Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: MT:S 064/065 - Pitanja i odgovori!  (Pročitano 153892 puta)
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
A koliko MB ima u pretplati pošto je meni to jako bitno? Sigurno neću koristiti internet po onim sumanutim cenama.
« Poslednja izmena: 31. Maj 2010, 23:32:03 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 657
Zastava Jagodina
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
SonyEricsson Xperia Ray
« Poslednja izmena: 01. Jun 2010, 00:01:35 od lukic04 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Super to potrošim za jedan dan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 657
Zastava Jagodina
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
SonyEricsson Xperia Ray
Ne mogu da verujem koliko ljudi u MTS-u nemaju osecaj za potebe korisnika i za vreme u kojem zive.
Ja se sve nadam kao od sledeceg meseca ce da nam daju malo megabajta uz mix paket, pa od sledeceg, pa od sledeceg... A oni ladno izmene paket i opet nista od inteneta.
Sad se vise uopste ne nadam. Samo brojim dane do isteka ugovora.
« Poslednja izmena: 01. Jun 2010, 01:21:03 od lukic04 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 6120
Super to potrošim za jedan dan.
ali jeftiniji ti internet , kako ne shvatas, ako platis 1000 dinara neki tamo paket i dobijes sve te besplatne min, poruke i mb ti si to platio i veruj mi platio si vise nego sto stvarno vredi...ovamo placas ono sto potrosis em jeftinije em te niko ne zajebava i na kraju ti ispadne manje, mislim jedino da si retard pa kontas da si u prednosti sa tim nekim paketima  Smile  Smile kako hoces...ja volim da dam koristan savet, stvarno je porazavajuce da vas namame na te fore sa paketima i ugovorima....blago receno budibogsnama...jos dobijes fazon telefon i na kraju ga platis duplo  Smile....pa to samo u srbiji ...uostalom dok je curke bice i podvarka...davno receno  Smile
IP sačuvana
social share
,,Oni koji umeju da govore, govore kratko.'' Dostojevski

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ja nisam ćurka, jedino ako si mislio na sebe. Ja sam koristio neki telenorov paket sličan tom biznetu i sve jedno mi je mesečni račun izlazio oko 1000 dinara (a nisam ni kb interneta trošio). Za telefon mi je sve jedno kupio ga u radnji za 400 eura + mesečna potrošnja ili dao vipu 260 eura + pretplata.
« Poslednja izmena: 01. Jun 2010, 10:51:43 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 657
Zastava Jagodina
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.5
mob
SonyEricsson Xperia Ray
Recite mi samo jel je ova moja racunica tacna?
Na biznet paketu jedan kilobajt interneta kosta 0,04 dinara. To znaci da je megabajt 40 dinara, 325 megabajta ce vas kostati preko 13000 dinara.
Kod Vip-a 325 megabajta dobijete uz pretplatu od 1000 dinara.
Besplatnih 325 minuta za sve mreze plus dodatnih 1000 minuta u mrezi i 325 poruka necu ni da racunam koliko kosta.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Ako ja mesecno potrosim oko 1000 din na pripejd, Zasto ne bih davao mesecno 1290 din za 325 min , 325 poruka? Ako upotrebis malo matematike, racunajuci po bilo kojoj tarifi to ispada mnoogo para... A ako jos uz to mozes da uzmes bruka fon za 2x manju cenu, mislim da je glupavije ne uraditi to...

Mada priznajem, ja u sustini ni ne znam kakav je to biz paket. Kontam da je nesto sa firmom, ali nisam upoznat sa pogodnostima i prednostima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Sinoc imam na kreditu 20 dinara i krenem da okrenem broj kad prc nemate dovoljno kredita neznam odkad to?I onda nazovem 789 i kazu da se sad i to naplacuje nisam znao ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 6120
E da znate da ste u pravu, ipak sam ja jedna velika curka... Smile kontao sam ako sam na najvecem biznis paketu pa valjda imam neke prednosti, odnosno logicno je da bi trebalo da bude najjeftinije, ali jok...Ovi iz mts deru kozu sa ledja. Sad sam totalno zbunjen sa paketima i ozbiljno razmisljam da se prebacim ne neku drugu mrezu... E sad ne znam kakav je Vip sa signalom, posto ta firma koja je uzela mts-ov paket ima svugde signal, ne znam dal ima vip takodje... Smile Smile
IP sačuvana
social share
,,Oni koji umeju da govore, govore kratko.'' Dostojevski

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.