Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muškarac sa bombama u Predsedništvu Srbije  (Pročitano 20960 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
U pazaru covek osekao prst,ovde sad hoce da se ubije.Moze li neko da znamisli sta bi bilo da se ovo desva i vreme Milosevica Smile

zasto da zamislimo, kada se to, i jos gore desavalo

zna se kako ce ovo da se zavrsi tako da nema sta da se doda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
U pazaru covek osekao prst,ovde sad hoce da se ubije.Moze li neko da znamisli sta bi bilo da se ovo desva i vreme Milosevica Smile

Jel' to onaj covek koji je 5.5. godina isao na posao, a nije dobijao platu?
Izvinjavam se sto cu ovo da kazem, ali zbog takog stava, ja bih ga licno pridavila...
To kako su se oni ponasali i kako se ponasaju, je u najmanju ruku bezobrazluk prema njihovim porodicama.

I pre nego sto neko kaze "da, ali...", samo cu da napomenem da su moji roditelji tokom 90-ih, kao i vecina drugih sunarodnika, radili i poslove koji su bili daleko ispod njihovog obrazovanja da bi preziveli. Ako nisu dobijali platu, odlazili su na neplacene odmore ili dobijali\davali otkaze i radili nesto bedno, jadno, ali sto je donosilo hleb. Nisu sedeli i cekali ko ovce da im neko isplati platu.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6230
Auuuuuuuuu secam ga se. On je stvarno bio veliki mangas. U Valjevu, tacno Maric.
A sta tu ima jat sa tim? pa firme su zato da propadnu. Daj bre, sto da ubiju coveka?
Taj je bio sposobniji od svih ministara sto su se izredjali do danas. Nije to neki levak.
Kako je samo uspeo da udje? Pa vidis da nije imao petlje da nekoga raznese sa sobom.
« Poslednja izmena: 21. Maj 2009, 14:25:12 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovo nije Srbija, ovo je katastrofa...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1957
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia N8
Junacino, ako je on p***a a ti imas neka nerazjasnjena posla, bombu u ruke pa mu pokazi kako treba... mudo sa neta, omiljena kategorija  Smile
Kome ti to?
Ja nemam nikavih problema i nikad ih nebi ovako resavao  Smile Neznam sta je postigao sad sa ovim? Ili onaj sto je odsekao sebi prst... bio je 3 dana na svim vestima i toliko... a ne verujem da ce mu neko vratiti prst
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Pa valjda mu JAT nije isplatio neke dugove ili sta li vec...spominje se neka cifra od 10 miliona dolara.
Inace i ja ga sesecam dok sam ziveo u bg!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mi bi sada do detalja morali da budemo upuceni u probleme ovog coveka da bi mogli da sudimo o tome, ali na stranu sada to. njegov postupak sa bombom jeste nepromisljen, patoloski. ali ja ne krivim samo njega za sve ovo, i drustvo u celini ima neku odgovornost za postupke svojih clanova, a ovaj postupak i mnogi drugi je krajnje nasilan i kada se to uporedi sa stepenom nasilja u drustvu stvar je jasna

Citat
Kako je samo uspeo da udje? Pa vidis da nije imao petlje da nekoga raznese sa sobom.

izgleda da nije usao, zaustavili su ga na ulazu i oduzeli jednu bombu a drugu je aktivirao i zato izgleda nisu smeli da ga diraju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S

Dragan Marić tokom štrajka glađu 2004. (Beta, arhiv)

Predsednik Boris Tadić nije u zgradi Predsedništva. Marić je, prema najnovijim saznanjima, u zgradu Predsedništva ušao kroz sporedni ulaz sa Andrićevog venca. Oko zgrade Predsedništva su policajci, vatrogasne jedinice i kola Hitne pomoći. Ulica kralja Milana je zatvorena za saobraćaj i građanima je zabranjen prolaz oko zgrade Predsedništva.

Prema poslednjim informacijama, Mariću je oduzeta jedna bomba, a poseban tim MUP-a Srbije i dalje pregovara sa njim.

Ispred zgrade Predsedništva, došao je i ministar odbrane Dragan Šutanovac, u pratnji nekoliko oficira.

Marić je od ranije poznat policiji, a početkom godine pretio je da će iz istih razloga da se zapali, a jutros je, prema nezvaničnim informacijama, na 11.000 adresa poslao poruku da će da se raznese.

Marić je inače 2004. godine 80 dana štrajkovao glađu ispred Skupštine Srbije.

Ko je osoba u Predsedništvu

Dragan Marić ima dvoje dece Saru i Vladimira. Završio je osnovnu školu i gimnaziju u Valjevu. Studirao je Prirodno-matematički fakultet, odsek turizam.

Osamdesetih godina je radio u Radio Valjevu, a 1983. godine je osnovao svoju privatnu firmu “Sito štampa”.

Od 1984. godine je prvi u staroj Jugoslaviji počeo proizvodnju sira mocarela. Njegovi poslovi su zatim varirali od proizvodnje insekticida do proizvodnje malih šibica.

U Valjevu je bio poznat i po prodaji tehničke robe, a osnovao je i “Grand Inter Leasing Ltd.” 1989, jednu od prvih “joint-venture” firmi osnovanih u bivšoj Jugoslaviji.

Devedesetih je počeo sa proizvodnjom betona, pa izvoz malina.

Imao je firme po Lihtenštajnu, Hong Kongu, Teheranu, kao i mešovite firme sa desetinama najvećih državnih preduzeća: Fabrika cementa "Popovac", "Jumko", ŽTP "Beograd", "Luka Bar", "Beko"...

Na svom sajtu je svojevremeno objavio da je imao ukupan promet od dve milijarde dolara, a u svojoj biografiji je Marić navodio i to da se popeo na vrh Mon Blan 1973. godine.

Dakle, čovek koji je radio sve i svašta je 2004. godine 80 dana štrajkovao glađu ispred Skupštine Srbije.

Tokom 2007. javno nudio bubreg na prodaju, a nedavno je pretio i da će da se zapali.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6230
Ma bre ljudi, on je bio cuven u Jugi, kao uspesan 'preduzetnik'.Maric -Valjevo, se vrtelo na tv non stop.
Firma je imala u nazivu i Maric.
Nemojte mu se smejati, ja coveku verujem.Pa to je bilo i onda kao i danas. Uspesnog coveka, oderi, otmi, opljackaj i napravi ga budalom. Ko posteno zaradi neka crkne. Samo lopine oko partije, zasticeni pacovi otimaci mogu da opstanu.
Ja vam kazem, on je 80-ih bio zvezda pravog uspeha.

Predsednik republike bi trebao da izadje i da mu kaze: Maricu zivis u drzavi gde nema postenik ljudi. Pomiri se sa tim. Sta ja pricam je samo retorika. Nema veze s realnim zivotom. Sve sto hoce posteno da zaradi, neka pali kod Bajdena. Nama takve vucibatine, koji su posteni, ne trebaju. Taman posla da pocnu u Srbiji da rade posteni biznis. Pa mi bi pocrkali, ja bih bio licno na birou jos i danas. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Maj 2009, 14:42:06 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Junacino, ako je on p***a a ti imas neka nerazjasnjena posla, bombu u ruke pa mu pokazi kako treba... mudo sa neta, omiljena kategorija  Smile
Kome ti to?
Ja nemam nikavih problema i nikad ih nebi ovako resavao  Smile Neznam sta je postigao sad sa ovim? Ili onaj sto je odsekao sebi prst... bio je 3 dana na svim vestima i toliko... a ne verujem da ce mu neko vratiti prst

Tebi, ne znas da citas?

Zasto tako olako sudis? Ljudi se ne odlucuju na ovakve stvari ako nisu ocajni. Mi koji imamo vise srece u zivotu ili smo sposobni da drugacije resimo nase problem nismo zbog toga ista bolji od nekog drugog covek. Ne razumem taj tvoj stav "bolje da su ga ubili". Nekako me podsecas na onu "majku" koja je postavila decu da ih slika sa samoubicom na Gazeli.  Smile

Jel' to onaj covek koji je 5.5. godina isao na posao, a nije dobijao platu?
Izvinjavam se sto cu ovo da kazem, ali zbog takog stava, ja bih ga licno pridavila...
To kako su se oni ponasali i kako se ponasaju, je u najmanju ruku bezobrazluk prema njihovim porodicama.

I pre nego sto neko kaze "da, ali...", samo cu da napomenem da su moji roditelji tokom 90-ih, kao i vecina drugih sunarodnika, radili i poslove koji su bili daleko ispod njihovog obrazovanja da bi preziveli. Ako nisu dobijali platu, odlazili su na neplacene odmore ili dobijali\davali otkaze i radili nesto bedno, jadno, ali sto je donosilo hleb. Nisu sedeli i cekali ko ovce da im neko isplati platu.

Anea, mislim da banalizujes. Problem jeste sto su to male sredine, zbog dugovanja ne mozes ni toalet papir da prodajes na kartonu a niko i to je cinjenica ne prima "matore" ljude na posao. Posto znam dosta takvih slucajeva sirom Srbije, tu postoji i problem poistovecivanja. Neki ljudi tu rade ceo zivot, to im je drugi dom i smatraju da su oni stvarali ta preduzeca. I sada em nema para em gladaju kako im druga kuca propada. Nije tako jednostavno, da jeste ne bi bilo hiljade takvih slucajeva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Izvini, ali ne banalizujem. Zaista.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.