nisam mislio da izazaovem polemiku pitanjem koji je bolji.pitanje je bilo namenjeno vlasniku foruma.Interesovalo me bas njegovo misljenje?a da cu probati oba hocu sigurno.Pozdrav svima :wave:
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Zato sam i rekao.. zavisno od afiniteta neko ce se odluciti za Firefox, neko za Mozilla Suite, neko za Operu a neko za Netscape.. al kako god.. sve je bolje od Ie.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
ne svidja mi se shto na ovom novom sajtu stoje i dalje mnoge stare extenzije . koje ne mogu da se koriste na 1.5 - video sam ono uputstvo za rad svih extenzija ali to nece da radi .. a mnoge korisne extenzije - npr meni autocopy josh ne rade na 1.5 ..
chekam ja extenzije .. bez njih nekoliko necu da radim u fox-u .. ostajem na k-meleonu dok se to ne odradi ...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.