Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: MT:S 064/065 - Pitanja i odgovori!  (Pročitano 153744 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Pa bilo je u pocetku problema, ali evo  sad citam da imaju pokrivenost od 98% i da dosta napora ulazu u odrzavanje i pobosanje mreze...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Juče je MTS izbacio na sajtu ponudu za par HTCa, naravno uz postpaid. Odem danas i kažu mi nema, biće sledeće nedelje.Sad proverim na sajtu - nema ih u ponudi. Odjavljujem se sa MTSa!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.342.9
Ja sam u ponedeljak ugasio broj na mts posle šest godina. Nervira me provera računa, do 15-tog u mesecu ne može da se proveri, što je najgore i posle 15-tog je ne ažurna i ne tačna. Na telenoru od 3. u mesecu može da se proveri, i tačna je, ažurira se brzo. Jedva čekam da mi istekne i na drugoj kartici ugovor na mts, i pa pa mts.
I nema više obavezujućeg ugovora, kad mi nešto zasmeta na telenoru, odmah gasim i prelazim na vip.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Roots , Rock , Reggae

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 7373
Zanima me jel mogu karticu iz Surf paketa da ubacim u mobilni i surfujem preko mobilnog, i ako mogu da li se isto skida internet kao i kad idem preko laptop-a ili se drugacije naplacuje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Bas su fine cene. Novu ponudu bolje da nisu izbacivali. U telekomu vise ne prihvataju dinar kao valutu. Od sada se primaju samo bubrezi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
sad su ubacili Nokiu...a cene....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Mom burazeru stigla poruka jos pre par dana da za uplatu od najmanje 100 din dobija plus 500 din bonusa koje moze da koristi za pozive i sms u mts mrezi. Je l' zna neko nesto o tome, meni to nije stiglo, a nisam uspeo da pronadjem ni na mts sajtu?...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
LG KU970
Razmisljam o kupovini telefona preko MTS-a ali ne znam koliko je pametno tako kupovati tj. da li je isplativo. Odma da kazem da ja ne trosim mnogo kredita i da dnevno najvise posaljem oko 20-ak msg i jako retko zovem nekog.

P.S. Govorim o postpaidu...
« Poslednja izmena: 25. Jun 2010, 21:14:28 od Str8G »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 513
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
bez obzira to sto trosis malo kredita  ti placas fiksnu cenu svakog meseca i veruj mi ne uzimaj te telefone jer mislim da je svako iole pametan da izracuna za 2 godine koliko ce to da plati a koliko kosta takav telefon   ..sve su to prevaranti  .uvek sam bio za to da imas telefon koj imas   skupis malo para  i odes i kupis nov telefon za recimo 100e a takav telefon kod njih ces platititi kad sve stavis na papir 300   i zasto bi to radio??imas viska 200e???
za tih 200 e mozes da platis 14 meseci interneta  pa ti vidi ..a internet korisniji nego mobilni  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jun 2010, 14:28:19 od dark_elf »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Stvarno ne verujem da još uvek ima ljudi koji kažu da te telefon izađe skupo ako uzimaš preko operatera onda neka mi izračuna npr:
HTC Desire preko vipa u paketu 325 izađe 32000, na crno nije sigurno ispod 45000, što znači da si u startu bolji 13000 dinara, a na tu cenu od 45000 moraš da dodaš i mesečnu potrošnju (valjda ne gledaš u telefon), i onda mi objasni kako je bolje kupiti telefon na crno (ipak ne uzimam legalne telefone u obzir jer je njihova cena bezobrazno visoka).
Takođe niko tebi ne brani da kupiš nov telefon posle godinu dana gde god ti želiš a da ovaj prodaš.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2010, 14:53:20 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.