Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku

Napomena: Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu, probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara] , a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.

Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muke sa Burekom...opet ;)  (Pročitano 27943 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
HTC Wildfire S
Da ne otvaram novu temu, upotrebiću ovu mada nema veze sa početnim pitanjem.

Dakle...

Privatne poruke, može li se ukloniti dugme obriši poruke i ostaviti da postoji samo dugme obriši selektovane poruke? Mislim stvarno, po drugi put ove godine obrisah sve poruke. Šta nije u redu samnom?  Smile

Drugo: Može li se dugme "citat" fizički malo udaljiti od dugmeta "prijavi moderatoru"?

Toliko u ovom izdanju, hvala na pažnji.

banner
BUREK marketing
GA_googleSetAdContentsBySlotForSync({"BRK728-gore":{"_type_":"html","_expandable_":true,"_html_":"\x3c!-- (c) 2000-2011 Gemius SA version 2.0: /Burek.com/sve strane 728x90, Zvezda partizan decembar --\x3e\r\n\x3cscript language=\"javascript1.2\" type=\"text/javascript\"\x3e\r\n//\x3c![CDATA[\r\n_gde_cap_time = new Array(0,0); // First value: 0 - whole campaign, 1 - day, 2 - week, 3 - month // Second value for number of days/weeks/months\r\n_gde_user_freq = 0; // Maximum number of impressions or 0 - no limit\r\n_gde_get_cookie = function(name) { if (document.cookie.length\x3e0) { var start=document.cookie.indexOf(name+\"=\"); if (start!=-1) { start=start+name.length+1; var end=document.cookie.indexOf(\";\",start); }; if (end==-1) end=document.cookie.length; return unescape(document.cookie.substring(start,end)); }; return \"\"; }; _gde_set_cookie = function(name,value,days) { var date=new Date(); date.setDate(date.getDate()+days); document.cookie=name+ \"=\" +escape(value)+((days==null) ? \"\" : \";expires=\"+date.toGMTString()); }; _gde_check_counter = function(id,max,time) { var period = 0; var times = new Array (0,86400,604800,2592000); if (max == null || max == 0) return true; if (!isNaN(time[0]) \x26\x26 !isNaN(time[1]) \x26\x26 !isNaN(times[time[0]])) period = time[1] * times[time[0]]; var cookie=_gde_get_cookie(id); cookie=cookie.split(\":\"); var counter=parseInt(cookie[0]); if (isNaN(counter)) counter = 0; var lasttime=parseInt(cookie[1]); if (isNaN(lasttime)) lasttime = 0; var now=(new Date()).getTime(); if (period \x3e 0) { if (lasttime+period*1000 \x3c now) { counter=0; lasttime=now; }; }; cookie=(++counter)+\":\"+lasttime; _gde_set_cookie(id,cookie,1000); return (counter \x3c= max); }; if (_gde_check_counter('hEZM.OzYPd0NEukk3osBH7IAUvC.EnKjrr2mXC.UGBv..7',_gde_user_freq,_gde_cap_time))\r\ndocument.write('\x3cscr'+'ipt src=\"http://hrgde.adocean.pl/_'+(new Date()).getTime()+'/ad.js?id=hEZM.OzYPd0NEukk3osBH7IAUvC.EnKjrr2mXC.UGBv..7\" language=\"javascript\"\x3e\x3c/scr'+'ipt\x3e');\r\n//]]\x3e\r\n\x3c/script\x3e\r\n","_snippet_":true,"_height_":90,"_width_":728,"_empty_":false,"_is_afc_":false,"_is_psa_":false,"_is_3pas_":true,"_cids_":["f0E4dQ"],"_a2ids_":["DktvA"],"_pstok_":"fEhxGLRUBOsKDQoLCLzb5AEQ1MOT6B8"}});

Sto se tice ovog koda za serviranje oglasa, par ljudi je prijavilo da se po nekada pojavi, ali nisam uspeo da provalim razlog zasto i kada...

Citat i prijavi moderatoru su solidno odvojeni Smiley a za obrisi ... jebiga... fool me once shame on you, fool me twice shame on me.

Smile

Best. admin. evarSmile

(zajebavam se  Smile)
« Poslednja izmena: 16. Dec 2011, 12:50:35 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
SonyEricsson K610i
Dobro, nisam jedini....

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Untitled.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.50
mob
Apple iPhone 6s
Jos malo sam eksperimentisao, pa ako bude nekih promena, tj ako bude ok radilo, javite...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Važi javljaću-ćemo. Ali usluga za uslugu. Promeni dugme "obriši" i napravi dugme "selektuj sve". Pa onda mogu da se brisu sve poruke. Aj ovaj put i nije tako strašno ali prošli put stvarno sam čuvao par poruka koje su mi trebale zbog nekih linkova.  Smile Nije fer da mi se to desi i po treći put.  Smile

Toliko od mene u ovom javljanju, hvala na pažnji i doviđenja.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
HTC One
Ne znam sta se desava... 3 puta u 15-ak minuta mi se desava da kada kliknem na neku temu, umesto nje otvori stranicu Grupovine...  Smile

I opet... ide na ovu stranu http://grupovina.rs/widgets/?id=3&tid=1&aid=582  Smile
« Poslednja izmena: 23. Dec 2011, 07:35:30 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82509
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
I meni se desilo jednom ali nisam u toku, tako da sacekajmo da neko od admina dodje  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
HTC One
Samo jednom? Blago tebi.  Smile

Desilo mi se jos 4 puta u razmaku od 10-ak min. Jednom i prilikom pravljenja nove teme. Fora je sto kada se klikne, browser "ode" na zeljenu temu, odnosno prikaze se na milisekund a onda ode na Grupovinu.

And now again... prilikom pokusaja odlaska sa ove teme.  Smile Smile Smile

P.S. Ne dosadjujem sa izvestavanjem vec upucujem u to koliko je bar kod mene ovaj problem ucestao.
« Poslednja izmena: 23. Dec 2011, 07:46:40 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82509
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Dobro desilo mi se jednom, ali je sada to krenulo masovno  Smile
Tako da znam muku. Sacekacemo da netko dojde i vidi sta je i kako je
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.50
mob
Apple iPhone 6s
Sad cu da sredim, sorry. Desavaju se i ovakve stvari ponekad, sreca pa sam video sms, iako sam spavao Smiley
« Poslednja izmena: 23. Dec 2011, 08:33:22 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
HTC One
Sve fercera normalno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.