Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Može li se u Beogradu dogoditi "Misisipi" !?!  (Pročitano 6481 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1826
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple k750i
Ovo mi lici na ono:"Da se ja pitam,ja bih autobus proterao ovuda" Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Smile Smile Smile vala baš Smiley)))
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple Iphone 5
Lepo je rekao svojevremeno ministar urbanizma Shumarac: Pancevacki most samo sto se ne srusi!. Posle toga digla se frka, pa su ga stisli da se opere pred novinarima i javnoscu. Ono sto je najgore, rekao je zivu istinu.
« Poslednja izmena: 09. Avg 2007, 13:25:09 od ZvezdasBG »
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ма да - забринуо се за безбедност моста...  Smile Smile

Пожурио човек фино да узме проценат док је још на том месту...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Али закаснио је. Не може то у Србији тако брзо!  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
09.08.2007, SARAJEVO
Izvor: Press

Preživela rušenje mosta

Dijana Anđić (26) iz Sarajeva, koja već 11 godina živi u Americi, samo lakše povređena kada se most u Mineapolisu survao u reku!

Dijana Anđić (26) iz Sarajeva s lakšim povredama preživela je prošlonedeljni pad mosta u reku Misisipi u američkom gradu Mineapolisu u država Minesota.

Prisećajući se tog događaja, u ispovesti za bosanski dnevnik "Nezavisne" Dijana kaže da još ne može da veruje da je ostala živa. Vraćajući se s posla kući oko 18 časova u koloni automobila shvatila je da most pada, ali nije mogla da veruje da se to dešava.

- Ponavljala sam da to nije moguće. Ispred mene se rušio most. Sve je trajalo tri do četiri sekunde - navodi Dijana, i dodaje da je sledeće čega se seća bilo da se probudila ispod vode. - Verovatno sam se nakratko onesvestila. Bio je potpuni mrak. Začepila sam nos. Shvatila sam da se ne mogu pomeriti jer sam bila blokirana urušenim delovima. Pomislila sam "To je to, gotovo je" - nastavlja Dijana, koja već 11 godina živi u SAD.

Ona se ne seća ni trenutaka dok je most padao, ni kako je auto tonuo, sve dok se čudom nije probudila pod površinom Misisipija.

- Desetak sekundi sam bila u šoku. Onda mi je valjda proradio adrenalin i počela sam da se koprcam dok se telom nisam oslobodila prepreka koje su me blokirale. Plivala sam prema površini i konačno ugledala svetlost - navodi Dijana, ne mogavši da opiše sreću koju je osećala kada je shvatila da je preživela.

Ona je isplivala kod brane i doplivala do jednog cementnog nosača, gde je držeći se za uže oko 20 minuta čekala pomoć.

- Bila sam u Sarajevu sve četiri godine rata i uvek smo za vreme granatiranja govorili "zamalo", ali sada sam zaista mislila da je kraj - kaže Dijana.

Od pada je zadobila brojne modrice i ogrebotine, a zahvaljujući razumevanju pretpostavljenih još nije počela da radi.

- Još osećam vodu u ušima, boli me vrat od udarca u glavu, a nameravam i da odem na detaljan pregled da bih proverila da li imam neke druge posledice - priča ova devojka.

Na mostu je bilo između 50 i 60 automobila, a ni Dijani nije jasno kako je broj žrtava relativno mali u odnosu na taj stravičan događaj. Kaže da je bilo više od 100 povređenih i da je pronađeno četvoro mrtvih, a da je, prema nekim informacijama, žrtava znatno više.

Drugi mostovi u još gorem stanju

Dijana Anđić kaže za "Nezavisne" da je ranije utvrđeno da most koji se srušio nije bio potpuno bezbedan.

- Čuli smo da su drugi mostovi u još gorem stanju. Zato kad prelazim autom preko nekog mosta nije prijatno - kaže Dijana, dodajući da će, prema informacijama koje su dostupne građanima, tek za 18 meseci biti konačno utvrđeno zbog čega se most srušio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Наш народ је неуништив, бре! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Narod jeste, ali mostovi ... !?!

SRUŠIO SE MOST U KINI - NAJMANJE 22 MRTVIH

Najmanje 22 osobe su poginule, a 22 su povređene, kada se srušio jedan most u izgradnji na jugu Kine.

Most dug 320 metara, koji je građen preko reke Tuo u jugoistočnoj provinciji Hunan, srušio se iznenada u ponedeljak, a spasioci tragaju za još 39 lica koja se vode kao nestala.

Tanjug
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.