Pozdrav mene konkretno zanima moze li se povecati ili da li ce se u dogledno vrijeme povecati kapacitet favorita Iskreno meni je 50 malo treba mi jos jos jos ahaha sala , ali stvarno moze li tako nesto u dogledno vrijeme
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pa dobro onda neka dodatna opcija da se ukljuci na primjer na porukama tako da mogu da snimam ove teme koje sada ne mogu da stavim Ja to i onako radim samo sto stavim naslove pa posaljem nekom poruku odavde naravno izvinjavajuci se i dok objasnim covjeku o cemu se zapravo radi da se ne bi pogubiuo kad vidi neki spisak i neka objasnjena uz to Mislim moze i tako samo bi bilo lakse kada bi postojao ne znam kao neki notepad uz postu pa da snimam i kucam tu neke stvari koje me zanimaju
kao npr na yahoo tamo imas onaj nortepad pa ja imam 50 naslova za razlicite stvari koje me interesuju i to fino funkcionise Jer na forumu ima jednostavno mnogo ali mnogo dobrih stvari a covjek ne moze svaku pratit i zagube se odu na stranicu 2,3,56, zaboravis naslov
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!