Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:50:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mracnjak [18 +] [sick]  (Pročitano 102334 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20081029
mob
Nokia 
Mislim  da ne bi mogao da ostane u cvrstom agregatnom stanju pri toj temperaturi (:

"Mislis" ili ..."tvrdis" ??? Smile Smile
Pa ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim, obzirom da nisam vrsila neku doktorsku disertaciju sa sve eksperimentalnom particijom na tu temu...((: Ali idem putem logike ((:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Slusam neku laganu italijansku muziku preko neta i dojem ovde i pogledam ovu temu i vidim ovaj link sto je teks stavio i pocne prvih par sekundi i odmah gasim ne zelim da se sjebem veceras  nikakvim ludim scenama.
Ovako samo lagano opusteno odlazim sa teme i vidimo se neki drugi put.
Uzivajte ja odoh na veselije teme ( uz naravno laganu italijansku mjuzu )  Smile
« Poslednja izmena: 08. Dec 2008, 00:55:27 od sasaborg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ok,obrisao je neko ali ovo je bilo samo smešno a ja postavio pošto piše sick i ispod 18 ali ok jbg..
Edit:
Ispripovah se  Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Dec 2008, 00:42:42 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 5
To nisu "sugradjani" to su totalni retardi  Smile Smile Smile Smile Smile
 Ne volim nasilje ali ono je nekad vrlo poželjno to jest neophodno!Ako je neko monstrum ti nemaš vremena za bilo šta sem za spašavanje nedužnih onda ko mu jbe mater razbio bi ih u froncle!!!Bez ikakvih problema,hladnokrvno bih opičio rafalnu paljbu na ove amebe.

Taxtex, gledajuci ovaj tvoj post, ne mogu, a da se ne zapitam po cemu bi se ti onda razlikovao od tih ameba? Vidis, ti bi to rafalnom paljbom.

Citat
ko mu jbe mater razbio bi ih u froncle!!!

Kazes, razbio bi ga u froncle? Daleko si ti od peace makera.... Podsecas me na one koji su tek posli u peti razred, a u fazonu su da idu da se bore na Kosovu.

Dakle,šta je to tako bizarno poremećeno u ljudskom biću kada skoro da uživa u mrcvarenju slabijih od sebe??? To samo univerzum zna  Smile

Posle gore navedenog, ovo pitanje bih tebi postavio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
 Ne u pravu si-treba kad ih vidim da sakate devojku pridjem i kažem:"Ja se izvinjavam,jel bi ste bili ljubazni da prestanete,ovaj,ako nije problem?Evo,sa'ću ja da nam skuvam po kaficu pa da vidimo šta je uradila. Ej,nemoj molim te da je gadjaš,nemo' si takav.Ma stani molim te,ubićete je tim kamenjem...

Ja nisam nikakav peace maker a takodje mi ni rat nije fetish.

Šta bi radio kad bi video razularenog čoveka kako tuče na ulici desetogodišnjaka?
  Pripucao ga posred p**ke da sprečiš to ili bi stao sa strane i rekao mu nešto slično onome gore? Ne budi licemer svega ti.
  I dalje sam siguran da bi im svima do zadnjeg j***o sve po spisku kad bi video da mrcvare decu i/ili žene. To je besprizorna gomila koja mora da bude sprečena u svom krvavom orgijanju Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Pa sigurno ima u komsiluku neki tip koji mrcvari zenu i to vlastitu, i naravno, okrenuces glavu i neces nista pitati. Mozda mrcvari i decu, al polako, pa jednog dana murija pred vratima, centar za socijalni rad, hitna pomoc i svi se cude, niko nije znao. E, pa moze da se pocne i tu, ne moras da ides negde daleko. Neko pegla zenu, decu, neko se izivljava na klincima iz komsiluka, neko terorise matorce, neko muci zivotinje. Svega toga ima i u najboljem komsiluku, al nije za pricu.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.2
mob
Nokia Neka stara nokia
1) proliv je mogao ono biti Wink
2) odosmo u off,ajmo nazad...

EDIT : taxtex,you suck sick mind...(to za onaj baseball clip)
« Poslednja izmena: 08. Dec 2008, 21:25:24 od ColdOne »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
 Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 5
Ne u pravu si-treba kad ih vidim da sakate devojku pridjem i kažem:"Ja se izvinjavam,jel bi ste bili ljubazni da prestanete,ovaj,ako nije problem?Evo,sa'ću ja da nam skuvam po kaficu pa da vidimo šta je uradila. Ej,nemoj molim te da je gadjaš,nemo' si takav.Ma stani molim te,ubićete je tim kamenjem...

Ja nisam nikakav peace maker a takodje mi ni rat nije fetish.

Šta bi radio kad bi video razularenog čoveka kako tuče na ulici desetogodišnjaka?
  Pripucao ga posred p**ke da sprečiš to ili bi stao sa strane i rekao mu nešto slično onome gore? Ne budi licemer svega ti.
  I dalje sam siguran da bi im svima do zadnjeg j***o sve po spisku kad bi video da mrcvare decu i/ili žene. To je besprizorna gomila koja mora da bude sprečena u svom krvavom orgijanju Smile

Ulozi protestnu notu toj zemlji i najostrije osudi ovakav incident. Demokratski.

Ili si ipak za varijantu: "Na silu odgovaraj silom"? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Pa najvise se ljudi boje batina a ne reci. Kad im udarcem u glavu mali mozak prosviras kroz nos, nece im vise pasti te misli na pamet
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:50:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.341 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.