Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 16:24:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muskarci .....  (Pročitano 29311 puta)
Hronicar svakodnevice

Tu i tamo... ovamo i onamo...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 756
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
jaaaaaao, kako bih ja voleo da su svi muskarci osim mene pederi...

pa to bi bila milina!   Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

I kada ne budes prvi ti i kada se cuju zvizduci

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4720
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
SonyEricsson p900
@twice

Mislim da si rekao pravu stvar,iliti krace: ispadosmo mi sad neki manijaci,iako smo bar sa sexualne strane zdrave osobe.
Ma treba da prekinimo raspravu sa ovim "civilizovanim" svetom i ostavimo ih da se trpaju sami.Kladim se da ce tema (pod uslovom da mi ne raspravljamo sa njima) za 1 dan otici ispod trece strane.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ko umre na jesen,za njega zime nema....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1931
Zastava pg
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iphone4
zasto tri dana dovoljan je jedan..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia E72
@twice

Mislim da si rekao pravu stvar,iliti krace: ispadosmo mi sad neki manijaci,iako smo bar sa sexualne strane zdrave osobe.
Ma treba da prekinimo raspravu sa ovim "civilizovanim" svetom i ostavimo ih da se trpaju sami.Kladim se da ce tema (pod uslovom da mi ne raspravljamo sa njima) za 1 dan otici ispod trece strane.

Nesso, ne bih se baš složio da smo svi sa sexualne strane zdrave osobe. Svakog od nas pali nešto što drugi smatraju bolesnim.

Eto vidiš, recimo homoseksualci. Oni su za sebe normalni, ali za "nas" nisu. Opet, pojavi se neko koga pali scat (to je ono kad se pališ da te mažu govnima ili da ih jedeš), i onda on tvrdi da je homoseksualizam bolest. A neko sa strane koga pali, recimo, incest, tvrdi kako je scatman bolestan. Razumeš?

Drugo, nisam za gay paradu. Sve što rade, neka rade iza zatvorenih vrata. Ali zato nisam ni da izlazimo na ulice i da ih bijemo.

Treće: Psiholozi su utvrdili da oni koji tuku homoseksualce i iživljavaju se na njima, oni kao nisu sigurni u svoju seksualnost (mada je to kod nas balkanaca tipično da se lemamo i bez razloga, tako da ova konstatacija može da otpadne).

Ja sam recimo prisustvovao tuči jednog klinca koji je sa 15-16 godina imao iskustva sa starijim pederkom (neki iz DOS-a, valjda). Uglavnom, bili su pripadnici "otpora" i malo po malo, ovaj ga je navukao. A taj klinac je na sve batine odgovorio:
Nisam ja kriv, nisam mogao da nađem devojku. . .

Četvrto: Homoseksualci obično nastaju kad su zlostavljani u detinjstvu. Ili na ovaj već spomenuti način. Između ostalog, mogu i da se rode tako, sa viškom ženskih hormona.
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@borkes

to je ono o cemu sam i ja pricao
al je neverovatno da i u ovu temu uspete da uvucete politiku  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi zive onoliko dugo koliko ih drugi ljudi spominju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia E72
Pa šta da radim kad su likovi iz DOS-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Slusajte ljudi, mislim i na tebe puskar, nemoj da mi pricas kako sve treba probati u zivotu, ja nisam nikad probao da se bodem u venu. Kao prvo probaj kokain pa ako ti se ne svidi nemoj vise.
Naucno je dokazano da homoseksualci imaju poremecaj sa viskom zenskih hormona.
Ne idem putem Balkana i kazem ajde da ih sve prebijemo.
Ni ja ne bih voleo kad bi nekog od mojih drugova ni mene prebili zato sto sam straight.
Jednostavno to ne treba to velicati kao akt jer je to posledica poremecaja, verovatno gay populaciji nece 100% da se svidi ovo sto ja pricam, ali ja sam uglavnom praktican covek i razmisljam u pogledu ocuvanja vrste a to homoseksualizmom necemo dici na sledeci nivo.
Oni su fantasticni kreatori i imaju stila itd...(treba ih postovati kao ljude naravno i sve sto ide uz to), ali sam protiv gej lobija koji vrse pritisak na nas.I tako sve vise i vise, nije gay strana ugrozena vec - hetero.

Licemernost postoji dosta kod nasih ljudi jer kazu da je okej da se lezbejke krkaju a homosi ne, i to nije u redu s jedne strane, ali ja stvarno za sve ljude koje znam sa tim homoseksualnim sklonostima, mogu da kazem sve samo ne da su normalni, tj. vidi se da im nesto fali.

Znam, znam sad ce neko da mi kontrira i da kaze ali to nije u redu, svako moze da bude razlicit da bude kakav hoce.
Ali. ALI ako ja sutra pozelim da ga gurnem devojci u uvo , Ja Nisam Normalan. To je jako nezgodna stavka ta subjektivnost, ali postoje neke drustvene norme kojima se svi mi prilagodjavamo, stoga je i ta gej faza verovatno nastala iz nekog tinejdzerskog bunta i bas tako je za vecinu prolazna, upravo zbog toga jer je to zabranjeno voce i "uuuuuu" a svi mi volimo zabranjeno voce.

Ima puno nesigurnih klinaca koji ce to probati samo zato sto su to videli na televiziji. To sve zbog tog gej lobija postaje trend.

Sto se tice dramaticne ispovesti na drugoj strani , ti si brate sebi udvostrucio ulov, tj. za tebe moze da se kaze da si bisex.

« Poslednja izmena: 26. Jul 2006, 20:29:55 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia E72
Ma šta ga briga, nađe She-male i krka!  Smile

Dve osobe u jendom telu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

$$$$$$$$$$$

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
SonyEricsson K510i
 Smile Smile Smile
 Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma ja mislim da svi ovi koji nikad nisu probali lepo probaju (ali krisom naravno, da niko ne zna) pa da vide kako je to -- ovako samo zive u strahu od nepoznatog  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 16:24:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.