zivota. U cutanju je mudrost, ako je islam religija mira kako to oni kazu, onda treba da ga pokazu, a ne kao beogradski muftija Jusufspahic, koji izjavljuje da ce ovo imati velike posledice po celi svet, sto su objavljenje karikature. A kada ga pitase koje posledice ne htede odgovoriti. Kao da preti, videce te vi. Ali ocito je da ta smirenost koju imaju pojedini muslimani ne funkcionise kada se primeni na drustveni sistem, na masu. Religija nije samo izbor pojedinca, religija je i drustvena kategorija. A Inace nivo tolerancije kod muslimana je znatno manji nego kod evropljana. Buduci da drustvo sve vise upada u jedan globalziacijiski haos, ako neka iskra koja ce zapaliti taj haos bude, bice to onda sukob anglo-americkog ateistickog i islamskog sveta.
« Poslednja izmena: 20. Feb 2006, 03:24:26 od costa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 22:34:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.