Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muskarac ubio zenu i dete u centru za socijalni rad u Rakovici  (Pročitano 12031 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Zasto mu nije dovodila dete 12 nedelja? Smile sud je sud jbg.........ako manijak ima pravo na decu legalno, logicno je da ces istu dovesti u zakonskom roku Smile

Можда зато што је схватила да је луд? Прекасно, али је схватила? Јбга, после чињенице да је идиот задавио сопствено дете, коментар ти је мнооогооо глуп...

Moguce zato sto sam i sam glup Smile al ono.........
neces manijaka nauciti pameti tako da mu oduzimas svojevoljno dete van svakog zakona i ocekujes da ce psiho to da primi kao neminovnost na koju je sam sebe osudio. Znaci od manijaka ocekujes da bude savestan. Majka je tim potezom postupila najmudrije moguce, svakako. Solomon ili pak uceni psihijatar bi joj pozavideo....... Smile
« Poslednja izmena: 13. Jul 2017, 17:21:57 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
Zastava
Zasto mu nije dovodila dete 12 nedelja? Smile sud je sud jbg.........ako manijak ima pravo na decu legalno, logicno je da ces istu dovesti u zakonskom roku Smile

Можда зато што је схватила да је луд? Прекасно, али је схватила? Јбга, после чињенице да је идиот задавио сопствено дете, коментар ти је мнооогооо глуп...

Moguce zato sto sam i sam glup Smile al ono.........
neces manijaka nauciti pameti tako da mu oduzimas svojevoljno dete van svakog zakona i ocekujes da ce psiho to da primi kao neminovnost na koju je sam sebe osudio. Znaci od manijaka ocekujes da bude savestan. Majka je tim potezom postupila najmudrije moguce, svakako. Solomon ili pak uceni psihijatar bi joj pozavideo....... Smile

Па ето, мајка је на крају попустила пред системом, и дозволила да се дете виђа са оцем. Видимо како се то завршило...

Она је своју кардиналну грешку - брак са будалом скупо платила, жалосно. Још жалосније је што је скупо платило и то дете, ни криво ни дужно.

Мајка је једино могла да се спаси ове ситуације да је изашла ван оквира система - узела дете и побегла, или згазила будалу колима... ни једно ни друго решење нису легални... А све њене вапаје за помоћ није имао ко да чује... ко је у Србији имао ту несрећу да му треба заштита од суда или полиције, тај зна како је...
« Poslednja izmena: 13. Jul 2017, 17:33:33 od Aleksandar_038 »
IP sačuvana
social share
Ček znači ti hoćeš da kažeš da ne voliš kad se nešto tera u krajnost?
Pa ti onda nisi Srbin...
 Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
ne videh tanjug pa mozda neko

Citat
Marku Nikoliću koji je juče ubio ženu i svoje četvorogodišnje dete u Rakovici, DANAS je trebalo da počne suđenje pred Drugim osnovnim sudom u Beogradu zbog nasilja u porodici, odnosno nasilja koje je izvršio upravo nad ubijenom ženom.

U izjavi za Tanjug portparol suda Irina Kovačević je precizirala da je za danas bio zakazan glavni pretres po optužnom predlogu tužilaštva IZ MARTA ove godine.

Početak suđenja je prethodno ODLOŽEN U MAJU BAŠ ZA DANAS, Vučiću!

Optužnim predlogom tužilaštva, Nikolić se tereti za produženo krivično delo nasilje u porodici.

I ovo nije sve,
tragično nestručna i pogrešna procena Centra u Rakovici čija direktorka ćuti kao zalivena, psihijatrijsko veštačenje ubice iz Laze Lazarević, sudsko kažnjavanje pok. žene što iz straha nije dozvoljavala vidjenje u iznosu od 600000 din zbog čega nije primala platu...

Ja "racionalno ne mogu da objasnim" ovakvo ponašanje institucija ove države.
Mogu samo da zamislim agoniju ove žene koja se nadčovečanskim naporima probijala kroz sve te sumanute institucije da bi spasila sebe i svoje dete.

Ministarka pravde, kaže šta na ovo???…??

Sve vas treba smeniti!!!
(marija, 13. jul 2017 17:36)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
600.000
« Poslednja izmena: 13. Jul 2017, 20:44:22 od Мргец »
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava

Mislim da za ovakve treba uvesti privremenu meru... zakljucati na 40 dana i baciti kljuc ... pa, ako prezivi.. prezivi... suditi mu po zakonu...

Još par zločina i bićeš ti za vraćanje smrtne kazne.

Nikada. Smrtna kazna je neefikasna prevencija i nagrada za pocinioca.

Kako ono reče veliki srpski nacionalista Djiki- Gledaj u budućnost i tamo ćemo se sresti ja i ti ( sa sve gestikulacijom kažiprstima ), samo nam treba dovoljan broj zločina da se nadjemo na toj poziciji.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
"ti i ja"

Tesko, ovo misljenje nikada necu promeniti. Kao sto sam x puta rekla, potpuno sam za uvodjenje teske robije i dozivotnog zatvora. I to ima svoje.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
mob
Nokia krntija
Кад год се деси оваква трагедија, на интернету иста прича. Те ми смо тешко болесни, те докле ће ово да се дешава, те поубијаћемо се сви... читајући их, помислио би човек да је овде ратно стање.

У Србији је стопа убистава отприлике једнака стопи убистава у Шведској, на пример. Годишње се у Србији деси 1.13 убистава на 100к становника. У Шведској 1.15. Код лидера слободног света и бастиону демократије, Американаца, стопа је 4.88. У вољеној мајци Русији 11.31.

Ја знам да у овој држави просперирају најгори. Да су на власти организоване криминалне групе. Да су институције неефикасне. Да медији промовишу искривљен систем вредности... и упркос свему томе, чињеница је да се у Србији дешава изузетно мало убистава у поређењу са остатком света.

Ако би сте имали то на уму следећи пут и поштедели ме параде апокалиптичних коментара, био бих вам захвалан.

Што се осталог тиче, сматрам да Хрватску треба разорити.

« Poslednja izmena: 13. Jul 2017, 22:49:41 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Da ali stopa ubistava zena od strane muzeva u socijalnim centrima je
dva puta veca u poslednjih pet dana nego u Svedskoj!
« Poslednja izmena: 13. Jul 2017, 22:56:17 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Mislim da je to pogresan pristup. Rusi se ubijaju zato sto su pijana stoka, Amerikanci zato sto su bahata stoka.

U principu, nase drustvo, ma koliko zatucano bilo po nekim osnovama, bar je sprecavalo ubistva. Ako je i dolazilo, to su ubistva u afektu, kao ovo... mada... opet... ovo ima odlike ubistva u afektu (noz), iako ukazuje da je planirano (udavljeno dete, nosio je noz sa sobom i sl.)...

Problem je sto vise ta kontrola ne radi... odnosno postoji rupa nastala izmedju prisile koju nudi drzava kroz svoje organe (policija, tuzilastvo, centri za socijalni rad, psihijatrija) i prisile koje cini drustvo i okolina..

Znaci, sasvim je sigurno da je nasilje u porodici postojalo i ranije... ali su se tada nasilnici plasili i drustva (dodje brat i ubije boga u nasilniku) i drzave (zavrsis u zatvoru i budes izopsten iz drustva zauvek)...

Danas se ne plase ni jednih ni drugih, jer, opet kazem... ma koliko nase drustvo bilo zatucano i krilo svoju patologiju, patologija je toliko uznapredovala da vise niko ne reaguje na nju... NAsilnik zna... da ce brat da cuti i kaze sestri - cuti i trpi, umesto da ce ga sacekati iza coska i odvaliti od batina... jer se i brat boji za svoje dupe da ne zatvori u zatvoru zbog budale..

Obaska sto smo mi zaista bolesna nacija. Pre neki dan citam neki komentar kako je lik zapanjen sto je otisao da odvede majku (baba 80 godina) i zatekao u cekaonici kod psihijatra veliki broj mladih i ljudi srednjih godina. Znaci, stanje je toliko strasno da su ljudi prevazisli taj tabu i sami odlaze...

Mi 30 godina zivimo u stanju opsteg stresa i rasula... i cak i ta otupljenost i nereagovanje na nasilje je posledica tih psihickih oboljenja. Nije nomralno da je empatija toliko niska i agresija toliko visoka. Verbalna ili fizicka.

I naravno... opet kazem... problem je sto su ljudi izdresirani da to radi drzava. Mi nemamo drzavu. Ostali smo sami da pomazemo jedni drugima.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Sistematsko unistavanje porodice je pocelo odeavno.  Psiholoski stresovi, ratovi i naravno beda, oskudacija i propast zemlje imaju svoju ulogu u svemu tome.  Pricali smo vec na toliko tema koliko je unistena institucija porodice, i to normalne porodice.  Ja mogu na prste da nabrojim srecne ili iole normalne brakove u Srbiji, iz mog okruzenja, sve ostalo su horor price.  Koliko sam ja video, zene u Srbiji obicno bivaju takve za veze i na kraju za brakove, sto vise tuce, vara i sto veci ima dosije to bolje.  Imam toliko solidnih ortaka sto su i vredni i pametni i posteni pa su sami jer se chuje klasika "ti si suvise dobar za mene" ili "nisi si u pitanju ti nego ja."  I onda vidis na kraju sta je i kako je.  Televizija promovise bolest, drustvo samo po sebi je mnogo bolesno i to nije leceno godinama jerr niko o tome nije otvoreno ni pricao. Pored tabu tema o mentalnim bolestima tipa depresija i slicno, i drugih problema, komunikacija je gotovo na nuli.  Onda iz zemlje odlazi i otislo je mnogo pametnih i obrazovanih, tako da je poremecen ekvilibrijum. Ali generalno mogu reci, da vaspitanje dece je otislo u materinu.  Svi uvek kazu kako je svaka mladja generacija gora od prethodne i uvek neko skoci i kaze da je to samo zato sto starija generacija jede govna, ali sta ako je stvarno to sto se desava.  Granica za stvari se pomerila na dole.  Ja se secam da smo mi kao klinci po prvi put otisli na pice za Malu Maturu, a sada ulaze klinci sa 9-10 godina i narucuju Somersby.  Cigarete, droga i pri tome kombinacije medju klincima je postalo normalno. I ti ce danas sutra da imaju decu, i kakvo vaspitanje od njih mozemo da ochekujemo?  Ja imam isto poznanike sto u USA a sto u Srbiji koji se trude da vaspitaju decu sto bolje mogu, ali uticaj drustva je prejak, i bez obzira na tolike zrtve deca i dalje ispadnu sa nijansu bolja od ostatka, a to nije nesto. 

I onda imamo ovakve slucajeve. Pravosudje ne radi svoj posao jer vlada bezakonje, a pri tome nemamo adekvatne sisteme za rad na sprecavanju porodicnog nasilja i slicnih stvari. U Americi ljudi idu barem na terapije i kod bracnih savetnika, bar nesto pokusavaju da urade, dok u Srbiji se o tome ne prica.  Jedan problem je sto se koristi losa strana Patrijarhalnog uredjenja drustva, dok se dobra strana izgubila i pretvorila u izivljavanje i bes.  Gledajuci Facebook stranice, svi su super nikad bolje, a sta se stvarno desava iza svega toga to je veliko pitanje. 

IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.148 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.