Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 12:00:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ovaja?
Argentina
3.5%  (2)
Brazil
10.5%  (6)
Nemacka
10.5%  (6)
Spanija
3.5%  (2)
Francuska
19.3%  (11)
Belgija
14%  (8)
Engleska
0%  (0)
Hrvatska
24.6%  (14)
Srbija
12.3%  (7)
Rusija
0%  (0)
Portugal
0%  (0)
Neko od ostalih
1.8%  (1)
Ukupno glasova: 57
Idi dole
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 183
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mundijal 2018 - Rusija  (Pročitano 228458 puta)
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
mob
Nokia 
Hrvate osralo  i to je to. Penali-lutrija mozes da opizdis Brazil amozes i da izgubis od Moldavije , jeste da su sastavni deo igre ali cista lutrija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
mob
Nokia 
Fifa je, naime, poslala upozorenje Subašiću koji je nakon utakmice protiv Danske skinuo dres i pokazao majicu s Ćustićevim likom. Krovna nogometna organizacija u svom pravilniku kako na terenu nema mjesta za osobne poruke.

ovo je sramota i bez ikakvog smisla

cuj zabranjene osobne poruke a 80% fudbalera istetovirano sa raznim osobnim porukama na sebi. dno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
FIFA je mafija. Ako Hrvati pobede, sve je jasno. Posle nema chudjenja zasto Srbija gubi. Ono jeste lose su odigrali partiju protiv Brazila, ali sa Svajcarskom je bilo intersantnih odluka.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
Hrvate osralo  i to je to. Penali-lutrija mozes da opizdis Brazil amozes i da izgubis od Moldavije , jeste da su sastavni deo igre ali cista lutrija.

pre toga te ekipe moraju da odigraju podjednako kvalitetno utakmicu da bi se doslo do penala i opet bolji pobedjuje nema veze nisakakvom lutrijom vec sa kvalitetom izvedenih suteva i golmaskim kvalitetom da procita protivnika

rusi su izveli dva katastrofalna suta,a hrvati jedan i to je to bolji je prosao dalje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
mob
Nokia 
Hrvate osralo  i to je to. Penali-lutrija mozes da opizdis Brazil amozes i da izgubis od Moldavije , jeste da su sastavni deo igre ali cista lutrija.

ja ne znam kako ih je usralo. stavise milim da su imali dosta nesrece.

pocevsi od same grupe koja je bila ultra jaka a to sto su oni natjerali nigeriju da izgleda kao amatersk ekipa i da pobjeda izgleda rutinski je dokaz hrvatske moci a ne nigerijske slabosti koji su bili na par minuta od izbacivanja argentine.

o pobjedi argentine govori sam rezultat a argentina kakva god bila je ipak argentina sa tim majmunom messijem.

s drugom postavom su dobili islanda koji je imao maksimalan imperativ pobjede a isti taj island je uzeo bod argentini i ne tako davno istjerao engleze.i bio pobjednik grupe u kvalifikacijama.

osmina finala,jesu u drugom poluvremenu pali tj. usrali se pod pritiskom jer su u mec usli kao favoriti a realno danska je strasno tvrda ekipa. i ajde ti sad meni objasni u kojem segmentu je danska bila bolja od hrvata? kad vec vidjen  pobjednicki go sprijecis sramotnim penalom koji prodje bez crvenog kartona onda stvarno ne mozes pricati o sreci.mksimalno zasluzen prolaz

protiv rusa su odigrali napadacki bili bolji,perisicu ne ulazi onaj sut koji je po svakom mogucem fizickom zakonu trebao da se odbije unutar gola,igraci se povrijedjuju u najgorim mogucm trenucima. sta su rusi napravili osim suta ceriseva i na kraju suta smolova u 118. minuti. nisu nista napravil osim sto su se dobro branili i pravili presing na subasicu u prvom poluvremnui. i sad je to kao sreca,usralo ih. sreca je kad prodjes nezasluzeno pput nekad  talijana ili svedske npr. sreca je kad udje onakav go za 1:2 na mecu japan belgija i okrene utakmicu na stranu ekipe koja bi bez tog sretnog udarca ispala s tunira.

popusit ce od engleza vjerovatno jer nemaju snage za 60 minuta a englezi imaju za 180 ali su zasluzeno medju 4,nije tu bilo nikakve srece bilo je samo nesrece da se ta 2 meca ne rijese u regularnom dijelu i da udju svjeziji u mec sa englezima.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
mob
Nokia 
FIFA je mafija. Ako Hrvati pobede, sve je jasno. Posle nema chudjenja zasto Srbija gubi. Ono jeste lose su odigrali partiju protiv Brazila, ali sa Svajcarskom je bilo intersantnih odluka.

svicarci su kljucni bod uzeli protiv brazila iz cistog faula.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2
Mozemo mi srati sta god, da smo mi prosli u polufinale, slavilo bi se 7 dana.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Па ви сте и прошли... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
како  Smile па зар није он финац  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Neko je ovde, pretpostavljam da je odgovarajući na moj post, napisao poruku u kojoj je aludirao da li sam rod turbo-folk porodici Matić, a ja sam u stvari autor i tvorac ni manje ni više 2 himne za početak , koje će biti iskorišćene u javnoj upotrebi, ali nije to tema, samo sam morao da odgovorim na aluziju. I, zaista sam čisto sportski, mislio ono što sam napisao, da je, pošto sam gledao svaku utakmicu SK, čak je malo neodostajalo da i sam budem na njemu prisutan za nagradu, ako se izuzmu produžeci, dakle, pre produžetaka, Danska za mene bila bolja od Hrvatske, tek se u produžecima se ta slika promenila, u regularnom delu meča je, uprkos manjem posedu lopte, Danska bila konkretnija, bar za mene.... Što se same Hrvatske tiče, iako mnogi pišu da su penali lutrija, mora se napisati i da su ekipa koja je demonstrirala jak karakter, psihološku stabilnost, što često odlučuje kada se izvode jedanaesterci  Smile  Smile  Smile Polufinale Francuska- Belgija, na osnovu dosadašnjeg toka SK, zaslužuje epitet i sintagmu finale pre finala....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 183
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 12:00:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.