Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Možemo li bez ubijanja da bi smo živeli?  (Pročitano 35863 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
to je fazon da skoro identicno razmislimo, jos i imamo istu avataru Smile
al treba uzeti u vidu da zivimo u opasno svetu, da ishrana je bitno i bilo bi mnogo lepse bez meso jesti, inace i moguce to . Jednostavno izmedju nama postoji motivacijski problema, ko ima emocijalnu pozadinu za njih nije toliko opasan svet. a ni nece biti ljudska ishrana temelj svih pitanja. Stvarno potrebno je isti avatar. Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6630
Izvinjavam se zbog duplog posta, ali sam negde ovo procitao... na temi:
Citat
Лав лови газелу, убија је тако што је зграби чељустима за врат и сломи кичму.Животња се успут и бори.Е, ти лавови, што кољу јадне газеле које умиру мућом смрћу.Што лавови не пасу сванску траву.Видиш природа не функционише тако.Као што је лав месождер, газела биљојед, човек је сваштојед.Сви сваког једу, то је ланац исхране и човек је део тог ланца.То што ти мене сматраш убицом што једем неку краву, а не траву исто тако ја тебе сматрам идиотом што сваког смараш са тим причама "не буди убица, једи биљке, кога брига за биљку".
Успут када би ми јели биљке неби ништа остало за животиње.

Od price sa biljkama kao senzitivnim 'bicima' mi se povraca, a jos vise mi se povraca od price sa lavovima i gazelama...
Majke ti jel i ti tako lovis zivotinje? Mislis li da je nacin na koji se ti hranis prirodan i napredniji od lava koji mora sve rucno (citaj: prirodno)... Usput, kada bismo prestali sa bespotrebnim uzgajanjem zivotinja za ishranu OGROMNE kolicine hrane bi ostale da se prehrane MILIONI gladnih i siromacnih... MILIJARDE u stvari... neverovatno je mnogo onih koji gladuju...
IP sačuvana
social share
Ne dozvoljavaju mi da se reklamiram Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
ovo je potpuno tacno, sa merama koliko biljski sirovinu bacimo u zivotinju. koliko davno sam razmisljao o tome Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
O tom problemu smo vec pricali na drugim mestima...

Problem sa tim razmisljanjem je... u tome sto se nista nece promeniti...
Pasnjaci ce postati obradive povrsine, a biljne vrste su pretrpile tolike promene da ih je nemoguce masovno proizvoditi bez upotrebe hemikalije...
Znaci... imamo i dalje krcenje suma, ali ne za pasnjake, vec za oranice... imamo genski modifikovanu hranu... imamo upotrebu hemikalija... upotrebu mehanizacije koja se pokrece na mineralna goriva... jer ipak govorimo o masovnoj proizvodnji biljne hrane...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6630
Ne zelim se raspravljati i slusati/citati filozofske stavove o emocijama biljaka od onih koji za to nisu sposobni.
Jedan razuman razlog za ishranu mesom NE postoji, a ova Aneina glupost o abortusu i plodu biljke je... pa jednostavno glupost (nemoj svaki svet uporedjivati sa svojim... ne funkcionise sve kao i ti)! Kao sto znate biljke NE osecaju i molim vas ne mojte mi izigravati nekog Sokrata ovde (koji je izmedju ostalog bio veg)... stvorene su da sluze i zivotinjama i ljudima, bespokretne su, zdrave, ukusne (za one koji zele da me presecu "pa i meso je ukusno" >>> odjebite, da nije zacina vi meso nikada ne biste jeli... slobodno probajte meso u svom primarnom obliku i videcete svoju pogresku)... Jedite leseve, govna [5%-10% svake piletine je govno], srcite krv sa prezacinjenih delova tela bilo u obliku pljeskavice ili masne snicle,... zabole me, ali mi molim vas nemojte govoriti i protivreciti, jer mi niko jos nikada u zivotu nije naveo 1!!! normalan razlog da se ne hranim kako se hranim... sve sama puka proseravanja i ignorancija.
Mir ljudi i izvinite sto sam planuo  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6630
O tom problemu smo vec pricali na drugim mestima...

Problem sa tim razmisljanjem je... u tome sto se nista nece promeniti...
Pasnjaci ce postati obradive povrsine, a biljne vrste su pretrpile tolike promene da ih je nemoguce masovno proizvoditi bez upotrebe hemikalije...
Znaci... imamo i dalje krcenje suma, ali ne za pasnjake, vec za oranice... imamo genski modifikovanu hranu... imamo upotrebu hemikalija... upotrebu mehanizacije koja se pokrece na mineralna goriva... jer ipak govorimo o masovnoj proizvodnji biljne hrane...

Posrani pasnjaci nikada ne mogu postati obradive povrsine>>>pogreska... Ne mozes od babe devojku da napravis!  Smile

P.S. Anea, nevezano za ovu temu, svidja mi se ova tvoja virtuelna galeria Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
ne verujem da ima bilo kome velikog realnog straha protiv dobrog hemiju.
al kazem ponovo, bez dobro motivaciju, nece ni toliko ostati iz zdravog hranu. a postoji prosvetlenje ...i bla bla posedjivajucki lenjstvo.
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Par et impar, kao prvo...nepostuj više postova za redom.
Kao drugo, ne skreći od teme.
Kao treće, neka svako jede šta hoće, samo neka ne priča previše o tome.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6630
Izvinjavam se zbog duplog posta... a da svako ima pravo da jede sta hoce nije tacno... ima li ta zivotinja koja ce kad-tad biti pojedena pravo da NE bude pojedena,... pravo na ZIVOT?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
pa mi smo blizanci par et impar , tu je moja ruka Smile i cvece za tebe
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.