Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 16:06:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ovaja?
Argentina
3.5%  (2)
Brazil
10.5%  (6)
Nemacka
10.5%  (6)
Spanija
3.5%  (2)
Francuska
19.3%  (11)
Belgija
14%  (8)
Engleska
0%  (0)
Hrvatska
24.6%  (14)
Srbija
12.3%  (7)
Rusija
0%  (0)
Portugal
0%  (0)
Neko od ostalih
1.8%  (1)
Ukupno glasova: 57
Idi dole
Stranice:
1 ... 155 156 158 159 ... 183
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mundijal 2018 - Rusija  (Pročitano 227965 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
kurac bi dali svetsko u fudbalu za bilo sta u kosarci pre bi mi dali da se sve izbrise,a da budem sampioni u fudbalu
evo ja prvi potpisujem sve nam medalje oduzmite samo da Zvezda uzme jos jednu LS  za mog zivota Smile

jebe mi se i za djokovica i za anu i za centralni teren rolan garosa racuna se reprezentacija i olimpijada
doduse anu bi jebo,a djokovica bas i nebi ako neplati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Аха како не, али зато им увек пред свако такмичење расте еуфорија и пореде своје кошаркаше са Леброном и киме већ, а онда кад пукну од Сенегала дође им из дупета у главу. И исто, али ИСТО знају да коментаришу како смо ми имали среће, искалкулисали и шта све не. Тако су радили и на прошлим ОИ иако смо баш њих добили на путу до финала. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
To je taj balkanski mentalitet gde "nek komsiji crkne krava" i dan danas preovladava
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
pa kad smo pacenici pa pisemo o svakavim glupostima,a najmanje o samom fudbalu
i mene zabole ko ce osvojiti sp al vidim ovde se mnogi pokidase sto su oni u finalu,a i pojedini nasi mediji jedu govna o tome za medalju jebote oni bolidi iz informera lazanski i govno u ljudskom obliku vucicevic imaju vanredna gostovanja kako je ovo zapravo udar na vucica maksimalno smo opterecini gluposcu
ja sam se juce vise iznervirao ocajnom izdanju i rezultatu Zvezde nego sve tri utakmice nase reprezentaciji na svetskom

Sve je to rekao naš trener u intervjuu za novu godinu kačio sam na temi ne bih ništa dodao

"Moraš da budeš jako obazriv kad pričaš i moraš da poštuješ novinare. Ja ih izuzetno poštujem i mislim da su novinari sastavni deo fudbala, tu uopšte nemam nikakvu dilemu. Ali, mislim da sam inteligentan da mogu da shvatim kad je nešto naručeno ili kad nešto ide u nekom drugom pravcu. Ne volim kad se takvi ljudi kriju, da kada dobiju neki odgovor koji im ne odgovara, onda se povuku i kao 'mi smo ipak novinari'.

Kao što mora trener da ima neku harizmu, kao što igrač ne treba da bude gluperda, nego treba ima neku harizmu, tako i novinar mora da ima svoju harizmu. Ne može on da provocira trenera ili bilo koga nekim pikanterijama samo zato što je on novinar. Često se dešava da vidim da neko normalno odgovori i onda mu se natovari svašta...Uhvati te pa počne da glumi neku Gazetu, kao 'mi smo kao italijanski novinari', kao sad mi nekog stavljamo na lomaču. Na kakvu ti crnu lomaču mene možeš da staviš? Dobro, u svakom poslu imaš ovakvih i onakvih, i trenera i svih, ali meni ovo prija ovako da radim"

"Nije meni bitno šta ću ja da kažem. Meni je bitno da ne idu pitanja o igračima, jer kad trener kaže neku stvar za nekog igrača, to može da se protumači na ovakav ili onakav način. Ja nikad ne volim pred novinarima, to ste primetili, da pričam o igračima. Ja njima u svlačionici svašta mogu da kažem. Ali, pred novinarima ne. Što se tiče ovog drugog, mislim da svako ko priča, priča o sebi. Kod nas nema te sportske kulture, ne novinarske...Hajde da kažemo da sve pomalo nemamo",

"Ovde navijači koji dođu na stadion jednostavno ne razumeju fudbal. Oni i oni dan-danas smatraju da fudbaler levo krilo treba da bude tipa Dragan Džajić. Ne može da shvati da danas moraš da trčiš gore-dole. Onda uhvate igrača koji zna malo loptice i oni kažu ovaj je majstor. Druže, to ne može. Nije to tako. Tu smo negde učaureni i meni je žao što mi nemamo mnogo više fudbalskih emisija. U Grčkoj, na primer, svaki kanal ima svoju emisiju, svaki. I onda dolaze razni gosti, pričaju, analiziraju, kao u Engleskoj. Onda se kaže 'ovaj igrač je trebalo da utrči', vidite, pa je ovo, pa ono...Pa i gledalac onda da kaže: 'ahaa, pa vidi ti ovo, ja mislio ofsajd. To nije ofsajd?'. To je neka edukacija. Kod nas generalno se svelo na SOS koji ne gleda mnogo ljudi i Arenu, koju treba da platiš",

"Svi idu i pričaju šta neće da rade u fudbalu. A gde da radiš? Što nećeš? Kvalitetni ljudi idu...Ja im kažem - moraš i da se baviš tim problemima, ali iznutra, ne sa strane. Jer, povučeš se ti, povuče se Pera, povuče se Žika, povuku se svi koji su dobri...Došli divlji, isterali pitome i posle zašto nam je fudbal ovakav?"

Fudbal je daleko otišao, a mi i dan-danas, na primer, potcenjujemo Lihtenštajn. Taj Lihtenštajn je igrao 0:0 sa Francuskom, a mi ga znamo po skijašima. Šta tek reći o Islandu? Ne volim, jako mi smeta kad se pravi nešto unapred, a vi ne znate šta će da se desi unapred. Onog trenutka kad mi precenimo sami sebe, to je najopasnije i to se vraća kao bumerang. Mislim da treba raditi, ćutati, i, na kraju krajeva, neka budu rezultati ti koji će da govore sami po sebi"

"Prvo mora da se napravi ambijent, to je pod broj jedan. Da bi se napravio ambijent, moraju da se srede tereni. Kad dobiješ terene, dobićeš bržu igru, a kad dobiješ brzu igru, onda će se videti i igrači koji ne mogu da igraju taj fudbal. To se povlači jedno drugo. To je što se tiče igrača. Drugo, navijač kad dođe negde mora da ima uslove, da ga privučeš da on dođe da gleda fudbal, da jednostavno ne može da se desi da ode da kisne negde. Opet, možda mi sve to i znamo uopšteno, ali jednostavno treba novca. Moraju da se stvore uslovi.

Evo, za Zvezdu je jako bitna stvar - i u to sam ubeđen i smem da potpišem - mnogo će više kvalitetnih igrača izlaziti sa novim terenima koji su otvoreni u omladinskoj školi. U Srbiji si skučen negde. Ima jedan podatak, ja ću da ga kažem i stojim pri tome: u Srbiji se igra 30 utakmica plus. Recimo, za jednu godinu u Engleskoj mladi igrač odigra duplo više utakmica. Za tu jednu njihovu godinu našim igračima trebbaju dve godine da bi odigrao to. To je igra brojki, treba neko da stavi, da pogleda i da ustanovi šta je to"

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 823
Vidi Engleza jesu pokvareni dok se "uje" raduju ,likovi krenuli sa centra  Smile

...drugačije nisi ni mogli zabiti gol, ali ovo je tako jadno da jadnije nemože biti - navodno su englezi još uvijek na stadionu i čekaju da zabiju gol hrvatima...tako kruže priče... Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 12. Jul 2018, 21:30:34 od pop19991999 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
gosu zabili. ne znam sta vise cekaju
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1209
To je taj balkanski mentalitet gde "nek komsiji crkne krava" i dan danas preovladava
nikome mi ne zelimo da crkne krava ko nas nije ubijao. a ustasama zelim sve sto su nasem narodu ucinili, sa kamatama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 823
Pa mi ih mrzimo, zelimo im sve najgore u svemu.
Ja da navijam za predstavnike drzave koji su Srbe skratili za glavu ne pada mi na pamet Smiley Bilo to u fudbalu ili pikadu zabole me patka.

I ljudi kao ja nisu problem.

Problem su lazni moralisti i oni "Bravo komsije". Sa takvim ljudima se i privatni tesko izlazi na kraj a ne u politickim odnosima.

Mrze oni nas, mrzimo mi njih. Samim tim osecanja su obostrana.

...ja osobno sam hrvat, nisam ustaša, kako nas svi vi generalizirate. ja osobno ne mrzim vas kao narod, mrzim samo takve provokatore i primitivce kao što si ti, ali to nema veze sa nacionalnosti - ima takvih i kod nas u hrvatskoj, ali sreća je ta da vas nema puno, hvala bogu...osobno putujem često prema beogradu ( 4 puta mjesečno ), poslovno, osobno poznajem puno srbina koji su super i nemogu ih mrziti...eto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 823
gosu zabili. ne znam sta vise cekaju

...za pobjedu su im potrebna još 2...to čekaju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
nikome mi ne zelimo da crkne krava ko nas nije ubijao. a ustasama zelim sve sto su nasem narodu ucinili, sa kamatama.

Pa zar nije bolje pobediti ih na terenu i izginuti i onda cao zdravo ?
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 155 156 158 159 ... 183
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 16:06:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.