Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Može li ta skripta 2  (Pročitano 1780 puta)
03. Maj 2003, 11:42:58
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Being number two sucks.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2057
Zastava Prague, Cz
mob
Nokia 6500 + iPhone
E ovako, ja imam jedan predlog. U stvari, to je dopuna na nešto što je već bilo predloženo (tema Moze li ta skripta !???)

Ali, pre toga hoću da pohvalim ekipu administratora koji su u poslednjih nekoliko dana/nedelja uradili zaista dosta stvari u vezi sa forumom. Neću sada da nabrajam, ali pored nekih stvari koje su očigledne (kao recimo burek email i dodavanje attachmenta uz poruku), ako malo bolje pogledate po forumu primetićete još gomilu nekih sitnica koje dosta znače. Svaka čast momci (u stvari, ima i jedna devojka (: ). Svojim trudom ste zaista podigli nivo celog foruma.

E sad, taj predlog. Nadam se da vas posle svega neće mrzeti da malo razmislite i o ovome (:

Ovako, vidim da ste sklonili opciju Prikaži poruke u poslednjih 24 sata, a da ste umesto toga na dno svakog pojedinačnog foruma ubacili sličnu opciju. E, da li bi mogli to da ubacite i na Index foruma i da se na taj način prikazuju nove poruke (ne nove teme) u poslednjih X dana, ali koje su napisane na svim forumima? To bi bilo dosta praktičnije.
IP sačuvana
social share
WARNING: The post above may contain content unsuitable for ignorant posters.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Being number two sucks.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2057
Zastava Prague, Cz
mob
Nokia 6500 + iPhone
Lepo, na ovo niko nije obratio pažnju. Ali dobro, desiće se i vama da vam zatreba ovakva opcija ... Meni se ponovo desilo pa zato i pišem. Na forumu nisam bio cele nedelje i bilo je preko 1000 novih poruka (na 3 strane). I u pola pregledanja sam morao da prekinem i kada sam se vratio zatekao sam nula novih poruka.

Ajde bre, znam ja da vi to možete. Napravite da mogu da se prikažu poruke makar u poslednjih nedelju dana, ali ako ćete već praviti onda možete da stavite i više.
IP sačuvana
social share
WARNING: The post above may contain content unsuitable for ignorant posters.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1127
Zastava Vladimirci, Srbija
mob
Nokia N70
I meni se desvalo da me nema po 5 dana na forumu i da bude 800 novih poruke koje naravno nisam ni pokusavao da procitam... Mogli bi stvarno da ubace tu skriptu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 733
Da to je zeznuto!!
Nedodjem na forum nedelju dana i bude 3000 neprocitanih poruka... ja odgovaram kad pukne mi veza!!! Ponovo dodjem kad ono
nijedna poruka ne odgovara tvojim kriterijuima
IP sačuvana
social share
Ja biti veoma pismen?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
E vidis ... nisam razmisljao ali nije los predlog. Imao sam i ja slican slucaj kada nisam bio 7-8-9 dana i prekide se veza. (verovatno je ovo jos jedna tema koju nisam video)
IP sačuvana
social share
Gravitacija je vrlo zajebana sila - nikada ne zakaze.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
Na tako nesto sam i ja mislio u onoj temi moze li ta skripta bas iz gore pomenutih razloga lakseg snalazenja u tih par hiljada propustenih poruka.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1127
Zastava Vladimirci, Srbija
mob
Nokia N70
I hocemo li dobiti skriptu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
mob
Apple iPhone 4
Mozda sredinom juna, kad budem imao malo slobodnog vremena, nista ranije...
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.