Postoji li ikakva sansa, mozda neki slucaj vec takav ,da nevina djevojka zatrudni ?
Mlad sam ,ne informisan, cura mi oral davala(prije jedno 15ak dana) i svrsim joj po g****, i sperma joj je krenula curiti prema pi*ki i ona uzme i odma obrise, al ipak nesto sam citao da jedini nacin da nevina djevojka zatrudni je ako joj muskarac svrsi po pi*ki. (Jos da dodam,ona nije imala menstruaciju duze vrjeme(od, mozda, januara 2013), i dobila je proslog mjeseca(jun) i sad u julu opet nije dobila.)
Jel moze neka pomoc, da neko objasni ?
[edit by Anea: tako mlad, a tako elokventan]
« Poslednja izmena: 21. Jul 2013, 12:05:07 od Anea »
Ako zanemarim jezik kojim si izneo problem, sanse su jako male. Ako devojka ima toliko neredovnu menstruaciju - jednu u januaru, drugu u junu... onda je sve to igra na srecu, plus bi trebala da poseti ginekologa, jer se do nekih razumnih godina 16-17-18... menstrualni ciklus relativno unormali... Verovatno ju je sramota i sve to... ali ako ima neki hormonalni poremecaj, antibebi pilule mogu da joj pomognu... Doze su jako male, tako da nus-efekti blazi nego nekada... ali zato moze da regulise ili predupredi problem sa neredovnim ciklusom i aknama... maljavoscu i tako to... Cak i ako je sve u redu, trebalo bi da povede racuna pored takvog DJentlmena.