Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mrzim Ustase!  (Pročitano 27064 puta)
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat: Laslo
... nijedna znanost nije Sv. Pismo.

Баш напротив, чињенице су чињенице, истина је само једна и свако изокретање чињеница може бити само злонамерно!
И из ове твоје реченице види се тежња да се истина што више `олабави`, и да се тако створи простор за оно што се теби очигледно више свиђа, али што се никако не може назвати истином.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat: ustaša
U Zagreb i u druge gradove Hrvatske ,vi gospodo, možete samo kao turisti i to ako dobijete vizu, ili možda neki od vas koji su bili potjerani iz "krajine" ako zatraže hrvatsko državljanstvo i tako postanu građani Hrvatske. Činjenica je da ste vi posljednji rat izgubili i da nije bilo Zapada koji je navodno spasio nas Hrvate, Banja Luka i velik dio teritorija zapadno od Drine danas nebi bio napučen Srbima. Kako ste vi bježali  . ...
ne vidim razloga zašto bi se ja ili bilo koji Hrvat bojao vas jer ako nas u ovom ratu niste pobjedili kada ste raspolagali mnogo naprednijom tehnikom i organiziraniom vojskom ne znam u kojem budućem bi ste to mogli, pa ljudi vas su i Albanci izbacili s Kosova, a to je, moram priznati prava srpska zemlja. Zato svoje prjetnje šaljite nekom drugome.
Razlog zbog kojeg se ja javljam na ovaj forum je jasan, osjećam se, naime, pozvanim odgovoriti na vaše uzvike " Mrzim Ustaše !". Osim toga vaša mašta je zaista poticajna i duhovita.

Такви као ти изазивају гнев моћног Српског народа и једног дана, кад за то дође време, добићете по ушима можда и много више него што треба Smiley. У Загреб нећемо ни ићи, али саветујем и вама да се много не насељавате по Српским територијама јер се може десити да вам се ко бумеранг врати ваш геноцид! Будите свесни да се кроз историју `коло среће окреће` и да је овде јако много оних који су спремни да се за Српство боре на свим могућим фронтовима и по сваку цену.
Стварно немам намеру да се више цимам да одговарам искомплекситраним усташама, па ако се ова дискусија настави у овом правцу, а такође сматрајући да је на ову тему речено све паметно што се могло рећи и да ће уследити само пљување, размишљам о закључавању треда, па би молио остале модераторе да се изјасне о томе.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
posjetite mjesto gdje nas ima - U -  www.nasice.org/forum/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
A zasto bismo?
Ja vas ne diram nemojte ni vi mene ...
Bas me briga da li neki iskompleksirani clan foruma hoce da ide na vas da se prepucava to nije misljenje vecine, branimo svoju teritoriju vi sa svojom radite sha hocete...  Nije mi samo jasno zasto uopste ulazite ovde kad je ovo forum SRPSKI nacionalizam a ne HRVATSKI!
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
Već sam negdje ja napisao. Kad netko napiše da mene i moje treba pobiti onda treba reagirati. To što neki pribjegavaju istim radikalnim metodama je "drugi par opanaka".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
mob
SonyEricsson 
Pozdrav Radikale, drago mi je da si opet ovdje.

Ja šumom ti drumom. Da sad ne citiram tvoj post i time  previše raširim svoj post opet smo se mimoišli. Samo na početku ja nisam nikakav "kvaziistoričar" jer meni je to struka, a ne pokriće mojih političkih ili drugih ideja. To što kod nas i kod vas politika ne može bez povijesti je nešto na što se ne može utjecati. Ja sam se u svojim odgovorima tebi i Radiši koliko god sam mogao koristio podacima koje sam našao kod srpskih autora, ali ako oni za tebe nisu relevantni ja tu ništa ne mogu. Nemoj mi sad samo kao relevantne navoditi npr. onu ekipu sa sajta o Radovanu Karadžiću, jer onda su relevantni i naši "Argentinci" i ostali prije svega političari, a ne povjesničari.

Moje izlaganje o državnosti je trebalo pokazati kako su ništavni vaši argumenti o tome kako Hrvatska svoje postojanje duguje Srbima koji su država već "hiljadu godina". Kao da Turaka nikad nije ni bilo i da nisu ostavili nikakav trag. Matematika pokazuje da Srbi nisu imali nezavisnu državu puno duže od Hrvata. Tek 1217. krunjenjem Stefana Prvovenčanog Srbija postaje međunarodno priznata država potpuno neovisna od Bizanta (odnosno Nicejskog carstva, jer je Bizant u to doba okupiran od križara.) Već poslije smrti Dušanovog sina Uroša 1371. Srbija se raspada na više plemićkih državica koje nisu bile čvrsto povezane što se pokazalo na Kosovu 1389. kada je Vuk Branković izdao Lazara, a Nikola Altomanović nije ni došao. Srpska despotovina prvo pod Lazarevim sinom Stefanom, a potom pod Brankovićima bila je naizmjence turski i mađarski vazal. A 1459. padom Smedereva je potpuno propala, a o turskoj vlasti ti je sve poznato. Sigurno niste imali prava kao mi pod Habsburzima.
Karađorđe i knez Miloš su oslobodili Srbiju početkom 19. st., ali to je samo romantičarska iluzija. Garnizoni turske vojske ostali su u Beogradu do 30-ih godina 19. st. a međunarodno priznanje Srbija je stekla tek Berlinskim kongresom 1878. i to ne vlastitom snagom (u ratu 1876.-1878. protiv Turaka srpska vojska doživjela je težak neuspjeh.) nego zalaganjem Rusa. I idući vojni pokušaj srpske vojske u slivničkom ratu protiv Bugarske bio je totalni neuspjeh.
Dakle uoči 1914. Srbija je bila samostalna država tek 40-ak godina od kojih je veći dio provela kao AU prirepak- do 1903. kada su Obrenovići baš zbog toga izgubili i prijestolje i život.
Dakle ja nisam idealizirao o Hrvatskoj u srednjem vijeku kao nekakvoj sretnoj  i potpuno samostalnoj državi koja se sprema osvojiti 100-struko više svog teritorija, nego sam samo ukazao na simbole i određene fakte hrvatske državnosti koje je Hrvatska u tih 800 godina državne zajednice s Mađarima sačuvala, a koji su ipak jači nego pjesme nekog slijepog guslara u nekom zabitom planinskom selu, a uostalom i toga imamo.
O nekakvoj okupaciji Hrvatske od Mađara 1102. mogu reći da si u pravu da je Petar Svačić 1097. izgubio bitku i život. No znanost ne zna što se događalo u tih pet godina do Pacta conventa, tj. ugovora hrv. plemstva i mađarskog kralja gdje se taj poraz i kralj Petar nigdje ne spominju. Dakle...

Lijepo je da ti priznaješ hrvatsku naciju, ali vidiš da na ovom forumu sudjeluju i oni koji još vjeruju da smo mi katolički Srbi (iskreno sumnjam da bi ti želio da je to istina), pa onda moram i to nekima dokazivati.

Što se tiče paralele Crne Gore i Istre reći ću samo toliko da je Crna Gora bila samostalna država, a Istra nije nikada. Isto tako kod nas postoje grupe koje se žele pripojiti Italiji, a određene crnogorske grupacije žele samostalnost. Vaša država se po novom zove Srbija i Crna Gora, a Lijepa Naša se ne zove i nikada se neće zvati Hrvatska i Istra.

Neki među vama vole trubiti o Jugoslaviji kao antisrpskoj državi sad odjednom pišeš da je to bila samo srpska država.  Smile:

Neću ovaj put o svemu jer vjerujem da ćeš se uskoro opet javiti.
Zato pozdrav i hvala na željama. Uzvraćam na isti način.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Ja šumom ti drumom. Da sad ne citiram tvoj post i time previše raširim svoj post opet smo se mimoišli. Samo na početku ja nisam nikakav "kvaziistoričar" jer meni je to struka, a ne pokriće mojih političkih ili drugih ideja. To što kod nas i kod vas politika ne može bez povijesti je nešto na što se ne može utjecati. Ja sam se u svojim odgovorima tebi i Radiši koliko god sam mogao koristio podacima koje sam našao kod srpskih autora, ali ako oni za tebe nisu relevantni ja tu ništa ne mogu. Nemoj mi sad samo kao relevantne navoditi npr. onu ekipu sa sajta o Radovanu Karadžiću, jer onda su relevantni i naši "Argentinci" i ostali prije svega političari, a ne povjesničari.

Изгледа се ниси надао али има нас овде који умемо и да читамо Smiley. У делу твога поста који сам прошли пут цитирао си говорио о томе шта пише (наглашавам да само пише и да то нико није спроводио) у Мољевићевом програму, а затим си оптужио Србе да су вршили етничко чишћење у том периоду. Ако не наведеш пример етничког чишћења које су вршили Срби у другом св. рату онда квалификацију `квазиисторичар` слободно могу променити у квалификацију на слово `л` која се односи на оне који намерно заобилазе истину.

Moje izlaganje o državnosti je trebalo pokazati kako su ništavni vaši argumenti o tome kako Hrvatska svoje postojanje duguje Srbima koji su država već "hiljadu godina". Kao da Turaka nikad nije ni bilo i da nisu ostavili nikakav trag. Matematika pokazuje da Srbi nisu imali nezavisnu državu puno duže od Hrvata.

Ајде молим те уозбиљи се мало, касно је па смејањем могу пробудити укућане Smiley Дај мало прецизније ту математику да видимо чему то вас у Хрватској уче у основним школама и која је то математчка теорија којом си дошао до овога брилијантног, да не кажем `повијесног`, закључка.

Tek 1217. krunjenjem Stefana Prvovenčanog Srbija postaje međunarodno priznata država potpuno neovisna od Bizanta (odnosno Nicejskog carstva, jer je Bizant u to doba okupiran od križara.) Već poslije smrti Dušanovog sina Uroša 1371. Srbija se raspada na više plemićkih državica koje nisu bile čvrsto povezane što se pokazalo na Kosovu 1389. kada je Vuk Branković izdao Lazara, a Nikola Altomanović nije ni došao. Srpska despotovina prvo pod Lazarevim sinom Stefanom, a potom pod Brankovićima bila je naizmjence turski i mađarski vazal. A 1459. padom Smedereva je potpuno propala, a o turskoj vlasti ti je sve poznato. Sigurno niste imali prava kao mi pod Habsburzima.

То кога је и када и због чега римски папа крунисао не сматрам за битну чињеницу за постојање једне државе, а камоли за њено међународно признање. Аје молим те реци ми шта је у том периоду значило де је једна држава међународно призната? Међутим и са твоје тачке гледишта долазимо до тога да се у потпуној немоћи, недостатку аргумената и валидних историјских чињеница користиш `заобилажењем истине`, што подкрепљујем чињеницом да је Српски владар Михаило (1050-1081), наследник дукљанског кнеза Стефана Војислава, пред крај своје владавине од папе добио краљевску круну, што је очигледно било много пре твоје 1217. године. Пошто си много погођен тиме што сам те назвао квазиисторичарем, ако ово што сам рекао није тачно ти слободно реци: `Ја говорим истину, а ти си Радикал највећа лажовчина која постоји &/"!#$...` уопште се нећу љутити Smiley.
Кад си рекао да нисмо имали права под Турцима као ви под Мађарима и Аустријанцима, вероватно си мислио да им се нисмо довољно добро увукли у гуз**у. Који ће нам очин права под окупатором! Ми се бре боримо против окупатора!!!

Karađorđe i knez Miloš su oslobodili Srbiju početkom 19. st., ali to je samo romantičarska iluzija. Garnizoni turske vojske ostali su u Beogradu do 30-ih godina 19. st. a međunarodno priznanje Srbija je stekla tek Berlinskim kongresom 1878. i to ne vlastitom snagom (u ratu 1876.-1878. protiv Turaka srpska vojska doživjela je težak neuspjeh.) nego zalaganjem Rusa. I idući vojni pokušaj srpske vojske u slivničkom ratu protiv Bugarske bio je totalni neuspjeh.
Dakle uoči 1914. Srbija je bila samostalna država tek 40-ak godina od kojih je veći dio provela kao AU prirepak- do 1903. kada su Obrenovići baš zbog toga izgubili i prijestolje i život.

Поред све твоје злонамерности и ниподаштавања херојске и величанствене борбе Срба за стварање самосталне државе, драго ми је да се и из твојих уста чује да смо на крају у томе и успели. Хтео ти то или не, мораш признати да није Хрватска војска ослободила Србију Smiley.

Dakle ja nisam idealizirao o Hrvatskoj u srednjem vijeku kao nekakvoj sretnoj i potpuno samostalnoj državi koja se sprema osvojiti 100-struko više svog teritorija, nego sam samo ukazao na simbole i određene fakte hrvatske državnosti koje je Hrvatska u tih 800 godina državne zajednice s Mađarima sačuvala, a koji su ipak jači nego pjesme nekog slijepog guslara u nekom zabitom planinskom selu, a uostalom i toga imamo.

Такође нисам ни ја идеалозовао Војну Крајину, него само указао на веома сличне симболе и елементе државности Срба и Аустроугарској Smiley. Дај бре докле треба да обрћемо једно те исто! Све сам рекао у ранијим постовима а ако нешто није тачно ти то цитирај и саспи ми у лице: `Лажеш стоко српска ...` а ја ћу се сигурно постидети јер, знаш и сам,  није лепо лагати Smiley.

O nekakvoj okupaciji Hrvatske od Mađara 1102. mogu reći da si u pravu da je Petar Svačić 1097. izgubio bitku i život. No znanost ne zna što se događalo u tih pet godina do Pacta conventa, tj. ugovora hrv. plemstva i mađarskog kralja gdje se taj poraz i kralj Petar nigdje ne spominju. Dakle...

Значи ипак сте војно поражени Smiley? Драго ми је да си сада увидео свој, вероватно НЕ намерни, превид те чињенице. Молим те реци ми шта то пише у том Pacta conventa и какв сте то пакт (ал пази коинциденцију `Боље рат него пакт!`:P) склопили са окупатором.

Lijepo je da ti priznaješ hrvatsku naciju, ali vidiš da na ovom forumu sudjeluju i oni koji još vjeruju da smo mi katolički Srbi (iskreno sumnjam da bi ti želio da je to istina), pa onda moram i to nekima dokazivati.

Ја своје мишљење константно преиспитујем неби ли нешто ново научио Smiley па ко зна до каквих све закључака могу доћи Smiley

Što se tiče paralele Crne Gore i Istre reći ću samo toliko da je Crna Gora bila samostalna država, a Istra nije nikada. Isto tako kod nas postoje grupe koje se žele pripojiti Italiji, a određene crnogorske grupacije žele samostalnost. Vaša država se po novom zove Srbija i Crna Gora, a Lijepa Naša se ne zove i nikada se neće zvati Hrvatska i Istra.

Државност Црне Горе не поричем, чак, шта више сматрам да је она приближно једнака државности Србије и да је Црна Гора одиграла огромну улогу у историји Српског народа. Оно што поричем је Црногорска нација. Нама је на част да у време када неки нису имали ни једну ми смо имали две Српске државе. Истра не да није била независна него је била део Млетачке а после Италије. Наравно да се ту не може повући паралела јер је Црна Гора понос Српског народа и појам борбе и жртвовања за Српство, док се то никако не може рећи за Истру и Хрватску.

Neki među vama vole trubiti o Jugoslaviji kao antisrpskoj državi sad odjednom pišeš da je to bila samo srpska država.  

Пошто сам очигледно погрешио када сам те назвао квазиисторичарем, сматрам да би требао да знаш да се термин Југославија хронолошки односи на више различитих држава. Нека је била антисрпска, нека није... ајде бре, не морам баш све да ти кажем, закључи нешто и сам Smiley.

Уз жељу за успешан даљи развој изучавања повијести у Хрватској, на чему сам спреман и лично да допринесем,
поздравља те,
Српски Радикал
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat: SerbianFighter
A zasto bismo?
Ja vas ne diram nemojte ni vi mene ...
Bas me briga da li neki iskompleksirani clan foruma hoce da ide na vas da se prepucava to nije misljenje vecine, branimo svoju teritoriju vi sa svojom radite sha hocete... Nije mi samo jasno zasto uopste ulazite ovde kad je ovo forum SRPSKI nacionalizam a ne HRVATSKI!

Немој да си такав, видиш да нас ВОЛЕ и да немогу без нас Smile
Чак нас зову да и ми дођемо код њих, зар то није дирљиво  Smile
Неки би сада рекли `крв није вода` Smiley :wink:
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Već sam negdje ja napisao. Kad netko napiše da mene i moje treba pobiti onda treba reagirati. To što neki pribjegavaju istim radikalnim metodama je "drugi par opanaka".

Занима ме само да ли ти себе сматраш усташом  Smile:
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
mob
SonyEricsson 
Vidim Radikale da si počeo radikalnije i ironičnije prema meni. Dobro valjda to tako mora biti da te ne optuže da si premekan.

Što se dukljanskih vladara tiče, reći ću samo da su se oni dosta ženili Normankama i da ih je dosta bilo katolika, baš zbog te činjenice. Ako već smatraš da je Duklja samo prethodnik srpskog carstva onda ću te podsjetiti da je ona za bizantske dinastije Komnena (u srp. literaturi Komnina) propala i ponovo došla pod Bizantince, tako da je Stefanu Prvovenčanom itekako trebalo priznanje. Kada pišem da ga je dobio iz Rima i od pape (sam ga je tražio) tu ne mislim zlurado pisati da je on bio ulizica i to katolicima (što bi za vas valjda bila jedna od najvećih uvreda), nego je stvar u srednjovjekovnom poimanju državnosti. Jedine dvije osobe koje su u to doba mogle dodijeljivati vladarske titule (a time i priznanje) bili su Papa i bizantski car. Budući da je Bizant u to doba privremeno propao, a i inače sigurno ne bi pristao tako nešto učiniti budući da je imao pretenzije na Srbiju, Stefan nije imao druge mogućnosti nego se obratiti papi. Tebi je (a i meni) danas to iz čisto političke perspektive možda smiješno ili glupo, ali to je bilo takvo razdoblje.

Napore i žrtve Srba za oslobođenje nikad ne bih poricao, ali gdje je zlonamjernost ako iznesem činjenicu da je Srbija 1876.-1878. doživjela vojni neuspjeh? (Opet papagajski ponavljam i to sam čitao kod srpskih autora. Ako priznaju oni, ne vidim što tebe priječi.)

Što se vaših i naših bivših gospodara tiče, koliko ja znam ustanovljenje Pećke patrijaršije je pomogao veliki vezir Mehmed paša Sokolović. Budući da Bugari ili Makedonci tada samostalnu patrijaršiju nisu imali zoveš li i to "uvlačenjem u gu***icu" da uotrijebim i tvoje riječi.

Što se Vojne Krajine tiče ista je postojala duž cijele granice AU s Turcima, ali ne pamtim da ste ikad tražili od Rumunja neke teritorije. Ne znam što su za tebe znaci državnosti u AU (budući da su oni koje sam ja naveo kod tebe izazvali grohotan smijeh), ali ako smo ih mi imali uvlačenjem znaš već gdje, kako su ih onda dobili krajiški Srbi? Inače teritorij Vojne Krajine nije bio naseljen samo srpskim pučanstvom bilo je tu i jednako mnogo Hrvata. (Podaci iz Istorije srpskog naroda)

Ne pamtim da sam tebilo gdje nazvao govnom ili lažljivcem, niti da sam gdje na to aludirao. Ako si se igdje našao uvrijeđenim, ja se ispričavam.

Naslov teme je MRZIM USTAŠE!!! ja ustaša nisam, ali znam da neki od vas vole sve Hrvate nazivati tako. Zato sam ovdje tako aktivan.

I na kraju. Ja ne mislim o tebi da si glup ili lažljivac ili da te treba nožem ili nešto slično. Da je tako ne bih ni dolazio ovdje, jer nisam tip koji bi se samo povremeno javljao i nazivao te pogrdnim imenima psujući ti mater i užu i širu familiju. Nemam ja ni namjeru ili iluziju da ću te razuvjeriti od tvojih stavova. Ja sam ti samo nastojao dati podatke koje možda ne znaš ili bolje rečeno za koje ne znaš hrvatski stav. Ova naša diskusija nije bila povjesničarska, već više politička. Imamo različita mišljenja i shvaćanja o nekim pojmovima i to mene ne smeta. Dapače drago mi je da mogu s nekim razmijeniti stavove. Ponavljam lako bih mogao trubiti svoje i samo te provocirati, ali da je tako onda bi bilo pametnije da nisam ovamo ni dolazio.

Još jednom sve najbolje za blagdane i pozdrav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.