Postoji li ikakva sansa, mozda neki slucaj vec takav ,da nevina djevojka zatrudni ?
Mlad sam ,ne informisan, cura mi oral davala(prije jedno 15ak dana) i svrsim joj po g****, i sperma joj je krenula curiti prema pi*ki i ona uzme i odma obrise, al ipak nesto sam citao da jedini nacin da nevina djevojka zatrudni je ako joj muskarac svrsi po pi*ki. (Jos da dodam,ona nije imala menstruaciju duze vrjeme(od, mozda, januara 2013), i dobila je proslog mjeseca(jun) i sad u julu opet nije dobila.)
Jel moze neka pomoc, da neko objasni ?
[edit by Anea: tako mlad, a tako elokventan]
« Poslednja izmena: 21. Jul 2013, 12:05:07 od Anea »
Ako zanemarim jezik kojim si izneo problem, sanse su jako male. Ako devojka ima toliko neredovnu menstruaciju - jednu u januaru, drugu u junu... onda je sve to igra na srecu, plus bi trebala da poseti ginekologa, jer se do nekih razumnih godina 16-17-18... menstrualni ciklus relativno unormali... Verovatno ju je sramota i sve to... ali ako ima neki hormonalni poremecaj, antibebi pilule mogu da joj pomognu... Doze su jako male, tako da nus-efekti blazi nego nekada... ali zato moze da regulise ili predupredi problem sa neredovnim ciklusom i aknama... maljavoscu i tako to... Cak i ako je sve u redu, trebalo bi da povede racuna pored takvog DJentlmena.
Nikada nisam shvatao te sisteme. Nevina al zato nema problem sa oralom, analom i ostalim stvarima. Sve samo da keva ne sazna i odvede kod ginekologa pa da pukne bruka.
Inace, da, vrlo tesko moze da zatrudni od toga sto ste radili. Mada bih je svakako poslao kod ginekologa ako nije imala menstruaciju 6 meseci...
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...