Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muškarci više vole žene koje masturbiraju  (Pročitano 34480 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Muskarci vole k*****,  a zene srcem, to vazi i za prevare; zene varaju srcem, muskarci... (opet ono prvo)  Smile
Jeste, i Zemlja je ravna ploča.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
nego me konkretno zanima, da jedan muškarac odgovori, recimo:
meni lično prija da vidim njen izraz lica dok sama sebe dodiruje gde joj se dopada... bla, bla, lupam sad.... ali, u najprostijoj rečenici, 'šta to mene privlači i zašto više volim  ženu koja preda mnom masturbira....' 

'oce da kradu fazone  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 205
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Muskarci vole k*****,  a zene srcem, to vazi i za prevare; zene varaju srcem, muskarci... (opet ono prvo)  Smile
Jeste, i Zemlja je ravna ploča.  Smile

Opaaa! Varas iz potrebe?! Ovo je za mene novo! Ja ne mogu da varam, takva sam osoba, moral mi ne dozvoljava. Ali ako bih bila u takvoj situaciji morala bih da volim tu osobu sa kojom varam tog nekog momka kog vise ne volim, a iz nekog razloga smo jos zajedno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 
Citat
meni lično prija da vidim njen izraz lica dok sama sebe dodiruje gde joj se dopada... bla, bla, lupam sad.... ali, u najprostijoj rečenici, 'šta to mene privlači i zašto više volim  ženu koja preda mnom masturbira....' 

valjda tad zamišljaju da ih oni zadovoljavaju..... Smile
IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.
I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4

Opaaa! Varas iz potrebe?! Ovo je za mene novo! Ja ne mogu da varam, takva sam osoba, moral mi ne dozvoljava. Ali ako bih bila u takvoj situaciji morala bih da volim tu osobu sa kojom varam tog nekog momka kog vise ne volim, a iz nekog razloga smo jos zajedno...
Ne, ne varam. Kad i ako ikad osetim potrebu za tim, napuštam partnera i široko mi polje. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
šta, nesposobni su da urade to sami, treba mapa da im se iscrta, lepše zamisliti nego osetiti? 'Sreća je lepa samo dok se čeka' ta priča??   Smile  
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 205
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4

Ne, ne varam. Kad i ako ikad osetim potrebu za tim, napuštam partnera i široko mi polje. Smile

To cenim, izvoli cvetic  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4

Pa, sad....nisam bas raspolozen za ogoljavanje svoje intime, ali mogu reci da postoje daleko interesantnije stvari u seksu od gledanja. Smile
« Poslednja izmena: 01. Dec 2008, 22:25:07 od vrcomm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
šta, nesposobni su da urade to sami, treba mapa da im se iscrta, lepše zamisliti nego osetiti? 'Sreća je lepa samo dok se čeka' ta priča??   Smile  

nisu nesposobni , ja mislim da oni vise vole da se sto bolje  uvere kako to izgleda dok zena sama sebe ''usrecuje '', a sve to da bi kad uzmu stvar
u svoje ruke ,bili sigurni da dobro cine  (muskarci najvise mrze kad im kazes da nesto ne znaju da rade ). posmatrajuci zenu na delu , oni zapravo
uce kako nase telo reaguje na odredjene dodire  Smile...a ima i toga da vecina muskaraca nema pojma kako izgleda vagina  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
dobro, ali, na ovoj si temi a nećeš da pričaš o tome  Smile  Nije ni važno, naići će neki slobodniji  Smile  razumem te, i ja sam stidljiva : )

Loli, znam ja kako mi razmišljamo, delimično imamo isto mišljenje, samo hoću muško da čujem : )
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.