Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 16:52:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muškarci se boje bivšeg  (Pročitano 13689 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
klap klap  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
Ja sam se do sada uglavnom razvodio i nemam zelju da ih nesto vidjam....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Ајде што си се разводио, ОК, али што не желиш да их виђаш. Smile

Није ваљда да се нечега плашиш. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Па није он полицајац с Петловог брда. Smiley 1
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
Ајде што си се разводио, ОК, али што не желиш да их виђаш. Smile

Није ваљда да се нечега плашиш. Smile

Mislio sam na osobe suprotnog pola, ne na njihove bivse i tako to.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Стварно. Њихови садашњи би трбало тебе да се боје. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Мој партнер са својом бившом?
Може само да сања о томе.
Ако су раскинули, онда су раскинули. Зашто би она требало да постоји у нашим животима?

Исто тако и вице верса!

pa neki ljudi se ne razilaze u krvi, da tako kazem, sto bi znacilo da umeju normalno da se rastanu pa sto ne bi mogli s' vremena na vreme da se cuju, vide? uopste ne vidim problem u tome
ako su racuni rascisceni, onda je prica tog tipa decko-devojka zavrsena a moze da se razvija neka druga Wink
a ako je frka od njegove bivse, pa decko uvek moze da flertuje i ostalo sa bilo kojom Wink
ako je tebi sa partnerom ok i funkcinise, onda ni bivsa ni bilo koja druga ne predstavlja neku pretnju Smiley

a uostalom, ne bih ja to nazvala "vasim zivotima", vec vise "njegovim" odnosno "njenim" (posto govorimo o bivsima sa obe strane) zivotom, jel', jelte, ipak postoji i nas individualni zivot nevezano od partnerovog zar ne?

Smile to je to.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Што се мене тиче, нека се он виђа са њом, ако му је баш толико стало, не могу му ја то забранити, нити ми то пада на памет.Само хоћу да кажем да не видим зашто би се ико виђао са својим бившим партнерима.Онда нису требали ни да се растају. Није у питању претња или несигурност, само не видим разлог за регресију.
Мишљења сам да после љубави нема пријатељства.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Svaki raskid veze ima svoj razlog, sto je i logicno. Medjutim, kao sto je krouli rekla, ne mora da znaci da je isti bio katastrofalno uzasan, da ne kazem "na krv i na noz". Cesto medju partnerima, bez obzira sto je veza okoncana, ostaje neki razlog za povezanost koji nema veze sa ljubavlju koja je "trajala". Vec sam rekla da sam sest dana pred "sudbonosno da", vratila prsten i rekla "mozda u nekom drugom zivotu", sto jeste napravilo sukob sirokih razmera, ali vise medju familijama. Dobro, tacno je da smo i nas dvoje imali sukob, ali je nakon par meseci shvatio razlog takvog mog koraka, a ja sam bila dovoljno strpljiva i docekala momenat kada je rekao "shvatio sam". Naravno, povratka sto se veze tice nije bilo, ali smo iz nekih sasvim drugih razloga veoma povezani i tu povezanost ne moze niko da "unisti", niti ce moci. Neki odobravaju to, neki ne odobravaju, ali iskreno... oboje nas boli uvo za siroke narodne mase oko nas. Naravno, ne vidjamo se svaki dan, ne cujemo se svaki dan, ali i dalje imamo neke zajednicke prijatelje. Familije se zgrazavaju zbog naseg kontakta i ne kapiraju... dobro, moja mama razume, bas ga je juce spomenula i uz smeh rekla: "pa da, ne obukoh ja cuveni novi svadbeni kompletic", na sta sam joj odgovorila: "taj vala neces ni obuci, slobodno ga baci, kupices novi". Medjutim, majku treba razumeti, ona uvek zeli i zelece da njeno cedo bude srecno i nece "dolivati ulje na vatru", na kraju krajeva njoj je bilo najteze da slusa moje "cutanje" i gleda moje lice bez osmeha. Proslo je vise od tri godine, nedavno se ozenio i ja sam mu od srca pozelela svu srecu ovoga sveta i puno slatkih klinaca. Neki su se grdno presli jer su imali komentare tipa: "to ce je poljuljati, nece dozvoliti da se ozeni", "ma on se zeni da bi joj napakostio", "pustila ga je da se prvi ozeni, cisto da joj ne bi pravio problem oko udaje"... bla bla truc, prazne price zlotvora. Kao sto rekoh, mi smo prijatelji i to niko nece poremetiti, kome se ne svidja... dovidjence.

Uh, valjda je sada jasniji moj stav.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Tvoj decko je naravno siguran u sebe pa ti nije branio, a mislim da ova njegova pizdi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 16:52:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.