Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 19:19:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muskarci .....  (Pročitano 29322 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dobro jutro anea  Smile Smile Smile
ti si stvarno jedna vrednica  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi zive onoliko dugo koliko ih drugi ljudi spominju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Al su se namnozili ovi zecevi - totalna napas' bre.... Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Da, decko999, ti si izneo neke lepe stavke.
Zasto devojku mogu da nateram na analni sex ali o5 ja to ne bih radio sebi ?? Verovatno zato sto muskarci nisu ti koji su navikli da seksualno uzivaju tako sto strani predmet ulazi u njih, a zene , jesuuuu.

Saraswathi , osecam prozvanim sto si i mene stavila u "", nekako zvuci kao da sam ja to sam izmislio, ali ja sam samo covek nikakav naucnik, niti ludak koji prica gluposti, vec sam procitao tu studiju koji sa napisali mnogo pametniji ljudi od tebe i mene, koji to vec proucavaju siguran sam vec godinama, a oni su otkrili razliku ( fizicku razliku  dakle ) izmedju homeseksalaca i hetero ljudi.
Znaci evidentno je da je to stvar mozga.

Mozda je topic otisao malo preko potoka, ali ne mogu da shvatim da ovde ima ljudu sa toliko homeseksualnim sklonostima a tvrde da su hetero...

Ja se uopste ne bih trudio da se borim sad za neke svoje ciljeve preko drugih ljudi, ali ponavljam ako ja sutra odstupim od nekih drustvenih normi kao sto je hetero bracna zajednica, i pozelim da ga do kraja svog zivota guram nekom kucetu u uvo, jer to njemu prija jer ga to lepo ceska po uvcu, a mene seksualno zadovoljava vi mene slobodno proglasite nenormalnim sto i treba da uradite jer cu ja tad biti sve osim normalnog... i nemojte mi dati da usvojim dete, i nemojte da mi date da napravim paradu kuco-uvo jebaca, i da vam govorim , prvo probajte pa onda vise nemojte ako vam se ne svidja.

Tacka.
« Poslednja izmena: 27. Jul 2006, 11:02:54 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile

tema jeste otisla preko potoka... pa u drugi atar Smile

nije rec o homicima Smile Smile

vec o heteroseksualnim ljudima...

i pitanje upuceno muskom rodu je bilo, da podsetim, da li ste imali bilo kakva seksualna iskustva sa istim polom,
ili makar u formi da su vam je nesto slicno na pamet... iz bilo kog razloga, u bilo kojoj situaciji, u bilo kom zivotnom dobu

poenta i jeste da je veliki procenat (vise od 10 a manje od 90)  ljudi bilo kog pola imao nekakva iskustva te prirode...  da li je to poljubac, ili grupno onanisanje ili sta god, nebitno
to sve jesu iskustva seksualne pirode i ne cine tog nekog homoseksualcem... 
... prosto, neko je i to probao...

i cemu ova prica uopste?  Smile

kad se vec o svemu i svacemu govori i na ovom i na drugim burek- forumima, ne vidim sta je toliko sablaznjivo da se kaze ponesto i o ovome    Smile

jos ce se ispostaviti da je ovo nekakva tabu-tema medju heteroseksualcima  Smile ...
joj sto ne volim tabue i ostrascene price bez razloga  Smile

evo malog primera koji ce se dopasti decacima:
u mojoj osnovnoj skoli su devojcice vezbale ljubljenje, i to jedna s drugom, da se ne bi 'obrukale' kad nadju decka  Smile
znate svi ono cuveo klinacko pitanje, kako se ljubi, kako se to radi? na koje svi stariji daju odgovor tipa, ma to se ne uci, to dodje samo od sebe... pa ti nista ne kazu jer ne znaju sta da ti kazu i kako
eto, devojcice se ljubile... a ni jedna nije lezbaca niti je to postala
ne znam da li su i decaci vezbali to isto pred premijeru  Smile, ali ako jesu, to ih ne cini pederima... mnogo ste bwe osetljivi da ce vam neko prisiti etiketu  Smile

« Poslednja izmena: 27. Jul 2006, 12:14:24 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Qtek HP h6300
Ne,ne i ne !
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
JAooooooooooo....pobogu zasto bih imao homoseksualne tendencije ? Smile

Jos gore ako mi je za izgovor to da kao vezbam za devojku, ako budem cak i to radio - vezbacu za nju sa drugom devojkom...

Naravno da covek nije peder ako se zajebava sa ortakom , ali ako te to pali i ako si otisao dalje od toga znaci da imas homoseksualne tendencije i da si latentno homoseksualan ako to neces da sebi priznas ( ne ti nego bilo ko )...

Nije stvar u etiketiranju, vec u definisanju necijih opredeljenja, pobogu covek je pricao na str.2 kako se i dan danas napali kad se seti drugarove guze i kako su jedan drugom drkaliu, ali kaze "neeeeee, to nije homoseksualno.....to je onako iz zabave prstic u guzu za laku noc, nije to gay" .
Stoga ako kazes vec tako nesto ne mozes da kazes da si straight vec bisex, sve ostalo je apsurdno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile   

ma bwe ljudi... sve pod etiketu pa u fioku i to onu u koju se nikad ne zaviruje...  Smile  Smile

na kraju ce te vi momci doci do toga da ne smete da zagrlite ortaka da ne bi neko nesto (ne daj boze) pomislio...
tako gledano, svasta se moze etiketirati... Smile
a ko voli da lepi etikete, nek' izvoli... niko mu ne brani  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
You are killing me
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia E72

Četvrto: Homoseksualci obično nastaju kad su zlostavljani u detinjstvu. Ili na ovaj već spomenuti način. Između ostalog, mogu i da se rode tako, sa viškom ženskih hormona.

Ovo nije uopste tacno i ne znam odakle izvlacis te informacije.

Naucno je dokazano da homoseksualci imaju poremecaj sa viskom zenskih hormona.

Naucno dokazano a? Ee, pa vi ste svi naucnici, steta sto se pravi naucnici ne slazu sa vama.

A ti znaš da je tačno? Ako bi malo više čitala neku literaturu, znala bi da sam u pravu. Prosto se detetu to poveže sa prvim seksualnim iskustvom, i postane gay. Odnosno, kako se onda rađaju hermafroditi, da te čujem lutko? Jedino ako si gay, pa bolje znaš od mene.

A što se tiče gay parada-- nisam za gay parade. A ono što se u njihovim kućama dešava, to me ne zanima.

Smile

evo malog primera koji ce se dopasti decacima:
u mojoj osnovnoj skoli su devojcice vezbale ljubljenje, i to jedna s drugom, da se ne bi 'obrukale' kad nadju decka  Smile
znate svi ono cuveo klinacko pitanje, kako se ljubi, kako se to radi? na koje svi stariji daju odgovor tipa, ma to se ne uci, to dodje samo od sebe... pa ti nista ne kazu jer ne znaju sta da ti kazu i kako
eto, devojcice se ljubile... a ni jedna nije lezbaca niti je to postala

E, to mi se stvarno dopalo. . .  Smile Nisam znao da vi devojke stvarno to radite. Meni nikad nije palo da se ljubim sa tipom, ali znam da, kad sam imao prvi zvaničan poljubac (sa ribom, naravno), tresao sam se ko majmun. . .  Smile

Nego, reci nam, el si i ti tako naučila da se ljubiš?!  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 27. Jul 2006, 15:47:25 od borkes »
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung Note 10+
Jednom resim da ostavim neku gey temu i ispada da gresim.
Jel ova tema posvecena onima koji nisu probali o cemu se ovde prica-Nije
Znaci sjasite s teme i ne smarajte i provocirajte.
Update:
Ah,da ne zaboravim da ce svaki komentar koji za cilj ima provokaciju bilo koje strane,cunkoloske ili one strejt,Biti Obrisan
Jel ja treba da citiram samog sebe?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 19:19:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.