Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: MT:S 064/065 - Pitanja i odgovori!  (Pročitano 153214 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Citat
Da li je to moguce da ne izlaze u susret novim korisnicima?

Ne izlae u susret ni starim, što bi izlazili novim ....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1138.0
Позив из Црне Горе ка Србији и из Србије ка Црној Гори (омиљени број) је по цени од 40 динара док је СМС по цени од 1о динара.
Мој савет вам је ако већ планирате да идете у Црну Гору на одмор узмете Теленор картицу и искористите  њихове минуте/поруке.

A ako nije omiljeni broj? Govorimo o tome da ja sa svog 064 zovem isto 064.
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung Galaxy S3
Problemi sa ovim operaterom od samog pocetka tj.od Avgusta 2012. Uzet mob preko paketa Samsung GS3 uz paket Mix Net XXL.
Problem je u tome sto pri koriscenju aparate(mobilnog) sagovornik me gubi u toku razgovora,ja tada moram da izadjem iz prostorije ili setam po kuci kako bi me sagovornik ponovo cuo,ne samo po kuci vec bilo gde da se nadjem na teritoriji Kikinde.Aparat je bio do sada tri puta na servis u ProMobil N.Sadu i kvar nije uocen,sada je ponovo poslat u ovlascenom servisu Beograd.Sva tri puta problem je isti a oni ga nisu uocili.Sad je cetvrti put na servisiranju i nade su mi minimalne da cu dobiti ispravan telefon.Moj problem sam uocio jos drugog dana koriscenja,zvao sam vise puta Call centar 789,zalio se ispocetka i na 3g mrezu da mi ne radi,savetovali su me da prebacim na 2G mrezu.Sumnjao sam na bazne stanice,pa su bili na merenju i ustanovilo se da je problem u mom aparatu i da se javim u poslovnicu kako bi se telefon slao na servis.Od tada se nista bitno nije promenilo ostao je isti problem.Racune placam redovno,telefon je ocuvan,takoreci nov.Za moj problem znaju i u predstavnistvu Samsunga gde sam 21.06.2013 pozvao za savet i pomoc i pri razgovoru se problem pojavio,od njihove strane je problem zabelezen (snimili su razgovor) i po njihovom savetu je ponovo poslat na servis.
Sve ovo pisem kako bi me razumeli,od kada sam uzeo aparat nisam ga normalno koristio i u konstatnom sam problemu sa komunikacijom.Kao sto sam naveo ja svoju obavezu redovno izmirujem,tel. nije ostecen,nov je.
sada treba da se vrati sa servisa (4put) i kako sam saznao ni sada mu nisu uocili nikakav nedostatak tj. kvar.....Sta da radim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Sony Z2
-ako ti i taj četvrti put ne otklone problem, moraju ti zameniti telefon drugim . Nisi prvi koji ima problem sa aparatom tog operatera.

« Poslednja izmena: 06. Jul 2013, 14:03:21 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung Galaxy S3
pa kazu da problem kada primete pa ga u servis otklone pa se ponovo pojavi isti problem tako 3puta onda menjaju mob. Stvarno ne znam sta da im kazem i da radim,dobio sam mail od korisnickog servisa da mi nece zameniti mob.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Sony Z2
 -to su gluposti korisničkog servisa, jer mnogi odustanu posle toga. Tebi je generalno ne ispravan telefon, te ga svakako moraju zameniti. Kakav crni korisnički servis i njihovo lupetanje .
   Drugar je imao sličan problem sa Motorolom Motolux , koja je već bila stara sedam meseci. Pokušali da ga zavlače, kao tebe sad. Mislim da se zezao oko toga čak tri meseca. Na kraju su morali da mu zamene. Pošto nisu imali više tu motorolu, dali su mu L7 sa izračunatom razlikom u ceni... 

problem kada primete pa ga u servis otklone pa se ponovo pojavi isti problem tako 3puta onda menjaju mob.

...znači, onom korisniku kome uopšte ne otklone problem ni prvi put (tako da ne može doći ni do trećeg puta), on je osudjen da nosi pokvaren telefon.  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jul 2013, 14:29:52 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung Galaxy S3
tako mu dodje,evo i sad sam avao 789 i kazu da kada telefon dodje na servis i uoce kvar i porave ga i telefon dodje naredna dva puta sa istim kvarom onda rade zamenu,a meni nije uocen nikakav kvar mada imam problem a telefon je skoro nov,ocuvan tako ne izmisljam kako bi dosao do novog telefona,jednostavno ne radi kako treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Nego jesi li probao da uzmes isti takav fon od nekoga i stavis tvoju karticu i probas da zoves cisto da budes 100% siguran da je do fona.
To sto su oni merili bazne stanice okaci macku o rep.
Jer ako ti ne radi 3g mreza onda nema tu pomoci jer je signal los. Imam ja tih problema kada odem kod tasta koji zivi na 8 spratu a bazna stanica je poprilicno blizu pa isto kuburim sa 3g...a signali se preklapaju pa pravi preoblem prilikom razgovora
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung Galaxy S3
nisam probao,devojka iz mts ovde koristi isto Samsung GS3 i nema problema ,ja kada stavim u drugi moj mob ili reversni mob. normalno mi sve radi,nemam prekida u razgovoru. Kaze sada kada mi stigne sa cetvrtog servisa da pisem zalbu mts i obrazlozim sve pa da vidim sta ce biti,ne znam,da probam Samsung predstavnistvu da se zalim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
jbg probaj, cimaj, vici...pravi rusvaj
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.