Predstavnici MTS-a su najavili i da će sledeće nedelje pripejd korisnicima omogućiti korišćenje 3G servisa uz mesečnu pretplatu od 299 dinara, a u ponudi je i nova pripejd tarifa "laki" u kojoj cena minuta razgovora u MTS mreži košta 2,8 dinara, a razgovor van mreže 6,4 dinara po minutu.
U prevodu, ista fora kao i kod Telenor-a, samo dinar jeftinija i još kada se lepo omogući 3G ... ma milina! =D>
To je super vest samo ako je ispostuju i bude zaista ta cena, ja vec evo 24 h na post pade na mogu da poverim stanje na racunu?! tj pokazuje mi stanje od juce u ovo vreme koj eje bilo kada sam proveravao
Juce mi stigla poruka da mi je tarifa toki, a i dalje mogu koristiti neti prednosti... pozovem 778 da vratim tarifu na neti, kao sto je i bila kad ono nema nje u izboru imam samo tipi? Da li neko zna sta se desava sa MTS-om? P.S. Nista nisam zvao, menjao oko tarifa, samo su mi poslali preko sms-a da je promenjena.
« Poslednja izmena: 13. Jun 2007, 22:09:40 od Saleboy »
Ovako, da li ja sam mogu da unesem konfiguraciju za GPRS ? posto su mi ovi iz MTS-a rekli da nece skorije da stignu podesavanja.Pa ako mogu, sta sve trebam da unesem i gde :)
Ovako, da li ja sam mogu da unesem konfiguraciju za GPRS ? posto su mi ovi iz MTS-a rekli da nece skorije da stignu podesavanja.Pa ako mogu, sta sve trebam da unesem i gde :)
thx
Automatsko podešavanje telefona za GPRS i WAP Model telefona->Sony Ericsson->Ukucajte->Erigprs->Pošaljete SMS poruku na broj 770
"Stići će Vam poruka za setovanje. U nekim slučajevima, u zavisnosti od modela telefona, poruka će automatski biti sačuvana u podešavanju, a u nekim se pojavljuje opcija sa pitanjem da li želite da je sačuvate kao podešavanje što treba da potvrdite. "
Predstavnici MTS-a su najavili i da će sledeće nedelje pripejd korisnicima omogućiti korišćenje 3G servisa uz mesečnu pretplatu od 299 dinara, a u ponudi je i nova pripejd tarifa "laki" u kojoj cena minuta razgovora u MTS mreži košta 2,8 dinara, a razgovor van mreže 6,4 dinara po minutu.
U prevodu, ista fora kao i kod Telenor-a, samo dinar jeftinija i još kada se lepo omogući 3G ... ma milina! =D>
Sto se tice 3G,tu postoji ipak dodatna povoljnost u odnosu na Telenor - besplatno ti je sve sto je na 3G portalu.Npr. putujes,a ne zelis da propustis bitnu utakmicu na TV: na Telenoru bi te odrali sa cenom - po KB ti naplacuju, a kod Telekoma je za dz...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.