Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.
Zodijak
Pol
Nepoznat
Opera 8.01
Slanje mejlova kod mt:s je neponovljiv dozivljaj.Pre ce se Srbija vratiti na Kosovo nego li se korisnik nakaci na server tj. svoje sanduce.Nema konfiguracionih poruka za mail?Tehnicki mnogo losije od Telenora.Telenor nema nikakvu pretplatu niti podesavanje za koriscenje 3G usluge.
U pravu si za mail - katastrofalno su odradili ta podesavanja!Ja,istina,nemam problema sa slanjem i prijemom mail-a - uvek iz prve fon nadje server,ali ja sam modifikovao parametre...Sto se tice 3G,Telenor nema ni pretplatu za 3g,niti podesavanja,iz prostog razloga sto nista ni ne nudi...Kod MTS za 99 din. mozes da gledas:Ligu sampiona,Velikog brata,Pozoriste u kuci,live kamere na saobracajnicama,spotove,trejlere,klipove,B92,RTS2,Metropolis,SOS kanal,TV MTS...
« Poslednja izmena: 14. Jun 2007, 14:20:39 od wayfaringpilgrim »
Kad ti je stigla poruka?MMS-ovi se cuvaju na sajtu cini mi se 3 dana a nakon toga se brisu.Ako nije problem u tome,moze da bude u sledecem: sajt trenutno ne funkcionise kako treba(tipicno za mts),pa pokusaj sutra tokom dana...I jos jedna mogucnost - stigla ti je prazna poruka(to se meni jednom desilo),pa ne mozes normalno da je otvoris...
« Poslednja izmena: 15. Jun 2007, 01:02:17 od wayfaringpilgrim »
Ljudi imam Nokiu 6288 i ne znam da podesim e-mail parametre. Pokushavao sam da "prevedem" ono shto je bilo od uputstava od drugih ljudi sa drugim telefonima medjutim ne funkcionishe. Predpostavljam da se treba uci u Settings> Cofiguration > Personal cofiguration settings> Add new> E-mail
E sad ta podeshavanja ne umem cela da popunim kako treba a idu ovako (ovako sam ih ja popunio) pa me vi ispravite molim vas - ako je ovo uopshte pravi nachin za e-mail podeshavanja
Prva strana -----------------------
Account name> mts email My name> MIRAGE E-mail adress> 064*******@gm.telekom.yu Include signature> No Reply-to adress> 064******* (moj broj telefona) SMTP secure login> Disabled SMTP user name> 064******* (moj broj telefona) SMTP password> ****** (moj password koji sam postavio sa 770) Outgoing SMTP server> x1.gm.telekom.yu Outgoing SMTP port>25 Use preferred access pt.> Yes Incoming server type> POP3
Druga strana (POP3 settings) -------------------------------------
Retrieve e-mails> 30 POP3 secure login> Disabled POP3 user name> 064******* POP3 password> ********* (moj password koji sam postavo sa 770) Incoming POP3 server> x1.gm.telekom.yu Incoming POP3 port> 110 Use preffered access pt.> Yes
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.