Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moze li marihuana doprineti razvoju licnosti?  (Pročitano 31720 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Jel mogu da se uradim bez dima,kroz hranu i kako?
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Mozes, uz sarmu, prasetinu i cajke (po mogucstvu neka svadba ili ispracaj)... brate, od tog moze da se rikne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Neko je pre par strana uporedio vutru i alkohol...
Mislim da je to neuporedivo... od vutre se ne teturaš, ne vrti ti se u glavi, ne povraća, ne ponašaš se kao idiot, i najvažnije: nema nikakvih post efekata, tipa mamurluk (naravno sve ovo pod uslovom da se ne uzimaju enormno velike količine vutre).

A razvoj ličnosti se odvija od rođenja do smrti, i ima toliko činilaca, i čisto sumnjam da je marihuana jedan od njih...

Doduše, iz ličnog iskustva znam da može da pomogne da se mnoge stvari, kako konkretne, tako i apstraktne, sagledaju iz druge perspektive, i da se "zadre ispod površine"... To je bar moj slučaj i još nekih ljudi koje poznajem, ali generalno mislim da o razvoju ličnosti tu nema ni govora.

Jedan od argumenata za to jeste da se ne sećam ni 10% stvari o kojima sam razmišljala pod uticajem vutre... I kako onda taj novi uvid mogu iskoristiti u svakodnevnom životu? Nikako...
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ovako...
po meni je najvazniji deo ljudske psihe autosugestija...deo podsvesnosti...nesto kao alter ego (ali ne i isto)...marihuana deluje na ovom principu (kao i alkohol)...
par puta sam probao da pusim i da sebe ubedim da me ne radi....i tako je i bilo...sve normalno...od tada ne koristim...
nece pomoci razvoju licnosti ako sam sebi ne pomognes...nije potrebna droga da bi razvio licnost i video stvari cistije...
da ima stetnih efekata, ima! prvo dim! uzasno stetno...drugo, svaka supstanca (ali svaka!! pa i secer npr) je stetna u vecim kolicinama...tako da o toksicnosti THC da ne pricamo...
ali! ako ti pomaze da uzivas...da sebe ubedis da ti je lepo, ok! tvoj nacin da ti bude lepo...ja sam student medicine koji misli da je psihicki deo bica uzasno uticajan na organski...da uzitak poboljsava zdravlje...ali ako srecu nadjes u stvarima koje ti organski ne stete ti si na konju...tako da je pametnije naci nesto drugo sto ti siri vidike...neko pomenu planinu...meni je to vrh...ali ima ljudi koji su slabi i nisu sposobni da to urade...zato postoje psihijatri (malo ih je kod nas) koji pomazu ljudima da nadju snagu U SEBI!!! da sebe kontolisu...
tako da rezimiram, nije potrebna marihuana da bi bio bolji covek...

p.s. neko pomenu i australiju...ja bio...aboridzini su nesto po tipu indijanaca u americi...oduzeto im je sve, unisteno i nametnut im je novi sistem koji oni nisu uspeli da prihvate...kada su jednom promovisani u primitivce, nisu imali sanse da to promene...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7

unutrasnja kora od banane, caj od gandze, caj od maka,... priroda je puna opijata  Smile
« Poslednja izmena: 15. Jun 2007, 15:14:51 od masterT »
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Mozes kolace da zacinis travom, pa tako da se uradis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Jos jedan recept ovakve vrste i bice svasta.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
unutrasnja kora od banane, caj od gandze, caj od maka,... priroda je puna opijata  Smile

nisam nikad probao homemade caj od gandze (mislim zasto praviti caj  Smile), ali sam probao kupovni (hladni) caj od kanabisa, otprilike se prodaje kao energetsko pice, i mogu samo reci da sam dzabe bacio pare, mogao sam lepo popiti caj od kamilice ili nane, isti efekat, a bolji ukus Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Nikad vruc u 'ladan Vrbas...

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 307
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6020
Ko nije do sada, neka obavezno odgleda skecheve Bill Hicksa...
Evo jedan vezan za temu...

"I belive that God left certain drugs growing naturaly upon our planet to speed up our evolution." eto, njegov odgovor... Smile

otiso je, svak ko valja...
« Poslednja izmena: 16. Jun 2007, 18:14:49 od Chovaburaz »
IP sačuvana
social share

“Today a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one consciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we are the imagination of ourselves. Here’s Tom with the weather.” (Bill Hicks)

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.