Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: MT:S 064/065 - Pitanja i odgovori!  (Pročitano 153044 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Sta je bre ovo sa mt:s usrao sve ovaj VIP  Smile Smile Znaci juce i danas uzas  Smile u skoli hitno mi treba telefon zovem 063/064 ma nema sanse znaci samo prekine, milion puta pokusam ama nista... ajde mozda da probam da posaljem poruku i naravno nista dobijem obavestenje od telefona da poruka nije poslata probam jos jedno 10 puta nista nema sanse.Dodjem juce kuci i oko 22h probam ja gprs kad cvrc ni gprs nece tek negde oko 00h je proradio gprs, poruke nisam ni probao.
Danas isti slucaj trebam da posaljem poruku ode poruka ali povratna poruka da je poruka stigla ili nije nema  Smile i posle jedno 4-5h stize mi obavestenje da je poruka stigla OMG pa mogao sam da umrem  Smile
Takodje sam slao i kod sa coca cole i takodje nije stiglo obavestenje da je poruka dosla...
Ne verujem da je do mene jer je i sestra juce imala problema, nije mogla da vidi ni koliko kredita ima.Ja ne znam ne verujem da je ovo do mt:s mislim da je do usranog VIP-a.
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
MTS: Pripejd dopuna koja zaradjuje  Smile Veoma odlicna akcija Smiley

Jedan dan sve lepo bilo vracam se iz skole i hop na interfon nema nikog kuci, i ja se setim da nisam poneo kljuceve  Smile
Odem lepo da obliznjeg parkica i sednem, razmislim sta cu sad Smile setim se ja da imam samo 6 din. kredita na mojoj 064 kartici, VIP naravno ne radi Smiley
Ne mogu ni da cimnem imao sam za poruke i jos sam imao 8 besplatnih poruka, odlucim se ja da pokusam da cimnem Smiley zovem ja sestru odjednom zvoni, i ona se javlja i mi pricamo  Smile ja sav iscudjen prekidam vezu i gledam koliko imam kredita kad ono 98din. wtf? razmisljam ko mi uplatio, dosla bi poruka da mi je uplacen kredit.Pogledam koliko imam besplatnih SMS-a kad ono 58  Smile
Ja se setim da ima ova akcija i planirao sam da uplatim 1000din i da dobijam svaki mesec po 100din i 50SMS, pogledam ja koji datum kad ono 19.06, a ja sam 19.05 uplatio na racun 1350din da bih uplatio ADSL preko SMS i eto tacno kad mi je kredit trebao dosao je  Smile
I eto ja nekako za dzabe sad dobijam svaki mesec po 100din +50sms , stvarno mi se svidela ova akcija i za sad za mene mt:s je prvi cim otresu ove parazite VIP jer su im unistili rmezu.
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia Lumia 1020
juče popodne je mreža bila u raspadu
poruka nikako, poziv možda može
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple iPhone 4S 16GB
izvinjavam se modovima zbog otvaranja nove teme....
Zvao sam MTS i rekli su mi da ne mogu da saljem MMS iz rominga, i da mogu iz Srbije da saljem samo u CG i RS...
Posto jos malo idem u Grcku i hocu da uzmem Cosmote karticu i hteo sam da pitam jer neko zna dal mogu da sa Cosmote karticom saljem MMS iz Grcke na MTS ili Telenor u Srbiji?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
ne mozes 100% ni na mts ni na telenor....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
dal mogu da sa Cosmote karticom saljem MMS iz Grcke na MTS ili Telenor u Srbiji
Edit:  moja greška, nisam dobro pročitao pitanje. Smile
Opet sledi logičan odgovor: pitaj ponovo u MTS-u da li sa tih grčkih kartica prihvataju MMS, a ne nas ovde!
« Poslednja izmena: 09. Jul 2007, 16:39:07 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple iPhone 4S 16GB
dal mogu da sa Cosmote karticom saljem MMS iz Grcke na MTS ili Telenor u Srbiji
Edit:  moja greška, nisam dobro pročitao pitanje. Smile
Opet sledi logičan odgovor: pitaj ponovo u MTS-u da li sa tih grčkih kartica prihvataju MMS, a ne nas ovde!
dobro... izvini molim te, necu vise nikad nista da pitam u ovom delu foruma, jer dzabe pitam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Da sam kojim slučajem bio u Grčkoj, koristio baš tu njihovu karticu, poslao sa nje baš MMS poruku na MTS-ov 064 broj i onda pri dolasku kući pitao lika da li je dobio isti, ja bih znao odgovor, ali vidiš - nisam. Takodje čisto sumnjam da je iko bio u sl., situaciji ....

Znači, logično je da taj podatak najbolje zna onaj koji i pruža usluge i prosledjuje i prima MMS poruke - operater. Zovi bre operatera pa bio Mts ili Telenor i pitaj da li prihvataju MMS od tog Grčkog operatera i nemaš ni potrebe pitati ovde džabe!

Na kraju krajeva, idu u Grčku, kupi njihovu karticu, pošalji MMS nekome na 064 i posle ga pozovi da vidiš da li je dobio ili ga jednostavno pitaj SMS porukom. Ne razumem zašto je bitno to da znaš unapred?????
« Poslednja izmena: 09. Jul 2007, 18:46:56 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple iPhone 4S 16GB
Da sam kojim slučajem bio u Grčkoj, koristio baš tu njihovu karticu, poslao sa nje baš MMS poruku na MTS-ov 064 broj i onda pri dolasku kući pitao lika da li je dobio isti, ja bih znao odgovor, ali vidiš - nisam. Takodje čisto sumnjam da je iko bio u sl., situaciji ....

Znači, logično je da taj podatak najbolje zna onaj koji i pruža usluge i prosledjuje i prima MMS poruke - operater. Zovi bre operatera pa bio Mts ili Telenor i pitaj da li prihvataju MMS od tog Grčkog operatera i nemaš ni potrebe pitati ovde džabe!

A znaci ovde pomazu samo modovi? Nisam ja pitao samo tebe dal znas , nego sve koji posecuju ovu temu, i koji znaju, koji su bili i probali,...
Onda ste trebali da stavite u ovoj temi samo jedan post u kome pise pozovite 789 i pitajte, jer ne vidim onda svrhu ove teme...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Jeb'ga, kada sam već ovde prisutan ja pokušavam da pružim neki odgovor kako ne bih visio džabe on-line ... što znači da ti odgovaram u svoje ime.
To što se drugi ne priključuju raspravi znači da verovatno ne znaju ljudi odgovor.
Ja zato i insistirao da je bolje da pitaš operatera jer ćeš se ovde načekati da svi lepo odu na letovanje, pa da se vrate i tek onda pruže tebi informaciju i to još pod uslovom da su otišli u Grčku, koristili istog operatera i slali MMS poruke u Srbiju ...

Pored obvoga, ja lepo rekao:
Citat
Na kraju krajeva, idu u Grčku, kupi njihovu karticu, pošalji MMS nekome na 064 i posle ga pozovi da vidiš da li je dobio ili ga jednostavno pitaj SMS porukom. Ne razumem zašto je bitno to da znaš unapred?????
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.