E ovako, ja imam jedan predlog. U stvari, to je dopuna na nešto što je već bilo predloženo (tema Moze li ta skripta !???)
Ali, pre toga hoću da pohvalim ekipu administratora koji su u poslednjih nekoliko dana/nedelja uradili zaista dosta stvari u vezi sa forumom. Neću sada da nabrajam, ali pored nekih stvari koje su očigledne (kao recimo burek email i dodavanje attachmenta uz poruku), ako malo bolje pogledate po forumu primetićete još gomilu nekih sitnica koje dosta znače. Svaka čast momci (u stvari, ima i jedna devojka (: ). Svojim trudom ste zaista podigli nivo celog foruma.
E sad, taj predlog. Nadam se da vas posle svega neće mrzeti da malo razmislite i o ovome (:
Ovako, vidim da ste sklonili opciju Prikaži poruke u poslednjih 24 sata, a da ste umesto toga na dno svakog pojedinačnog foruma ubacili sličnu opciju. E, da li bi mogli to da ubacite i na Index foruma i da se na taj način prikazuju nove poruke (ne nove teme) u poslednjih X dana, ali koje su napisane na svim forumima? To bi bilo dosta praktičnije.
Lepo, na ovo niko nije obratio pažnju. Ali dobro, desiće se i vama da vam zatreba ovakva opcija ... Meni se ponovo desilo pa zato i pišem. Na forumu nisam bio cele nedelje i bilo je preko 1000 novih poruka (na 3 strane). I u pola pregledanja sam morao da prekinem i kada sam se vratio zatekao sam nula novih poruka.
Ajde bre, znam ja da vi to možete. Napravite da mogu da se prikažu poruke makar u poslednjih nedelju dana, ali ako ćete već praviti onda možete da stavite i više.
I meni se desvalo da me nema po 5 dana na forumu i da bude 800 novih poruke koje naravno nisam ni pokusavao da procitam... Mogli bi stvarno da ubace tu skriptu...
Da to je zeznuto!! Nedodjem na forum nedelju dana i bude 3000 neprocitanih poruka... ja odgovaram kad pukne mi veza!!! Ponovo dodjem kad ono nijedna poruka ne odgovara tvojim kriterijuima
E vidis ... nisam razmisljao ali nije los predlog. Imao sam i ja slican slucaj kada nisam bio 7-8-9 dana i prekide se veza. (verovatno je ovo jos jedna tema koju nisam video)