Zasto ljudi imaju neobuzdanu zelju da postavljaju takva pitanja? Svi koji koriste mozillu recice mozilla, svi koji koriste operu recice opera, stvar je licnog izbora i afiniteta. U svakom slucaju sve je bolje od IE.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Nikad ne koristim verzije manje od 1.0 Nikad ne koristim software koji neko updatuje jednom u nikad: 1-18-2005: K-Meleon 0.9 is released! 12-23-2003: K-Meleon 0.8.2 released.
Mada... nekad je Mozilla bila dobra... ono sto je danas Mozilla Suite..
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
ma ljudi manite se corava posla Firefox je zakon , a sada tu sto neki favorizuju Operu neka pitaju to svog bivseg profesora Informatike pa ce i sami da se uvere :D (jeste jeste na tebe Pero mislim)
Zasto bi meni ili bilo kome drugom bilo bitno misljenje profesora informatike? Svako ima mogucnost da skine i proba oba, koji ce koristiti stvar je pre svega onoga sta trazi. Ciji je duzi, za tu pricu zaista nije bitno ;)
@SerbianFighter ma nista objektivno to je cisto zezanje sa gospodinom puppykin-om , a sto se tice u potpunosti se slazem sa tobom , pozivam sve koji se dvoume da skinu i jedan i drugi pa ko voli nek izvoli
Sorry mozda nije bio prikladan post ali to je bilo jace od mene ....
Nikad ne koristim verzije manje od 1.0 Nikad ne koristim software koji neko updatuje jednom u nikad: 1-18-2005: K-Meleon 0.9 is released! 12-23-2003: K-Meleon 0.8.2 released.
Mada... nekad je Mozilla bila dobra... ono sto je danas Mozilla Suite..
Jeste da je dosta siromasna i config joj je mali, nego jesi li primetio kako to pici? Dosta brzi od mozille, a i od opere...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.